On my mind x 5

lifestyle
2 kommenttia

/// kuvat Miss Moss:n kautta,  Ricardo Bofill & Tekla Evelina Severin

Paikka, jonne haluaisin päästä: La Muralla Roja

Oon varmaan pinnannut kymmeniä täällä otettuja kuvia eri Pinterest boardeilleni, enkä vain pääse yli tästä vuosienkaan jälkeen. Ihan mieletön! Tuolla sais kuvattua niiiin kauniita kuvia ja siis öö mites toi katolla oleva uima-allas? Ihan ok. Ricardo Bofillin vuonna 1973 suunnittelema rakennus on todella ajankohtainen. Arvaatteko mikä on parasta? Tuonne pääsee yöpymään! Esim. Airbnb:n kautta. Yksi juttu vain; miksi noin upea rakennus kätkee sisälleen noin tavallisen huoneiston? Come on, pikkuisen panostusta!

kuvitus: Taika Mannila for Sugar Helsinki 

Paras self help: Magic x Sugar -juttusarja Sugarin blogissa

Taika Mannilan upeat kuvitukset ovat naurattaneet ja saaneet nyökyttelemään päätä jo pitkään, joten on ihan supersiistiä, että jatkossa Taika kuvittaa meille Sugarin blogiin parhaat elämänviisaudet. Kuvituksissa seikkailee fiktiivinen Sugar Gang. Kurkkaa täältä Magic Mannilan haastattelu!

Haaveiden kesäkassi: Someware-merkin ihanat, käsin punotut kassit ovat saaneet mut huokailemaan ihastuksesta. Itse kassi on kohtuullisen hintainen, mutta postikuluja tulee miltei kolmekymppiä kaupan päälle, joten jäin hauduttelemaan ostopäätöstäni. Mutta arvaatteko mitä, mulla kävi tuuri ja löysin kirpparilta tällaisen kesäkassiksi, joten ei tarvitsekaan ostaa uutta. Nämä  ovat niin kauniita ja huolella käsin valmistettuja, että ajattelin että ehkä joku teistä saattaisi ilahtua tästä vinkistä. Someware lahjoittaa jokaisesta ostoksesta tietyn prosenttiosuuden yhteisöille, jotka nämä tuotteet valmistavat. Super!

Epämukavuusalueella: Huh huh, enpä  ole aikoihin ollut yhtä tällättynä! Sape loihti mulle siistin meikin Asennemedian kuvauksiin ja vaikka aluksi jännitinkin, että onko irtoripset too much, niin kannatti vain luottaa guruun – kuvissa meikki tuntui toimivan täydellisesti. Mutta yks juttu; enkö mä ikinä tule tottumaan kuvattavana olemiseen?! Tätä hommaa on nyt harjoiteltu kymmenen vuotta kummiskin, hmm.

Paras kampanja: Älä kerro Martille. Olettehan jo kaikki kuulleet tästä? Ihan uskomattoman hyvä toteutus ja vaikka asia on vakava, se on tuotu esille syyllistämättä. Syyllistäminen takuulla toimii joskus sekin, mutta tämä on innostavaa! Jos vain voi, niin kannattaa lahjoittaa – esimerkiksi lounaan tai take away -kahvin verran.

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei mulla on tulossa mun etsy shoppiin lähiaikoina tuon tyylinen laukku myyntiin, mikä sattuma! Kesäksi on myös tulossa virkattuja biksuja ja koruja :) Pistä korvan taakse, jos vielä myöhemmin tuon tyylinen laukku himottaa (https://www.etsy.com/shop/YannatShop) <3

    1. Oi eiii, ihanaa! :) Ja jos en minä tarvii toista laukkua niin ehkä joku muu hoksaa sun vinkkisi täältä.