Testaamaan kellumista Float Kallioon?

/// hyvinvointiTags: , , , ,

Ensimmäinen työviikko on yli puolessa välissä ja vaikka olen vielä täynnä energiaa, voisin kuvitella, että monelle pieni rentoutuminen ja rauhoittuminen tekisi terää – itsellenikin ehdottomasti. Unirytmi on vielä ihan sekaisin kesän jäljiltä.

Olenko oikeassa? Jos olen, niin lukaisepa postaus loppuun ja osallistu sen lopussa olevaan arvontaan – nyt olis luvassa ihan ultimaattista rentotumista.

Oletteko koskaan kuulleet kelluntatankeista ja aistideprivaatiosta?

Float Kallio on paikka, jossa pääsee kokeilemaan kumpaakin.

Float Kalliossa on kaksi kelluntatankkia omissa kylpylähenkisissä huoneissaan. Kelluntatankki on tuollainen valkoinen iso tankki, jossa on suolavettä. Vettä on sen verran, että se kelluttaa ilman että raajat osuvat pohjaan (tai reunoille), mutta ei niin paljoa, että tankissa voisi joutua uppeluksiin tai veden alle. Suolaa on niin paljon, että se kelluttaa ihan eri tavalla mitä merivesi.

Tankin kannen saa suljettua ja valot sammutettua sekä huoneesta, jossa tankki on, että kelluntatankista. Näin syntyy aistiärsykkeetön tila. Kun tankin lämpöisessä vedessä kelluu korvatulpat korvissa, silmät kiinni pimeässä ja hiljaisessa huoneessa, on mahdollista päästä meditatiiviseen tilaan.

Kellunnasta saattaa olla hyötyä mm. näillä tavoilla: 

 • Auttaa syvärentoutumaan
 • Vähentää stressiä
 • Vahvistaa luovuutta, oppimista ja muistia
 • Auttaa unettomuuteen ja parantaa unirytmiä
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • Lieventää ja poistaa fyysistä kipua
 • Vähentää burn-outin, ahdistuksen ja masennuksen tunnetta
 • Nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista
 • Avustaa ja ohjaa meditatiiviseen tilaan

Lisää syitä kellunnalle voit kurkata täältä.

Olen käynyt kellumassa Float Kalliossa kahdesti ja viiiiitsit, tykkään ihan hulluna! Olen käynyt sekä aamulla että illalla ja mulle sopii selkeästi paremmin aamukellunta; tunnin rentoutuminen ja aistiärsykkeettömässä tilassa oleminen tekee hyvää mun välillä vähän ylikierroksilla käyvälle mielelle; tuntui etten ole hetkeen ajatellut yhtä kirkkaasti ja selkeästi, kuin kellunnan jälkeen.

Iltakellunnan jälkeen olin ihan liian pirteä saadakseni unta, joten kannattaa vähän testailla, mikä voisi olla itselle paras hetki. Ystäväni taas koki, että iltakellunta toimi hänellä täydellisesti ja hän nukkui kellunan jälkeisenä yönä todella syvää unta.

Kelluntaan on hyvä varautua niin, ettei ole syönyt kovin raskaasti eikä juonut just ennen kelluntaa mitään kofeiinia sisältävää. Mukaan tarvitsee vain omat meikit – paikan päältä löytyy kaikki pyyhkeestä pesuaineisiin ja Mia Höydön luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Oma hoitoaine kantsii ehkä varuiksi ottaaa, viimeksi suihkussa oli shampoo ja hoitoaine. Kelluntatankissa (ja huoneessa) ollaan yksin, joten uimapukua ei tarvita.

Kelluessa kannattaa koettaa olla alusta asti niin rentona kuin pystyy. Itselle sopiva asento löytyy kokeilemalla – ekalla kerralla pidin käsiä pään vieressä koukussa ja tokalla kerralla levällään. Ei kannata vahingossa hieraista kasvoja suolavedessä olleella kädellä – se nimittäin kirvelee silmissä! Ei muuten kantsi sheivailla just samana päivänä ennen kelluntaa – pikkuiset haavat kirvelevät hetken, ennen kuin iho tottuu suolaveteen. Pikkuhaavan päälle voi myös sipaista vaseliinia ennen kelluntaa.

Kun kellunta alkaa, olet yksin huoneessa, jonka saa sisältä lukkoon – kukaan ei siis voi kesken kellunnan marssia vahingossa sisään. Ensin käydään suihkussa ja sitten tankkiin. Tankissa on kauniit vaihtuvat valot jotka kannattaa laittaa aistiärsykkeiden minimoimiseksi pois heti kun siltä tuntuu, vaikka jo tankkiin astuessa. Tankin kansi suljetaan itse ja siinä ei ole mitään lukkoa eikä muuta mekanismia, jonka ansiosta se voisi vahingossa jumittua kiinni. Tankki kuulostaa ja saattaa näyttää ahtaalta, mutta sisällä on oikeasti reilusti tilaa. Mua jännitti tuntisinko oloni ahtaanpaikankammoiseksi, mutta se fiilis meni nopeasti ohi. Ahtaanpaikan kammosta kärsivä voi hyvin jättää tankin kannen auki.

Huoneesta sammuu valot automaattisesti hetken kuluttua. Aluksi huoneessa soi rauhoittava musiikki ja sama musiikki alkaa soida uudelleen kellunta-ajan päätyttyä. Mulla kävi ekalla kelluntakerralla niin, että nukahdin jossain vaiheessa ja säpsähdin musiikin alettua hereille. En tiedä yhtään nukuinko viisi minuuttia, minuutin vai kaksikymmentä. Se oli aika kreisi tunne! Aluksi minusta ei nimittäin ollenkaan tuntunut siltä, että saattaisin nukahtaa, olin ihan ylikierroksilla ja tarkkailin kaikkia tuntemuksiani.

Jossain vaiheessa pystyin hellittämään kaikista sinkoilevista ajatuksista ja olo oli hämmentävän rento ja selkeä siinä lämpimässä vedessä kelluessa. Ei näe eikä kuule mitään eikä kelluminen vaadi suolaveden ansiosta minkäänlaisia ponnisteluja. Kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta se on mielettömän mukavaa.

Kellunan jälkeen peseydytään ja Float Kalliosta löytyy erillinen ehostautumishuone, jossa voi kaikessa rauhassa kuivata hiukset ja meikkailla kellunnan jälkeen. Tiloista löytyy föönit ja hiustenlaittoon ja ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Tilojen kuvia voi kurkkailla täältä. Ne ovat seesteisen kauniit ja yksinkertaisen tyylikkäästi sisustetut. Lounge-tilassa voi hörppiä teetä kellunan jälkeen.

Kelluntakerta maksaa 67 € ja hinta on mielestäni perusteltu ja kohtuullinen. Vertaan sitä itse hierontakäyntiin tai kasvohoitoon – kellunnalla on sama, rentouttava ja hellivä vaikutus, mutta kokemuksena se on ihan omanlaisensa. Kelluntalahjakortti on mielestäni ihana lahjaidea oikeastaan kelle tahansa, sillä jokainen meistä kaipaa rauhallisia hetkiä arjen tohinan keskelle. Kolmen kerran kortti maksaa 175 €, jolloin yhdelle kerralle jää hintaa reilu 58 €. Ja jos olet ensikertalainen, saat kolme kelluntaa 120 € hintaan, jolloin kerta maksaa 40 €. Hinnasto löytyy täältä ja kellunta-ajan voi varata täältä.


//////////
Haluaisitko päästä kokeilemaan kellumista Float Kallioon?
//////////

Huikkaa kommenttiboksiin miksi testaaminen kiinnostaa ja osallistut arvontaan. Onko se yleisesti ottaen uusi kokemus, uniongelmat, stressi tms. Arvon yhden kellunnan niin, että pääset kellumaan yhdessä ystäväsi kanssa. Float Kalliossa on kaksi kelluntatankkia omissa huoneissaan mutta ajat voi varata yhtä aikaa.

Suoritan arvonnan maanantaina 21.8.2017, eli osallistua voi sunnuntai-iltaan asti. Muista jättää kommentin tietoihin toimiva sähköpostiosoite, niin saan voittajat kiinni samantien! Lycka till! x 

kuvat 1,2 & 6: Float Kallio

99 kommenttia

 1. Avatar Asta /// 17/08/2017 / 18:04:51

  Eikä kuulostaapa siistille :) Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 2. Avatar Miia /// 17/08/2017 / 18:05:13

  Joku tässä kellunnassa kiehtoo ja hirvittää yhtäaikaa! Jos onni potkaisee niin pakkohan se on kaverin kanssa lähteä kokemaan :)

  Vastaa
 3. Avatar susanna /// 17/08/2017 / 18:08:16

  suolatankin kokeilu on kiinnostanut siitä asti kun joskus lukion psykologiassa tästä oli juttua! jos pelkkä uimapatjalla makoilu altaassa voi rentouttaa, niin voin vain kuvitella miltä tuntuu kellua kun ihon ja veden välissä ei olekaan mitään.

  Vastaa
 4. Avatar Elina /// 17/08/2017 / 18:08:39

  Osallistun! Kellunnan stressiä vähentävä ja rauhoittava vaikutus kiinnostaa :)

  Vastaa
 5. Avatar Paula /// 17/08/2017 / 18:23:56

  Olisi ihan mahtavaa päästä kokeilemaan tätä kelluntatankkia, vaikka ahtaanpaikankammo onkin :D Tuleva syksy tulee olemaan omalta osaltani todella stressaava kun teen samalla kandia ja koitan keskittyä maisterivaiheen pääsykokeeseen, joten tällänen stressinlievittäjä tekisi kyllä terää!❤️

  Vastaa
 6. Avatar sannero /// 17/08/2017 / 18:58:10

  Tää kellunta semmonen juttu, jota oon halunnut pidemmän aikaa kokeilla, niin paljon hyvää oon siitä kuullut! :)

  Luvassa hektinen syksy palatessa takaisin koulunpenkille ja jotain töitäkin pitäisi samalla yrittää tehdä. Rentoutus tekisi terää ja jos onni potkaisisi voisin tehdä vapaapäivänä visiitin Helsinkiin, napata mukaan kellumaan siellä asuvan kaverin ja vaihtaa sitten rentoutuneina kuulumiset vaikka teekupposen äärellä:)

  Vastaa
 7. Avatar Lulu /// 17/08/2017 / 19:07:47

  Ihanaa! Luin tosta kelluntatankista aiemmin ja kesälomalla ehdin jo unohtaa asian. Kiinnostaa todella, koska teen stressaavaa työtä, joka vie ajoittain jopa yöunet ja tällainen ”mielen tyhjennys” tekisi hyvää :)

  Vastaa
 8. Avatar Satu /// 17/08/2017 / 19:12:44

  Mun mieli ja kroppa kaipaisi sellaisen kunnon siivouksen ja oon miettinyt mitä keksisin itselleni, jotta voisin vähän rentoutua ja olla rauhassa.

  Oon tosi kiinni mun vauvassa, ollut jo kuukausia ja siinä samalla unohtanut itseni.

  Eli tässä sellainen varteenotettava vaihtoehto, oikeastaan ihan 6/5 minkä pidän mielessä vaikka arpaonni ei mun puolella olisikaan!

  Vastaa
 9. Avatar rane /// 17/08/2017 / 19:17:28

  ooh, oon halunnut testata tätä siitä asti, kun kuulin että tällainen on olemassa! ihanaa, että kerroit yksityiskohtaisesti ja selkeästi, miten tuolla toimitaan <3 kiinnostaa juuri tuo aistiärsykkeettömyys, että pääsisi edes hetkeksi kunnolla rauhoittumaan, pakoon hektistä ärsyketulvaa °(*×*)°

  Vastaa
 10. Avatar Ohikulkija /// 17/08/2017 / 19:41:35

  Uusi kokemus ja eihän tuo pysähtyminen sekä kaiken ajattelemisen edes hetkeksi lopettaminen olisi pahitteeksi. Totaalirentoutumista tällä kaipaisin !

  Vastaa
 11. Avatar Salli /// 17/08/2017 / 19:45:46

  Aika erilainen juttu.olispa kiva päästä kokeilee.

  Vastaa
 12. Avatar J /// 17/08/2017 / 20:03:00

  Oi että, oon katsellut noita kelluntajuttuja jo ties kuinka pitkään! Kiinnostaa niin paljon, kokemuksen puolesta mutta myös rentoutumiseen: uusi työpaikka ja uusi työnkuva stressaa ja ajatuksia on vaikea saada muualle. Olisi siistiä nähdä miten sensory deprivation vaikuttaa

  Vastaa
 13. Avatar Laura /// 17/08/2017 / 20:18:07

  Kiinnostaa! Osallistun arvontaan. :)

  Vastaa
 14. Avatar Katja Emilia /// 17/08/2017 / 20:18:42

  Kelluminen on kiinnostanut jo pitkään! Oon kuullut muutamia, oikeestaan vaan positiivisia, kokemuksia. Mielen ja kehon rentouttaminen ja just toi ei tiedä nukuinko minuutin vai tunnin houkuttaa!

  Vastaa
 15. Avatar Veera Hursti /// 17/08/2017 / 20:24:15

  Mulla on yleensä vaikeuksia keskittyä vain olemiseen ja kaikki aika meneekin sitten ihmesähellykseen. Stressaan hulluna kaikesta ja kelluntatankki voisi auttaa näihin. Mutta suurin syy on kyllä se että kelluntatankki olisi aika utopistinen ja scifikokemus.

  Vastaa
 16. Avatar Pupu /// 17/08/2017 / 20:48:58

  Tuo on pelottavaa. Siksi.

  Vastaa
 17. Avatar noora /// 17/08/2017 / 20:49:02

  Oon viime aikoina joutunut etsimään keinoja aivan liian ylikierroksilla käyvän mielen rauhoittamiseksi, kelluminen toimisi varmasti!

  Vastaa
 18. Avatar Motherofpearls /// 17/08/2017 / 20:54:18

  Voisinkohan minäkin päästä eroon ylimääräisistä – ah niin runsaslukuisista – joka puolelle sinkoilevista pohdinnoista?

  Vastaa
 19. Avatar Essinen /// 17/08/2017 / 20:56:02

  Oi, tiedän niin yhden ystävistäni, joka tarvitsisi tätä toden teolla!

  Vastaa
 20. Avatar tuovituulia /// 17/08/2017 / 20:58:20

  Vesi on mun yks lempielementeistä ja nautin ja rentoudun jo pelkästä uimisesta, joten uskon että myös tämä kellunta ois varmasti mun juttu! Alkusyksy on aina vähän kiireistä ja stressittömän kesän jälkeen tuntuu, että otan paineita ekstrapaljon ihan tavallisistakin jutuista, joten ois kiva päästä testaamaan eri keinoja tämän olon lievittämiseksi. :)

  Vastaa
 21. Avatar Tanja /// 17/08/2017 / 21:33:40

  Olen testannut aikoinaan. Rentouttavaa on! Piristi pitkäksi aikaa stressaantunutta.Voisin kyllä mennä uudestaan. Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 22. Avatar Sanna P /// 17/08/2017 / 21:42:58

  Oi, oon jo pitkään halunnut testata tätä. Mua kiinnostais tämän rentouttava vaikutus ja jos unigelmiin vielä olisi apua, niin mikään ei ois parempaa. Mä muutenkin nautin kellumisesta, Turkin matkalla kesällä meressä kelluin ja lilluin vaikka kuinka kauan, se rauha!

  Vastaa
 23. Avatar Salla /// 17/08/2017 / 22:05:32

  Oooooooooooooo!! Kuulin tästä jo aiemmin ja mietin heti, että tämä olisi mun muutosta ja muutoksista aiheutuneen stressin kuormittamille aivoille ja kropalle täydellistä <3 Täällä siis oon ihan peukut pystyssä, että olisi arpaonnea! :)

  Vastaa
 24. Avatar Saara /// 17/08/2017 / 22:20:44

  Vaikuttaa ihanalta! Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan kelluntatankkia, se varmasti auttaisi rentouttamaan fyysisestä työstä alituisesti jännittyneet hartiani.

  Vastaa
 25. Avatar Anna /// 17/08/2017 / 22:54:38

  Tosi moni on kehunut paikkaa ja kiinnostaisi mielettömästi testata etenkin, kun tällä hetkellä elämässä aika paljon stressiä työttömyyden yms. takia. Olisi ihana saada tämä rentoutumishetki. <3

  Vastaa
 26. Avatar Mummo ja koira /// 17/08/2017 / 23:24:27

  Haluaisin lahjoittaa tämän pojalleni ja miniälleni jotka kaipaavat rentoutusta pikkulapsiarjen keskelle. Itse tulisin pojantytärtä hoitamaan siksi aikaa.

  Vastaa
 27. Avatar Liitu /// 17/08/2017 / 23:30:48

  Ihana ajatus! Vähän myös jännittävä! Kärsin opparistressistä mitä suurissa määrin ja poikaystävä unionglmista. Tulisi tarpeeseen.

  Vastaa
 28. Avatar Pihla /// 18/08/2017 / 00:50:21

  Ooh, onpas siistin kuuloista! Kiinnostavaa että vedessä kelluessa voi rentoutua uneen asti, itselleni vesi on tuntunut aina vähän jännittävältä elementiltä. Tätä on kyllä päästävä testaamaan!

  Vastaa
 29. Avatar MarjaKoo /// 18/08/2017 / 07:20:31

  Kuulostaa sekä hieman pelottavalta että tosi kiehtovalta. Olisi ihana päästä irti arjesta, stressiä ja huolta on ollut paljon tänä vuonna. Nyt olen konkreettisesti kokenut sen, miten vaikea onkaan päästää irti, kun sellainen perusahdistus on jäänyt päälle.

  Vastaa
 30. Avatar Heidi /// 18/08/2017 / 08:10:03

  Olen kärsinyt kevään ajan unettomuudesta ja ahdistenuisuudesta. Pelkään tämän uusiutumista taas syksyllä. Tämä olisi mielenkiintoinen kokeilu kohti rauhaisaa mieltä :)

  Vastaa
 31. Avatar Emilia /// 18/08/2017 / 08:29:14

  Todella mielenkiintoinen postaus, tämä oli minulle täysin uusi juttu! Haluaisin kokeilla tuota nimenomaan syvärentoutumisen takia, olen ollut jo ihan liian pitkällä sairaslomalla hermosärkyjen vuoksi ja jos ei muuta niin saisi hetken vain olla ja nauttia. Tuo kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta! :)

  Vastaa
 32. Avatar Anni /// 18/08/2017 / 09:43:54

  Hui, kuulostaa aika jännältä! Itellä hieman ahtaanpaikan kammo, mutta haluaisin silti päästä kokeilemaan tätä! Olisi ihana päästää hetkeksi irti aistiylitulvasta ja vaan olla.

  Vastaa
 33. Avatar Nel /// 18/08/2017 / 09:45:13

  Vau! Haluan ehdottomasti kokeilla ja katsoa auttaako uniongelmiin ja levottomuuteen, mutta myös urheilusta palautumiseen. :)

  Vastaa
 34. Avatar Jenny Kestilä /// 18/08/2017 / 10:43:37

  Apua mä haluun! Yks stressinsyövyttämä nainen olis kovasti tän tarpeessa

  Vastaa
 35. Avatar Sallamatleena /// 18/08/2017 / 10:46:54

  Kuulosta ihan mahtavalta! Meditoiminen ja läsnäolo kiinnostaa ja tuo kuulostaa juuri oikealta paikalta sen harjoittamiseksi. Sopii varmasti täydellisesti myös urheilusta palautumiseen. Tämä lähtee testiin!

  Vastaa
 36. Avatar Heli /// 18/08/2017 / 11:15:03

  Olen jo pitkään halunnut kokeilla tätä! Kuullostaa juuri täydelliseltä rentoutumismuodolta minunlaiselle herkästi eri ärsykkeistä kuormittuvalle jonka vuoksi rentoutuminen on välillä äärimmäisen hankalaa.

  Vastaa
 37. Avatar Fiia V /// 18/08/2017 / 12:00:53

  Löysin kellumisen tänä kesänä järvessä. Otin heti selvää kellumisen vaikutuksista. Pelkästään järvessä pääsin niin rentoutuneeseen tilaan, että halusin tietää onko tää oikeesti iso juttu. Ja olihan se. Haluan ehdottomasti päästä testaamaan tätä, koska haluan kellua ympäri vuoden eikä se näissä Suomen järvissä onnistu.

  Vastaa
 38. Avatar AINO /// 18/08/2017 / 12:11:01

  Suolatankkikokemus kiinnostaisi, koska olen viimeisen vuoden ollut stressaantunut yliopistosta, töistä opiskelujen ohessa ja vielä muun elämän kasassa pitämisestä siinä sivussa. Haluaisin kokeilla, saisiko kelluminen aivojani rauhoittumaan edes hetkeksi sen verran, että pystyisin elämään hetkessä edes yhden päivän, ja että stressipiehtarointini keskeytyisi toviksi.

  Vastaa
 39. Avatar Anni K /// 18/08/2017 / 12:54:50

  Kyllä, kiinnostaa! Vähän kaikenlaista stressiä tässä (esim. gradu), niin olisi tosi kiva olla murehtimatta mitään hetken aikaa. Plus tosi vaikea kuvitella miltä tuo tuntuu, niin ihan uteliaisuudestakin kiinnostaa!

  Vastaa
 40. Avatar kotiäitinä /// 18/08/2017 / 13:46:18

  Kelluntatankkiin lapsi- ja vauvaperhearkea piiloon, tulisi tarpeeseen. Myös miehelleni.

  Vastaa
 41. Avatar Laura /// 18/08/2017 / 13:52:57

  Kun koko ajan on tekemässä jotain tai menossa jonnekin olisi aivan mahtavaa päästä kellumaan suolaveteen. Jo ajatus siitä, että saisi olla tunnin ilman piippaavaa puhelinta ja muita asioita jotka koko ajan vaativat huomiota rentouttaa :)

  Vastaa
 42. Avatar Jasu /// 18/08/2017 / 13:59:27

  Olisi jännittävää ja ihanaa päästä kokeilemaan! Kiinnostaa erityisesti, miten kokemus vaikuttaisi jatkuvaan analysointiin ja pohdiskeluun taipuvaiseen mieleeni.

  Vastaa
 43. Avatar elsi /// 18/08/2017 / 15:22:23

  Haluan niin päästä kokeilemaan tota!

  Vastaa
 44. Avatar INNEJ /// 18/08/2017 / 15:23:39

  Olisi erittäin mielenkiintoista testata tätä sekä rentoutumis- että terveysvaikutusmielessä. Olen kova stressaamaan kaikesta, mutta kiinnostaisi ehkä eniten saada selville voisiko kellunta tuoda helpotusta reuman aiheuttamiin niveljäykkyyksiin ja tulehduksiin.

  Vastaa
 45. Avatar Kaisa /// 18/08/2017 / 15:30:18

  Just tuollaista stressin purkajaa tarvisin nyt!

  Vastaa
 46. Avatar Janniina /// 18/08/2017 / 15:32:54

  Minulla on usein nukahtamisvaikeuksia, kun saatan pyöriä useita tunteja sängyssä pohtien kaikkea maan ja taivaan väliltä. Siksi haluaisin testata iltakelluntaa ja katsoa, olisiko siitä apua nukahtamiseen. Ja muutenkin tämä vaikuttaa aivan ihanalta kokemukselta!

  Vastaa
 47. Avatar Amanda /// 18/08/2017 / 16:52:36

  Oi vitsi, tää ois ihan täydellisen pelottavaa ja kiehtovaa! Itse käyn toukokuusta elokuuhun ylikierroksilla vauhdikkaan sesonkityön takia, joten tällainen tempoa vähentävä syvärentouttava kokemus olisi terveellistä. :-D

  Vastaa
 48. Avatar Jonna /// 18/08/2017 / 18:09:30

  Tämä olisi ihana uusi kokemus. Kelluminen kuulostaa niin rentouttavalta ja tekisi varmasti hyvää tällaiselle helposti stressaantuvalle tyypille.

  Vastaa
 49. Avatar Henkku /// 18/08/2017 / 20:55:16

  Olen jo pitkään haaveillut käyväni kellumassa. Nyt tulisi kiireiseen vauva arkeen tarpeeseen :)

  Vastaa
 50. Avatar letti /// 18/08/2017 / 21:08:43

  ooh, tämä olisi ihanaa ja monesti olen miettinyt, että pitäisi päästä kokeilemaan

  Vastaa
 51. Avatar aino t /// 18/08/2017 / 21:43:51

  vitsi, olisi kiva kokeilla! ehkä tämä lievittäisi työstressiä hieman…

  Vastaa
 52. Avatar Laura /// 18/08/2017 / 22:16:51

  Osallistun! Olisipa ihana rentoutumishetki kiireisen arjen keskelle :)

  Vastaa
 53. Avatar Ada /// 18/08/2017 / 22:35:23

  En ole koskaan kokeillut ja rankan syksyn keskellä tuo olisi ihana rentoutumishetki!

  Vastaa
 54. Avatar Ilona /// 18/08/2017 / 23:14:47

  Kiinnostavalta kuulostaa :)

  Vastaa
 55. Avatar BIKKE /// 19/08/2017 / 09:57:40

  Näihin kaikkiin kolotuksiin ja stressistä oireilevaan vatsaani luulisin tämän tuovan helpotusta..mukaan lähtisi liikaa töitä tehnyt migreeninen tyttäreni :)

  Vastaa
 56. Avatar Haller /// 19/08/2017 / 10:59:19

  Kuulostaa ihanalta! Olen pitkään haaveillut kelluntakokeilusta, se kun kuulostaa aivan erilaiselta kuin muut kokeilemani rentoumismuodot, kuten jooga, meditaatio ja hengitysharjoitukset. Itsenäni kiinnostaisi myös äänimaljarentoutus. Jos päädyt kokeilemaan sellaistakin jossain vaiheessa, raportoi ihmeessä meille! :)

  Vastaa
 57. Avatar Emma Wilde /// 19/08/2017 / 12:45:43

  Aloitin juuri uudessa työssä joka on jokseenkin hektisempää ja vaativampaa kuin edellinen, joten olisi kiva päästä rentoutumaan! Mukaan ottaisin ehdottomasti Äidin. Kelluntalahjakortti olisi ihan mahtava joululahja äidille tai siskolle!!

  Vastaa
 58. Avatar Meri /// 19/08/2017 / 13:37:10

  Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan. Kiinnostaa ja pelottaa samaan aikaan!:D

  Vastaa
 59. Avatar apple /// 19/08/2017 / 14:11:10

  Ehdottomasti kiinnostaa! Rentoutumista ja stressin poistoa kaipailisin :)

  Vastaa
 60. Avatar Hetty /// 19/08/2017 / 15:19:30

  Oih!Mikä keksintö!!!
  Toi tulis kyllä niin tarpeeseen. Kesäloma meni kipeänä joten tästä sais hemmottelua. Nytkin pukkaa joku lenssu päälle. Ehkä tuolla saisi vähän ladattua akkuja.

  Vastaa
 61. Avatar Kati C /// 19/08/2017 / 16:32:48

  Oon miettiny pitkään että olispa kiva kokeilla tuota! Onnistaispa kerrankin arvonnassa!

  Vastaa
 62. Avatar Liisu /// 19/08/2017 / 16:35:57

  Oi, tämä kokemus kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Olen raskaana ja jäljellä olisi muutama viikko töitä. Alkaa olla energiavarastot tyhjinä, vartalossa kireyttä ja unirytmikin muutoksessa. Tästä olisi varmasti paljon iloa!

  Vastaa
 63. Avatar Neska /// 19/08/2017 / 21:47:35

  Kiinnostaa kyllä älyttömästi, varmasti ihana ja rentouttava kokemus kaikella tapaa.

  Vastaa
 64. Avatar Jenni /// 19/08/2017 / 22:19:29

  Tämä kiinnostaa ihan hurjasti! En ole vielä käynyt kokeilemassa, ja kellunta saattaisi juurikin olla osaratkaisu työstressi- ja uniongelmiin.

  Vastaa
 65. Avatar Saaara /// 19/08/2017 / 22:55:32

  Kellunta kiinnostaa kovasti! Olen jo hetken miettinyt että pitäisi mennä kokeilemaan sillä tuollainen syvärentoutus tekisi niin hyvää ylikierroksilla käyvälle mielelle.

  Vastaa
 66. Avatar eltsi /// 19/08/2017 / 23:35:45

  Olisipa ihana päästä tuota kokeilemaan. Elämässä on muutoksia ja stressiä ilmassa, joten kelluminen saisi varmasti olon rentoutuneeksi ja tarjoaisi mielenkiintoisen elämyksen.

  Vastaa
 67. Avatar kais /// 20/08/2017 / 08:06:33

  Kuulostaa ihanalta! Itselläni on tällä hetkellä suuria ongelmia lihasten palautumisen kanssa, joten tuo kellunnan lihasten palautumista edistävä vaikutus kiinnostaa.

  Vastaa
 68. Avatar Vimmu /// 20/08/2017 / 11:16:30

  Stressaavan vuoden ja kiireen takia rentoutuminen on ollut vaikeaa ja keskittyminen ei onnistu. Keskusteltiin yhden ystävän kanssa kellumisesta just muutama päivä sitten ja kiinnostus heräsi! Tahtoisin ehdottomasti päästä kokeilemaan.

  Vastaa
 69. Avatar julle /// 20/08/2017 / 11:31:38

  Ah, Ida sun nukahtamiskokemus kuulostaa taivaalta! Kun kaikkea on jo testattu: veisin unettomuudesta kärsivän itsen & kumppanin❤ Tän hetken tuloilla ei olis ikinä mahollisuutta testata, mukana arvonnassa!

  Vastaa
 70. Avatar Karoliina /// 20/08/2017 / 11:58:51

  Järvessä kelluminen on ollu miulle aina rakas tapa rentoutua, sen hetken minkä siinä ehtii rentoutua ennen ku pitää havahtua kattomaan mihin kauas on ajelehtinu :D Oon pidemmän aikaa lueskellu juttuja tankkikellunnoista ja tää kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä, varsinkin tähän hetkeen kun kiireinen syksy stressaa jo valmiiks. En oo koskaan oppinu meditoimaan, tää vois olla hyvä keino siihen.

  Vastaa
 71. Avatar Annika.J /// 20/08/2017 / 13:23:20

  Kuulostaa ihanalta tavalta rentoutua :)
  arjessani on ollut paljon stressiä ja murhenaiheita joten tämä piristäisi taatusti

  Vastaa
 72. Avatar ninna /// 20/08/2017 / 13:38:08

  vau ehdottomasti en tiennyt tuollaista olevan!

  Vastaa
 73. Avatar MerjaK /// 20/08/2017 / 14:29:17

  Olis ihana rauhoittua jarentoutua kelluen.

  Vastaa
 74. Avatar Aino /// 20/08/2017 / 14:47:39

  Just nyt on kyllä pitkästä aikaa kesän jälkeen työstressiä ja elämästressiä niun paljon, että pieni itseni hemmottelu ois paikallaan. Plus kellunta kuulostaa niin randomilta että ois hauska koittaa:D

  Vastaa
 75. Avatar RO /// 20/08/2017 / 16:11:12

  Oon jo pitkään halunnut kokeilla kelluntatankkia! Kiinnostaa erityisestä siitä syystä, että meditointi ja mindfulness on lähellä sydäntä. :)

  Vastaa
 76. Avatar tiiinam /// 20/08/2017 / 16:19:50

  Hei! Kiinnostaisi kokeilla voisiko tämä auttaa ikäviin niskanjumeihin ja päänsärkyihin.

  Vastaa
 77. Avatar Jasmine /// 20/08/2017 / 16:36:30

  Oih! Arvonnassa ehdottomasti mukana. Uusi kokemus kiinnostaa ja auttaisi varmasti rentoutumaan ja poistamaan stressiä.

  [email protected]

  Vastaa
 78. Avatar ida /// 20/08/2017 / 18:43:51

  Oon lukenut näistä kellunnoista useamman postauksen ja oon ollut super kiinnostunut. Nyt kun luin tän sun oman, mulla meni vähän pupu pöksyyn :D Rupesin toden teolla miettimään sitä kelluntatankkia ja mahdollisesti kiinni olevaa kantta. Mulla ei ole ahtaanpaikankammoa tietääkseni, mutta tuli mieleen kaikki kauhuelokuvat joissa joku jää solariumlaitteen väliin kärventymään, yyh. Mut nyt kun karistan nää näyt päästäni, niin täytyy kyllä päästä kokeilemaan tota ehdottomasti. En osaa missään joogassa tai muualla saada ajatuksia pois päästä, kiinnostais onnistuuko se tuolla.

  Vastaa
 79. Avatar A /// 20/08/2017 / 22:01:51

  Haluaisin päästä kokeilemaan kelluntaa kiireisein työ- ja lapsiperheajan keskellä.

  Vastaa
 80. Avatar WR /// 20/08/2017 / 22:05:24

  Jännityksistä kireä kroppa ja ahdistuksen täyttämä mieli huutavat apua;
  olispa mahtavaa päästä kokeilemaan ja löytää taas itsestään rentous.

  Vastaa
 81. Avatar tytti /// 20/08/2017 / 22:15:36

  Ihanan kamalaa, tai kamalan ihanaa! Kuulostaa yhtä aikaa niin jännittävältä, ihanalta kuin vapauttavaltakin! Tulisi t o d e l l a tarpeeseen arjen keskelle ❤️

  Vastaa
 82. Avatar Johanna /// 20/08/2017 / 22:37:54

  Oi vitsi, että tommonen rentoutus hetki tekis niin hyvää työkesän päätteeks ennen ku alkaa taas koulu. Pääsis kunnolla rentoutuu !

  Vastaa
 83. Avatar Eveliina /// 20/08/2017 / 22:39:15

  Ammattini on luova ja aiheuttaa toisinaan paljon stressiä. Stressin poistamiseksi aina etsii uusia keinoja ja on kiinnostunut niistä. Oon tutkinut tätä suolavesitankki juttua monesti, mut en oo saanut aikaseksi mennä testaamaan. Oispa oiva tilaisuus!!

  Vastaa
 84. Avatar Helmi /// 20/08/2017 / 22:45:27

  Tää kuulostaa ihan super mielenkiintoselta! Kärsin erilaisista selkävaivoista ja haluaisin niin päästä testaamaan, mitä selkä tykkäisi tästä! Eikä pieni stressin poistokaan olisi ollenkaan pahitteeksi kandisyksyyn valmistautuessa…

  Vastaa
 85. Avatar ystävällinen hei /// 20/08/2017 / 22:49:57

  Oon lukenut blogeista ja instasta paljon tästä hyvää ja kiinnostaa! Vielä enemmän kiinnostaa siksi, että tahtoisin viedä poikaystäväni tuonne koska hän on kunnon stressaaja ja se näkyy jo fyysisesti. Oispa hienoa jos tää auttais häntä!

  Vastaa
 86. Avatar Elviirass /// 20/08/2017 / 22:50:31

  Ois ihanaa päästä gradustressin keskeltä rentoutumaan – siksi!

  Vastaa
 87. Avatar Marjo /// 20/08/2017 / 22:57:45

  Olen luonteeltani kova stressaaja, enkä oikein ole löytänyt vielä keinoa rentoutua kunnolla. Ehkä tässä voisi olla ratkaisu.

  Vastaa
 88. Avatar Tuire /// 20/08/2017 / 23:03:22

  Olis ihan unelmaa päästä kellumaan!

  Vastaa
 89. Avatar Ee /// 20/08/2017 / 23:18:39

  Olen mielinyt päästä testaamaan tätä juttua – ajatus yksin omien ajatustensa kanssa kellumisesta on jännittävän kutkuttava ja vähän hurjakin! Olisi hauska nähdä onnistuisiko tällainen hoito rauhoittamaan stressaantuneen kaupunkilaisen ja aveciksi voisin ottaa äitini, joka hänkin on ollut kovilla viime aikoina. Opiskelijabudjetilla elävälle olisi kuin lottovoitto päästä tätä kautta kokeilemaan kelluntaa!

  Vastaa
 90. Avatar Riri /// 20/08/2017 / 23:28:25

  Olisi kyllä ihan unelma päästä kokeilemaan tuota, etenkin kun olen muutenkin pääkaupunkiseudulla harjoittelussa syksyn ja stressilevelit tulevat takuuvarmasti nousemaan :-D Kiinnostaa myös se, että lievittäisikö tuo jonkin verran myös ahdistusta, johon olen taipuvainen!

  Vastaa
 91. Avatar Kerttu /// 20/08/2017 / 23:44:38

  Toi kuulosta niiiiiin ihanalta! Tää vauvaelämä eli 9kk kestänyt pätkissä nukkuminen ja jatkuvassa hälytystilassa oleminen alkaa tuntua kropassa..

  Vastaa
 92. Avatar Riina /// 20/08/2017 / 23:54:40

  Tää ois huikeeta! Oon jo pitkään halunnut testata. :)

  Vastaa
 93. Avatar Jenni /// 20/08/2017 / 23:58:01

  Ois hauskaa tietää kuinka toimivasti tuo vempain oikeasti rentouttaa!!

  Vastaa
 94. Avatar Elina /// 21/08/2017 / 00:00:17

  HEP JOO! Kello vaihtuu maanantaihin mut tänne haluun pliis

  Vastaa
 95. Avatar Martina /// 21/08/2017 / 01:15:35

  Oon huomannut kellunnan rentouttavan vaikutuksen uima-altaissa ja meressä, mutta en oo koskaan kokeillut tankissa! Musta on kuvia sieltä sun täältä kellumassa zen-oloissa kun kaverit taustalla allasbaarissa :D
  Olis tosi siistiä päästä kokeilemaan kunnon aistiärsykkeetöntä tankkikelluntaa. Tiedä ehtiikö tämä kommentti arvontaan mutta yrittänyttä ei laiteta!

  Vastaa
 96. Avatar *Kirsikka* /// 21/08/2017 / 11:57:06

  Enpä ollut moisesta kuullutkaan! Rentoutuminen on itselleni haasteellista, joten olisi kiva käydä kokeilemassa.

  Vastaa
 97. Avatar Aletta K /// 21/08/2017 / 15:21:27

  Tää kuulostaa jännittävältä ja on uutta mulle! Tää vois auttaa rentoutuu koulu- ja työstressin hallinnassa. :)

  Vastaa
 98. Avatar Jenni /// 21/08/2017 / 17:33:03

  Huh. Kuulostaapa taivaalliselta kokemukselta! Tekisi kyllä terää tämän stressivuoden pysäyttäjäksi. Pääsisi hetkeksi pakoon opparipaniikkia ja valmistumispainetta. Mukkaan lähtisi maailman tsemppaavin poikkis, joka on joutunut lähes liikaa kuuntelemmaan minun epätoivonhetkiä ja iltaitkuja omien duunistressiensä ja best man-viran ohella.

  Ihanaa elokuuta, Ida ✨

  Vastaa
 99. Avatar Jenni /// 21/08/2017 / 17:33:38

  Huh. Kuulostaapa taivaalliselta kokemukselta! Tekisi kyllä terää tämän stressivuoden pysäyttäjäksi. Pääsisi hetkeksi pakoon opparipaniikkia ja valmistumispainetta. Mukkaan lähtisi maailman tsemppaavin poikkis, joka on joutunut lähes liikaa kuuntelemmaan minun epätoivonhetkiä ja iltaitkuja omien duunistressiensä ja best man-viran ohella.

  Ihanaa elokuuta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.