Flow 2017 kuvina

muoti, musiikki
Jätä kommentti

Flow ei kyllä ikinä petä.  Oon varmaan kirjoittanut näin aiemminkin, mutta vitsit me saadaan olla ylpeitä, että meillä on Suomessa Flow Festival!

kuva: Magicpoks

kuva: Janita Autio

kuva: Viena K.

Etkoiltiin milloin missäkin; perjantaina Goodio Cafén avajaisissa (pitää päästä testaamaan kahvila pian ihan kunnolla, nyt visiittini jäi lyhkäiseksi), lauantaina Artun ja Marin kanssa mun luona ja sunnuntaina tilattiin pizzat ennen alueelle lähtöä.

kuva: Mustarttu

kuva: Janita Autio

kuva: Viena K.

kuva: Andrew Taylor

Sylvia ja Essi <3 

Flowssa on kyllä ihan turha odottaa törmäävänsä kehenkään, jos ei sovi ennakkoon tarkkaa treffiaikaa ja -paikkaa. Multa jäi moneen ystävään törmääminen kokonaan ja sit satuin kuitenkin spottaamaan esim. toiselta puolelta maailmaa lyhyelle Suomi-visiitille palanneen ystäväni sunnuntai-illan tokavikalla keikalla. Ainiiiin, ja törmäsin myös mun menneiden vuosien lemppariblogin toisen (tai yhden kolmesta?) pitäjästä, hahaa, terkkui Ane!

kuva: Jussi Hellsten

Ihana viimeinen lomaviikonloppu ja nyt on sitäkin pahempi after Flow -masennus.

Tuntui oikeasti ihanalta palata töihin tänään ja aloittaa arki ja omat kivat rutiinit, mutta vitsit, oliko kesä oikeasti tässä? Ajatus itkettää vähän, vaikka sainkin palata töihin näiden ihanien tyyppien seuraan.

Liemen curry tofulla maistui sunnuntaina taivaallisen hyvältä. Söin viikonlopun aikana myös Baba Foodsin herkullisen dippilautasen ja Rootsin nyhtökaura-annoksen.

kuva: Konstantin Kondrukhov

Keikoista paras oli ehdottomasti Gasellien keikka perjantaina – juostiin sinne suuna päänä ja oli vähällä ettei myöhästytty. Onneksi ehdittiin, sillä tuo keikka on varmasti yksi tän kesän parhaista. Sunnuntai-illan päättänyt Moderat oli myös ihan mieletön, sellainen että iho oli välillä kananlihalla enkä keksinyt tarpeeksi ylistyssanoja keikan jälkeen. Lana del Rey oli ihana ja Pykäri ft. Ahjo Ensemble uskomattoman hyvä! Se oli mun keikkalistallakin, mutta päädyttiin seuraamaan keikkaa vähän vahingossa ja hitsit, biisit joissa on kunnollinen taustakuoro, toimivat yleensä aina.

En haluais sanoa tätä, mutta mä vähän petyin Frank Oceaniin!! Kai mun odotukset oli ihan luokattomat mutta jotenkin se ei vaan lähtenyt kunnolla. Jossain vähän intiimimmässä ympäristössä toi olis ollut täydellinen setti, mutta nyt mulle jäi vähän haalee fiilis. Höh! Onneks Moderat pelasti ja kävelin yöllä kotiin onnellisena.

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.