Cold hands, warm heart

/// musiikkiTags:

Kokosin loppukesän ja alkusyksyn soitetuimmat biisit yhdelle listalle, joten jos kaipaatte uutta kuunneltavaa, niin klik klik: cold hands, warm heart.

Siellä on uutta ja vanhaa, niin kuin syksyisin on aina ilmassa. Mun vuosi tuntuu vaihtuvan aina syksyisin – on sitä samaa tuttua, mutta samalla aina hullu tarve uudistua, oppia uutta tai muuttaa rutiineja. Sama biisien kanssa; toisaalta haikailen vanhojen biisien soidessa ja toisaalta uudet tunnelmat vievät mukanaan.

Listalla on pari biisiä mun tän hetken uusinta lempparia, Wild Onesia. En tiedä onko nimi vain niin geneerinen että luulen kuunnelleeni tätä joskus aiemminkin, vai olenko todella, vaikka en löydä yhtäkään biisiä mun aiemmilta listoilta. Dim The Lights on täydellistä syysmusiikkia. Se kuulostaa vanhalta tutulta, mutta on kaiken järjen mukaan uusi tuttavuus.

2 kommenttia

 1. Avatar Eeva /// 30/08/2017 / 15:41:04

  Jes, ihanaa, musapostaus, näitä on kaivattukin!! :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 30/08/2017 / 16:00:33

   Jeee, ihana kuulla!! <3 Toivottavasti löysit uusia biisejä kuunneltavaksi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.