HYVIN ELETTY

kirjat, lifestyle
11 kommenttia

Tiedätte varmasti ne ärsyttävät vihjailut, että vitsit nyt tapahtuu jotain superjännää josta en vielä voi hiiskua mutta kerron sitten myöhemmin – ettekä koskaan saa tietää mistä on ollut kyse. No, minäpä kerron, mistä oon joskus viime talvena ja ehkä tänä keväänä vähän vihjaillut. 

Tästä: 

Karita Sainio Hyvin eletty

Karita Sainio – Hyvin eletty

Se on täällä! Karita Sainion, Sugarin perustajan ja mun entisen esimieheni kirjoittama innostava, informatiivinen, kaunis ja helposti lähestyttävä kirja vastuullisuudesta.  Ja arvaatteko mitä? Kirja on mun kuvittama! 

Karita Sainio

Karita on ihan hullun inspiroiva tyyppi. Kuten kolleegani tiivisti, todellista bosslady-materiaalia. Karita on Sugar Helsingin perustaja ja sitä kautta meidänkin tiet ovat alunperin kohdanneet. Kun Karita kysyi mua miltei puolitoista vuotta sitten kuvittamaan tulevaa kirjaansa, ei vastausta tarvinnut miettiä. Todellakin! 

Todellakin, vaikka jännitti hulluna. Tämä on kuitenkin eka kerta, kun kuvitan kokonaisen kirjan, hahaa, ei siis mikään pikkujuttu mulle. Onneksi oli helppo luottaa kirjan taittajan, Tuukan, makuun. Hän on valinnut lopulliset kuvat kaikista kuvatuista ja tehnyt kirjasta toimivan kokonaisuuden. 

Hyvin eletty - kirja vastuullisesta elämästä

HYVIN ELETTY

Karitan tapa kertoa tiukkaa faktaa on lempeä mutta suora; vastuullinen elämäntapa on paitsi nykyaikaista myös tyylikästä ja inspiroivaa. ”On meidän tehtävämme muuttaa ja vaikuttaa, kyseenalaistaa ja tehdä valintoja, joilla on merkitystä. Meidän ei kuitenkaan tarvitse tehdä niitä vihaisesti, hampaita yhteen puristaen. Päinvastoin, vastuullisuus vapauttaa ja tuo mukanaan keveyttä ja itsevarmuutta omista valinnoista”, Karita summaa kirjan alkutekstissä. 

Hyvin eletty on sellainen kirja, jota ei tarvitse lukea samantien kannesta kanteen vaan sitä voi selailla ja lukea aihealue kerrallaan ja konkreettisiin vinkkeihin voi palata uudelleen ja uudelleen. Kirjassa on kiinnostavien tyyppien haastatteluita, paljon faktaa ja käytännönvinkkejä. Kirjan esittelyn voi kurkata täältä.

Hyvin eletty löytyy nyt kirjakaupoista (Akateeminen, Suomalainen kirjakauppa, Adlibris jne) sekä muutamista ihanista putiikeista, mm. Joliesta, Ruohonjuuresta ja pian myös Sofinahista. Kirjan on kustantanut WSOY ja taittanut Tuukka Koivisto / Kobra Agency

Ida Hanhiniemi Karita Sainio

Kiitos Karita, että luotit mun tyyliin ja osaamiseen, kiitos että pyysit mua kuvittamaan kirjasi.
Kiitos Olympus Suomi kaikesta kuvausavusta, konkreettisesta ja tsemppauksesta.
♥ ♥ ♥

Viime torstaina oli Hyvin eletyn julkkarit ja vitsit miten kiitollinen olenkaan kaikista, jotka tulivat paikalle juhlistamaan meidän kanssa. Ja olen ihan superinnoissani kaikista kommenteista joita olen saanut teiltä Instagramissa ja yksityisviestillä, kiitos! <3 Ne lämmittävät mieltä ihan älyttömästi. Tuntuu hassulta että tämä projekti on vihdoin valmis; kirja on nyt konkreettisesti olemassa. Ihan kreisiä! 

Jos ostatte kirjan tai selailette sitä jossain, niin olisi ihana kuulla mitä tuumitte. Toivottavasti se inspiroi, herättelee ja ennen kaikkea innostaa. (◡‿◡✿)

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tuhannesti onnea, onpa mahtavaa! Kirja näyttää tosi kauniilta ja kuulostaa kiinnostavalta. Ootko tehnyt kirjaan siis myös kuvituksia valokuvien lisäksi, kun puhut kirjan kuvittamisesta?

    1. Kiitos kovasti Riiri!! <3

      Hmmm nyt piti ihan googlata, koska oon ollut siinä uskossa että kirjan kuvitus voi tarkoittaa sekä piirrettyjä kuvia että valokuvia... Wikipedia (hehee) sanoo näin: "Kuvitus voi koostua yhdestä tai useammasta valokuvasta, diasta tai olla piirustus, maalaus, taidegrafiikkaa, kuvakollaasi tai se voi olla laajemminkin niin sanottua elävää ja liikkuvaa kuvaa, filmi, elokuva." Eli siis valokuviin viittasin :) Olen kuvannut kirjaan kuvat, piirroksia sieltä ei löydy.

  2. Hei!

    Kirjassa on todella upea oranssi mekko sivulla 64, mistähän saisin tietää sen merkin? Asia vainoaa minua vielä näin kuukausien jälkeenkin, kun haluaisin samanlaisen :D

    – Marika

    1. Moikka! Mulla ei oo kirjaa just nyt tässä käsissäni, mutta onko se sellainen jossa on kirjailuita? :) Se on secondhand-löytö, alunperin asoksen.