Testaamaan kellumista Float Kallioon?

hyvinvointi
99 kommenttia

Ensimmäinen työviikko on yli puolessa välissä ja vaikka olen vielä täynnä energiaa, voisin kuvitella, että monelle pieni rentoutuminen ja rauhoittuminen tekisi terää – itsellenikin ehdottomasti. Unirytmi on vielä ihan sekaisin kesän jäljiltä.

Olenko oikeassa? Jos olen, niin lukaisepa postaus loppuun ja osallistu sen lopussa olevaan arvontaan – nyt olis luvassa ihan ultimaattista rentotumista.

Oletteko koskaan kuulleet kelluntatankeista ja aistideprivaatiosta?

Float Kallio on paikka, jossa pääsee kokeilemaan kumpaakin.

Float Kalliossa on kaksi kelluntatankkia omissa kylpylähenkisissä huoneissaan. Kelluntatankki on tuollainen valkoinen iso tankki, jossa on suolavettä. Vettä on sen verran, että se kelluttaa ilman että raajat osuvat pohjaan (tai reunoille), mutta ei niin paljoa, että tankissa voisi joutua uppeluksiin tai veden alle. Suolaa on niin paljon, että se kelluttaa ihan eri tavalla mitä merivesi.

Tankin kannen saa suljettua ja valot sammutettua sekä huoneesta, jossa tankki on, että kelluntatankista. Näin syntyy aistiärsykkeetön tila. Kun tankin lämpöisessä vedessä kelluu korvatulpat korvissa, silmät kiinni pimeässä ja hiljaisessa huoneessa, on mahdollista päästä meditatiiviseen tilaan.

Kellunnasta saattaa olla hyötyä mm. näillä tavoilla: 

 • Auttaa syvärentoutumaan
 • Vähentää stressiä
 • Vahvistaa luovuutta, oppimista ja muistia
 • Auttaa unettomuuteen ja parantaa unirytmiä
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • Lieventää ja poistaa fyysistä kipua
 • Vähentää burn-outin, ahdistuksen ja masennuksen tunnetta
 • Nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista
 • Avustaa ja ohjaa meditatiiviseen tilaan

Lisää syitä kellunnalle voit kurkata täältä.

Olen käynyt kellumassa Float Kalliossa kahdesti ja viiiiitsit, tykkään ihan hulluna! Olen käynyt sekä aamulla että illalla ja mulle sopii selkeästi paremmin aamukellunta; tunnin rentoutuminen ja aistiärsykkeettömässä tilassa oleminen tekee hyvää mun välillä vähän ylikierroksilla käyvälle mielelle; tuntui etten ole hetkeen ajatellut yhtä kirkkaasti ja selkeästi, kuin kellunnan jälkeen.

Iltakellunnan jälkeen olin ihan liian pirteä saadakseni unta, joten kannattaa vähän testailla, mikä voisi olla itselle paras hetki. Ystäväni taas koki, että iltakellunta toimi hänellä täydellisesti ja hän nukkui kellunan jälkeisenä yönä todella syvää unta.

Kelluntaan on hyvä varautua niin, ettei ole syönyt kovin raskaasti eikä juonut just ennen kelluntaa mitään kofeiinia sisältävää. Mukaan tarvitsee vain omat meikit – paikan päältä löytyy kaikki pyyhkeestä pesuaineisiin ja Mia Höydön luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Oma hoitoaine kantsii ehkä varuiksi ottaaa, viimeksi suihkussa oli shampoo ja hoitoaine. Kelluntatankissa (ja huoneessa) ollaan yksin, joten uimapukua ei tarvita.

Kelluessa kannattaa koettaa olla alusta asti niin rentona kuin pystyy. Itselle sopiva asento löytyy kokeilemalla – ekalla kerralla pidin käsiä pään vieressä koukussa ja tokalla kerralla levällään. Ei kannata vahingossa hieraista kasvoja suolavedessä olleella kädellä – se nimittäin kirvelee silmissä! Ei muuten kantsi sheivailla just samana päivänä ennen kelluntaa – pikkuiset haavat kirvelevät hetken, ennen kuin iho tottuu suolaveteen. Pikkuhaavan päälle voi myös sipaista vaseliinia ennen kelluntaa.

Kun kellunta alkaa, olet yksin huoneessa, jonka saa sisältä lukkoon – kukaan ei siis voi kesken kellunnan marssia vahingossa sisään. Ensin käydään suihkussa ja sitten tankkiin. Tankissa on kauniit vaihtuvat valot jotka kannattaa laittaa aistiärsykkeiden minimoimiseksi pois heti kun siltä tuntuu, vaikka jo tankkiin astuessa. Tankin kansi suljetaan itse ja siinä ei ole mitään lukkoa eikä muuta mekanismia, jonka ansiosta se voisi vahingossa jumittua kiinni. Tankki kuulostaa ja saattaa näyttää ahtaalta, mutta sisällä on oikeasti reilusti tilaa. Mua jännitti tuntisinko oloni ahtaanpaikankammoiseksi, mutta se fiilis meni nopeasti ohi. Ahtaanpaikan kammosta kärsivä voi hyvin jättää tankin kannen auki.

Huoneesta sammuu valot automaattisesti hetken kuluttua. Aluksi huoneessa soi rauhoittava musiikki ja sama musiikki alkaa soida uudelleen kellunta-ajan päätyttyä. Mulla kävi ekalla kelluntakerralla niin, että nukahdin jossain vaiheessa ja säpsähdin musiikin alettua hereille. En tiedä yhtään nukuinko viisi minuuttia, minuutin vai kaksikymmentä. Se oli aika kreisi tunne! Aluksi minusta ei nimittäin ollenkaan tuntunut siltä, että saattaisin nukahtaa, olin ihan ylikierroksilla ja tarkkailin kaikkia tuntemuksiani.

Jossain vaiheessa pystyin hellittämään kaikista sinkoilevista ajatuksista ja olo oli hämmentävän rento ja selkeä siinä lämpimässä vedessä kelluessa. Ei näe eikä kuule mitään eikä kelluminen vaadi suolaveden ansiosta minkäänlaisia ponnisteluja. Kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta se on mielettömän mukavaa.

Kellunan jälkeen peseydytään ja Float Kalliosta löytyy erillinen ehostautumishuone, jossa voi kaikessa rauhassa kuivata hiukset ja meikkailla kellunnan jälkeen. Tiloista löytyy föönit ja hiustenlaittoon ja ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Tilojen kuvia voi kurkkailla täältä. Ne ovat seesteisen kauniit ja yksinkertaisen tyylikkäästi sisustetut. Lounge-tilassa voi hörppiä teetä kellunan jälkeen.

Kelluntakerta maksaa 67 € ja hinta on mielestäni perusteltu ja kohtuullinen. Vertaan sitä itse hierontakäyntiin tai kasvohoitoon – kellunnalla on sama, rentouttava ja hellivä vaikutus, mutta kokemuksena se on ihan omanlaisensa. Kelluntalahjakortti on mielestäni ihana lahjaidea oikeastaan kelle tahansa, sillä jokainen meistä kaipaa rauhallisia hetkiä arjen tohinan keskelle. Kolmen kerran kortti maksaa 175 €, jolloin yhdelle kerralle jää hintaa reilu 58 €. Ja jos olet ensikertalainen, saat kolme kelluntaa 120 € hintaan, jolloin kerta maksaa 40 €. Hinnasto löytyy täältä ja kellunta-ajan voi varata täältä.


//////////
Haluaisitko päästä kokeilemaan kellumista Float Kallioon?
//////////

Huikkaa kommenttiboksiin miksi testaaminen kiinnostaa ja osallistut arvontaan. Onko se yleisesti ottaen uusi kokemus, uniongelmat, stressi tms. Arvon yhden kellunnan niin, että pääset kellumaan yhdessä ystäväsi kanssa. Float Kalliossa on kaksi kelluntatankkia omissa huoneissaan mutta ajat voi varata yhtä aikaa.

Suoritan arvonnan maanantaina 21.8.2017, eli osallistua voi sunnuntai-iltaan asti. Muista jättää kommentin tietoihin toimiva sähköpostiosoite, niin saan voittajat kiinni samantien! Lycka till! x 

kuvat 1,2 & 6: Float Kallio

Lisää luettavaa

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

30926265637_b5cd675e1b_o.jpg

Yasuragi – japanilainen kylpylä Tukholmassa

Pehmeämpi ja joustavampi futon

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Eikä kuulostaapa siistille :) Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan!

 2. Joku tässä kellunnassa kiehtoo ja hirvittää yhtäaikaa! Jos onni potkaisee niin pakkohan se on kaverin kanssa lähteä kokemaan :)

 3. suolatankin kokeilu on kiinnostanut siitä asti kun joskus lukion psykologiassa tästä oli juttua! jos pelkkä uimapatjalla makoilu altaassa voi rentouttaa, niin voin vain kuvitella miltä tuntuu kellua kun ihon ja veden välissä ei olekaan mitään.

 4. Osallistun! Kellunnan stressiä vähentävä ja rauhoittava vaikutus kiinnostaa :)

 5. Olisi ihan mahtavaa päästä kokeilemaan tätä kelluntatankkia, vaikka ahtaanpaikankammo onkin :D Tuleva syksy tulee olemaan omalta osaltani todella stressaava kun teen samalla kandia ja koitan keskittyä maisterivaiheen pääsykokeeseen, joten tällänen stressinlievittäjä tekisi kyllä terää!❤️

 6. Tää kellunta semmonen juttu, jota oon halunnut pidemmän aikaa kokeilla, niin paljon hyvää oon siitä kuullut! :)

  Luvassa hektinen syksy palatessa takaisin koulunpenkille ja jotain töitäkin pitäisi samalla yrittää tehdä. Rentoutus tekisi terää ja jos onni potkaisisi voisin tehdä vapaapäivänä visiitin Helsinkiin, napata mukaan kellumaan siellä asuvan kaverin ja vaihtaa sitten rentoutuneina kuulumiset vaikka teekupposen äärellä:)

 7. Ihanaa! Luin tosta kelluntatankista aiemmin ja kesälomalla ehdin jo unohtaa asian. Kiinnostaa todella, koska teen stressaavaa työtä, joka vie ajoittain jopa yöunet ja tällainen ”mielen tyhjennys” tekisi hyvää :)

 8. Mun mieli ja kroppa kaipaisi sellaisen kunnon siivouksen ja oon miettinyt mitä keksisin itselleni, jotta voisin vähän rentoutua ja olla rauhassa.

  Oon tosi kiinni mun vauvassa, ollut jo kuukausia ja siinä samalla unohtanut itseni.

  Eli tässä sellainen varteenotettava vaihtoehto, oikeastaan ihan 6/5 minkä pidän mielessä vaikka arpaonni ei mun puolella olisikaan!

 9. ooh, oon halunnut testata tätä siitä asti, kun kuulin että tällainen on olemassa! ihanaa, että kerroit yksityiskohtaisesti ja selkeästi, miten tuolla toimitaan <3 kiinnostaa juuri tuo aistiärsykkeettömyys, että pääsisi edes hetkeksi kunnolla rauhoittumaan, pakoon hektistä ärsyketulvaa °(*×*)°

 10. Uusi kokemus ja eihän tuo pysähtyminen sekä kaiken ajattelemisen edes hetkeksi lopettaminen olisi pahitteeksi. Totaalirentoutumista tällä kaipaisin !

 11. Oi että, oon katsellut noita kelluntajuttuja jo ties kuinka pitkään! Kiinnostaa niin paljon, kokemuksen puolesta mutta myös rentoutumiseen: uusi työpaikka ja uusi työnkuva stressaa ja ajatuksia on vaikea saada muualle. Olisi siistiä nähdä miten sensory deprivation vaikuttaa

 12. Kelluminen on kiinnostanut jo pitkään! Oon kuullut muutamia, oikeestaan vaan positiivisia, kokemuksia. Mielen ja kehon rentouttaminen ja just toi ei tiedä nukuinko minuutin vai tunnin houkuttaa!

 13. Mulla on yleensä vaikeuksia keskittyä vain olemiseen ja kaikki aika meneekin sitten ihmesähellykseen. Stressaan hulluna kaikesta ja kelluntatankki voisi auttaa näihin. Mutta suurin syy on kyllä se että kelluntatankki olisi aika utopistinen ja scifikokemus.

 14. Oon viime aikoina joutunut etsimään keinoja aivan liian ylikierroksilla käyvän mielen rauhoittamiseksi, kelluminen toimisi varmasti!

 15. Voisinkohan minäkin päästä eroon ylimääräisistä – ah niin runsaslukuisista – joka puolelle sinkoilevista pohdinnoista?

 16. Oi, tiedän niin yhden ystävistäni, joka tarvitsisi tätä toden teolla!

 17. Vesi on mun yks lempielementeistä ja nautin ja rentoudun jo pelkästä uimisesta, joten uskon että myös tämä kellunta ois varmasti mun juttu! Alkusyksy on aina vähän kiireistä ja stressittömän kesän jälkeen tuntuu, että otan paineita ekstrapaljon ihan tavallisistakin jutuista, joten ois kiva päästä testaamaan eri keinoja tämän olon lievittämiseksi. :)

 18. Olen testannut aikoinaan. Rentouttavaa on! Piristi pitkäksi aikaa stressaantunutta.Voisin kyllä mennä uudestaan. Mukana arvonnassa.

 19. Oi, oon jo pitkään halunnut testata tätä. Mua kiinnostais tämän rentouttava vaikutus ja jos unigelmiin vielä olisi apua, niin mikään ei ois parempaa. Mä muutenkin nautin kellumisesta, Turkin matkalla kesällä meressä kelluin ja lilluin vaikka kuinka kauan, se rauha!

 20. Oooooooooooooo!! Kuulin tästä jo aiemmin ja mietin heti, että tämä olisi mun muutosta ja muutoksista aiheutuneen stressin kuormittamille aivoille ja kropalle täydellistä <3 Täällä siis oon ihan peukut pystyssä, että olisi arpaonnea! :)

 21. Vaikuttaa ihanalta! Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan kelluntatankkia, se varmasti auttaisi rentouttamaan fyysisestä työstä alituisesti jännittyneet hartiani.

 22. Tosi moni on kehunut paikkaa ja kiinnostaisi mielettömästi testata etenkin, kun tällä hetkellä elämässä aika paljon stressiä työttömyyden yms. takia. Olisi ihana saada tämä rentoutumishetki. <3

 23. Haluaisin lahjoittaa tämän pojalleni ja miniälleni jotka kaipaavat rentoutusta pikkulapsiarjen keskelle. Itse tulisin pojantytärtä hoitamaan siksi aikaa.

 24. Ihana ajatus! Vähän myös jännittävä! Kärsin opparistressistä mitä suurissa määrin ja poikaystävä unionglmista. Tulisi tarpeeseen.

 25. Ooh, onpas siistin kuuloista! Kiinnostavaa että vedessä kelluessa voi rentoutua uneen asti, itselleni vesi on tuntunut aina vähän jännittävältä elementiltä. Tätä on kyllä päästävä testaamaan!

 26. Kuulostaa sekä hieman pelottavalta että tosi kiehtovalta. Olisi ihana päästä irti arjesta, stressiä ja huolta on ollut paljon tänä vuonna. Nyt olen konkreettisesti kokenut sen, miten vaikea onkaan päästää irti, kun sellainen perusahdistus on jäänyt päälle.

 27. Olen kärsinyt kevään ajan unettomuudesta ja ahdistenuisuudesta. Pelkään tämän uusiutumista taas syksyllä. Tämä olisi mielenkiintoinen kokeilu kohti rauhaisaa mieltä :)

 28. Todella mielenkiintoinen postaus, tämä oli minulle täysin uusi juttu! Haluaisin kokeilla tuota nimenomaan syvärentoutumisen takia, olen ollut jo ihan liian pitkällä sairaslomalla hermosärkyjen vuoksi ja jos ei muuta niin saisi hetken vain olla ja nauttia. Tuo kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta! :)

 29. Hui, kuulostaa aika jännältä! Itellä hieman ahtaanpaikan kammo, mutta haluaisin silti päästä kokeilemaan tätä! Olisi ihana päästää hetkeksi irti aistiylitulvasta ja vaan olla.

 30. Vau! Haluan ehdottomasti kokeilla ja katsoa auttaako uniongelmiin ja levottomuuteen, mutta myös urheilusta palautumiseen. :)

 31. Apua mä haluun! Yks stressinsyövyttämä nainen olis kovasti tän tarpeessa

 32. Kuulosta ihan mahtavalta! Meditoiminen ja läsnäolo kiinnostaa ja tuo kuulostaa juuri oikealta paikalta sen harjoittamiseksi. Sopii varmasti täydellisesti myös urheilusta palautumiseen. Tämä lähtee testiin!

 33. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tätä! Kuullostaa juuri täydelliseltä rentoutumismuodolta minunlaiselle herkästi eri ärsykkeistä kuormittuvalle jonka vuoksi rentoutuminen on välillä äärimmäisen hankalaa.

 34. Löysin kellumisen tänä kesänä järvessä. Otin heti selvää kellumisen vaikutuksista. Pelkästään järvessä pääsin niin rentoutuneeseen tilaan, että halusin tietää onko tää oikeesti iso juttu. Ja olihan se. Haluan ehdottomasti päästä testaamaan tätä, koska haluan kellua ympäri vuoden eikä se näissä Suomen järvissä onnistu.

 35. Suolatankkikokemus kiinnostaisi, koska olen viimeisen vuoden ollut stressaantunut yliopistosta, töistä opiskelujen ohessa ja vielä muun elämän kasassa pitämisestä siinä sivussa. Haluaisin kokeilla, saisiko kelluminen aivojani rauhoittumaan edes hetkeksi sen verran, että pystyisin elämään hetkessä edes yhden päivän, ja että stressipiehtarointini keskeytyisi toviksi.

 36. Kyllä, kiinnostaa! Vähän kaikenlaista stressiä tässä (esim. gradu), niin olisi tosi kiva olla murehtimatta mitään hetken aikaa. Plus tosi vaikea kuvitella miltä tuo tuntuu, niin ihan uteliaisuudestakin kiinnostaa!

 37. Kelluntatankkiin lapsi- ja vauvaperhearkea piiloon, tulisi tarpeeseen. Myös miehelleni.

 38. Kun koko ajan on tekemässä jotain tai menossa jonnekin olisi aivan mahtavaa päästä kellumaan suolaveteen. Jo ajatus siitä, että saisi olla tunnin ilman piippaavaa puhelinta ja muita asioita jotka koko ajan vaativat huomiota rentouttaa :)

 39. Olisi jännittävää ja ihanaa päästä kokeilemaan! Kiinnostaa erityisesti, miten kokemus vaikuttaisi jatkuvaan analysointiin ja pohdiskeluun taipuvaiseen mieleeni.

 40. Olisi erittäin mielenkiintoista testata tätä sekä rentoutumis- että terveysvaikutusmielessä. Olen kova stressaamaan kaikesta, mutta kiinnostaisi ehkä eniten saada selville voisiko kellunta tuoda helpotusta reuman aiheuttamiin niveljäykkyyksiin ja tulehduksiin.

 41. Minulla on usein nukahtamisvaikeuksia, kun saatan pyöriä useita tunteja sängyssä pohtien kaikkea maan ja taivaan väliltä. Siksi haluaisin testata iltakelluntaa ja katsoa, olisiko siitä apua nukahtamiseen. Ja muutenkin tämä vaikuttaa aivan ihanalta kokemukselta!

 42. Oi vitsi, tää ois ihan täydellisen pelottavaa ja kiehtovaa! Itse käyn toukokuusta elokuuhun ylikierroksilla vauhdikkaan sesonkityön takia, joten tällainen tempoa vähentävä syvärentouttava kokemus olisi terveellistä. :-D

 43. Tämä olisi ihana uusi kokemus. Kelluminen kuulostaa niin rentouttavalta ja tekisi varmasti hyvää tällaiselle helposti stressaantuvalle tyypille.

 44. Olen jo pitkään haaveillut käyväni kellumassa. Nyt tulisi kiireiseen vauva arkeen tarpeeseen :)

 45. ooh, tämä olisi ihanaa ja monesti olen miettinyt, että pitäisi päästä kokeilemaan

 46. vitsi, olisi kiva kokeilla! ehkä tämä lievittäisi työstressiä hieman…

 47. Osallistun! Olisipa ihana rentoutumishetki kiireisen arjen keskelle :)

 48. En ole koskaan kokeillut ja rankan syksyn keskellä tuo olisi ihana rentoutumishetki!

 49. Näihin kaikkiin kolotuksiin ja stressistä oireilevaan vatsaani luulisin tämän tuovan helpotusta..mukaan lähtisi liikaa töitä tehnyt migreeninen tyttäreni :)

 50. Kuulostaa ihanalta! Olen pitkään haaveillut kelluntakokeilusta, se kun kuulostaa aivan erilaiselta kuin muut kokeilemani rentoumismuodot, kuten jooga, meditaatio ja hengitysharjoitukset. Itsenäni kiinnostaisi myös äänimaljarentoutus. Jos päädyt kokeilemaan sellaistakin jossain vaiheessa, raportoi ihmeessä meille! :)

 51. Aloitin juuri uudessa työssä joka on jokseenkin hektisempää ja vaativampaa kuin edellinen, joten olisi kiva päästä rentoutumaan! Mukaan ottaisin ehdottomasti Äidin. Kelluntalahjakortti olisi ihan mahtava joululahja äidille tai siskolle!!

 52. Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan. Kiinnostaa ja pelottaa samaan aikaan!:D

 53. Ehdottomasti kiinnostaa! Rentoutumista ja stressin poistoa kaipailisin :)

 54. Oih!Mikä keksintö!!!
  Toi tulis kyllä niin tarpeeseen. Kesäloma meni kipeänä joten tästä sais hemmottelua. Nytkin pukkaa joku lenssu päälle. Ehkä tuolla saisi vähän ladattua akkuja.

 55. Oon miettiny pitkään että olispa kiva kokeilla tuota! Onnistaispa kerrankin arvonnassa!

 56. Oi, tämä kokemus kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Olen raskaana ja jäljellä olisi muutama viikko töitä. Alkaa olla energiavarastot tyhjinä, vartalossa kireyttä ja unirytmikin muutoksessa. Tästä olisi varmasti paljon iloa!

 57. Kiinnostaa kyllä älyttömästi, varmasti ihana ja rentouttava kokemus kaikella tapaa.

 58. Tämä kiinnostaa ihan hurjasti! En ole vielä käynyt kokeilemassa, ja kellunta saattaisi juurikin olla osaratkaisu työstressi- ja uniongelmiin.

 59. Kellunta kiinnostaa kovasti! Olen jo hetken miettinyt että pitäisi mennä kokeilemaan sillä tuollainen syvärentoutus tekisi niin hyvää ylikierroksilla käyvälle mielelle.

 60. Olisipa ihana päästä tuota kokeilemaan. Elämässä on muutoksia ja stressiä ilmassa, joten kelluminen saisi varmasti olon rentoutuneeksi ja tarjoaisi mielenkiintoisen elämyksen.

 61. Kuulostaa ihanalta! Itselläni on tällä hetkellä suuria ongelmia lihasten palautumisen kanssa, joten tuo kellunnan lihasten palautumista edistävä vaikutus kiinnostaa.

 62. Stressaavan vuoden ja kiireen takia rentoutuminen on ollut vaikeaa ja keskittyminen ei onnistu. Keskusteltiin yhden ystävän kanssa kellumisesta just muutama päivä sitten ja kiinnostus heräsi! Tahtoisin ehdottomasti päästä kokeilemaan.

 63. Ah, Ida sun nukahtamiskokemus kuulostaa taivaalta! Kun kaikkea on jo testattu: veisin unettomuudesta kärsivän itsen & kumppanin❤ Tän hetken tuloilla ei olis ikinä mahollisuutta testata, mukana arvonnassa!

 64. Järvessä kelluminen on ollu miulle aina rakas tapa rentoutua, sen hetken minkä siinä ehtii rentoutua ennen ku pitää havahtua kattomaan mihin kauas on ajelehtinu :D Oon pidemmän aikaa lueskellu juttuja tankkikellunnoista ja tää kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä, varsinkin tähän hetkeen kun kiireinen syksy stressaa jo valmiiks. En oo koskaan oppinu meditoimaan, tää vois olla hyvä keino siihen.

 65. Kuulostaa ihanalta tavalta rentoutua :)
  arjessani on ollut paljon stressiä ja murhenaiheita joten tämä piristäisi taatusti

 66. Just nyt on kyllä pitkästä aikaa kesän jälkeen työstressiä ja elämästressiä niun paljon, että pieni itseni hemmottelu ois paikallaan. Plus kellunta kuulostaa niin randomilta että ois hauska koittaa:D

 67. Oon jo pitkään halunnut kokeilla kelluntatankkia! Kiinnostaa erityisestä siitä syystä, että meditointi ja mindfulness on lähellä sydäntä. :)

 68. Hei! Kiinnostaisi kokeilla voisiko tämä auttaa ikäviin niskanjumeihin ja päänsärkyihin.

 69. Oon lukenut näistä kellunnoista useamman postauksen ja oon ollut super kiinnostunut. Nyt kun luin tän sun oman, mulla meni vähän pupu pöksyyn :D Rupesin toden teolla miettimään sitä kelluntatankkia ja mahdollisesti kiinni olevaa kantta. Mulla ei ole ahtaanpaikankammoa tietääkseni, mutta tuli mieleen kaikki kauhuelokuvat joissa joku jää solariumlaitteen väliin kärventymään, yyh. Mut nyt kun karistan nää näyt päästäni, niin täytyy kyllä päästä kokeilemaan tota ehdottomasti. En osaa missään joogassa tai muualla saada ajatuksia pois päästä, kiinnostais onnistuuko se tuolla.

 70. Haluaisin päästä kokeilemaan kelluntaa kiireisein työ- ja lapsiperheajan keskellä.

 71. Jännityksistä kireä kroppa ja ahdistuksen täyttämä mieli huutavat apua;
  olispa mahtavaa päästä kokeilemaan ja löytää taas itsestään rentous.

 72. Ihanan kamalaa, tai kamalan ihanaa! Kuulostaa yhtä aikaa niin jännittävältä, ihanalta kuin vapauttavaltakin! Tulisi t o d e l l a tarpeeseen arjen keskelle ❤️

 73. Oi vitsi, että tommonen rentoutus hetki tekis niin hyvää työkesän päätteeks ennen ku alkaa taas koulu. Pääsis kunnolla rentoutuu !

 74. Ammattini on luova ja aiheuttaa toisinaan paljon stressiä. Stressin poistamiseksi aina etsii uusia keinoja ja on kiinnostunut niistä. Oon tutkinut tätä suolavesitankki juttua monesti, mut en oo saanut aikaseksi mennä testaamaan. Oispa oiva tilaisuus!!

 75. Tää kuulostaa ihan super mielenkiintoselta! Kärsin erilaisista selkävaivoista ja haluaisin niin päästä testaamaan, mitä selkä tykkäisi tästä! Eikä pieni stressin poistokaan olisi ollenkaan pahitteeksi kandisyksyyn valmistautuessa…

 76. Oon lukenut blogeista ja instasta paljon tästä hyvää ja kiinnostaa! Vielä enemmän kiinnostaa siksi, että tahtoisin viedä poikaystäväni tuonne koska hän on kunnon stressaaja ja se näkyy jo fyysisesti. Oispa hienoa jos tää auttais häntä!

 77. Ois ihanaa päästä gradustressin keskeltä rentoutumaan – siksi!

 78. Olen luonteeltani kova stressaaja, enkä oikein ole löytänyt vielä keinoa rentoutua kunnolla. Ehkä tässä voisi olla ratkaisu.

 79. Olen mielinyt päästä testaamaan tätä juttua – ajatus yksin omien ajatustensa kanssa kellumisesta on jännittävän kutkuttava ja vähän hurjakin! Olisi hauska nähdä onnistuisiko tällainen hoito rauhoittamaan stressaantuneen kaupunkilaisen ja aveciksi voisin ottaa äitini, joka hänkin on ollut kovilla viime aikoina. Opiskelijabudjetilla elävälle olisi kuin lottovoitto päästä tätä kautta kokeilemaan kelluntaa!

 80. Olisi kyllä ihan unelma päästä kokeilemaan tuota, etenkin kun olen muutenkin pääkaupunkiseudulla harjoittelussa syksyn ja stressilevelit tulevat takuuvarmasti nousemaan :-D Kiinnostaa myös se, että lievittäisikö tuo jonkin verran myös ahdistusta, johon olen taipuvainen!

 81. Toi kuulosta niiiiiin ihanalta! Tää vauvaelämä eli 9kk kestänyt pätkissä nukkuminen ja jatkuvassa hälytystilassa oleminen alkaa tuntua kropassa..

 82. Ois hauskaa tietää kuinka toimivasti tuo vempain oikeasti rentouttaa!!

 83. Oon huomannut kellunnan rentouttavan vaikutuksen uima-altaissa ja meressä, mutta en oo koskaan kokeillut tankissa! Musta on kuvia sieltä sun täältä kellumassa zen-oloissa kun kaverit taustalla allasbaarissa :D
  Olis tosi siistiä päästä kokeilemaan kunnon aistiärsykkeetöntä tankkikelluntaa. Tiedä ehtiikö tämä kommentti arvontaan mutta yrittänyttä ei laiteta!

 84. Enpä ollut moisesta kuullutkaan! Rentoutuminen on itselleni haasteellista, joten olisi kiva käydä kokeilemassa.

 85. Tää kuulostaa jännittävältä ja on uutta mulle! Tää vois auttaa rentoutuu koulu- ja työstressin hallinnassa. :)

 86. Huh. Kuulostaapa taivaalliselta kokemukselta! Tekisi kyllä terää tämän stressivuoden pysäyttäjäksi. Pääsisi hetkeksi pakoon opparipaniikkia ja valmistumispainetta. Mukkaan lähtisi maailman tsemppaavin poikkis, joka on joutunut lähes liikaa kuuntelemmaan minun epätoivonhetkiä ja iltaitkuja omien duunistressiensä ja best man-viran ohella.

  Ihanaa elokuuta, Ida ✨

 87. Huh. Kuulostaapa taivaalliselta kokemukselta! Tekisi kyllä terää tämän stressivuoden pysäyttäjäksi. Pääsisi hetkeksi pakoon opparipaniikkia ja valmistumispainetta. Mukkaan lähtisi maailman tsemppaavin poikkis, joka on joutunut lähes liikaa kuuntelemmaan minun epätoivonhetkiä ja iltaitkuja omien duunistressiensä ja best man-viran ohella.

  Ihanaa elokuuta!