Glitterhaalarissa

muoti
4 kommenttia

Mulla on muutama sellainen vaate, joille on tosi harvoin käyttöä, tyyliin kerran vuodessa, mutta joista tykkään kovasti. Tämä glitterhaalari on yksi niistä. Se on monta vuotta vanha ja toimii erilaisissa pirskeissä niin kesällä kuin talvellakin (tosin enää en pukisi sen alle sukkiksia sandaalien kanssa, hehee, mitähän oikein ajattelin).

Viimeksi glitterhaalari pääsi päälle Flow-viikonloppuna, jolta nämä asukuvat ovat. Kerrankin mulla on kuva jostain juhlavammasta lookista! Yleensä kemuihin lähtiessä ei tule koskaan kuvattua mitään kuvia koska no, parhaina hetkinä ei yleensä mieti kameran olemassaoloa tai tilanteiden ikuistamista.

Glitterhaalari

A.P.C. half moon bag

haalari – H&M, kengät – Vagabond, laukku – A.P.C.

Jos tätä haalaria tulee käytettyä kerran vuodessa niin noita kenkiä olen kyllä käyttänyt nyt jo parin kesän edestä. Ihan parhaat! Sopivat lähestulkoon kaiken kanssa ja todella maltillisen koron ansiosta mukavat arkenakin. Just tuollaisia kenkiä kaipaisin enemmäkin; pienellä korolla on skarpimpi fiilis mutta en todellakaan ole niin hienostunut lady, että osaisin kulkea arkena korkeissa koroissa.

Tajusin näiden kuvien myötä, että tummansininen + kulta + marjapuuro/persikka ovat ihana värikombo! En tiedä onko mulla vaatekaapissa mitään sellaisia vaatteita, joiden suhteen voisin toteuttaa tätä väriyhdistelmää jotenkin. En taida omistaa mitään persikkaista tai marjapuuron väristä, hmm.

ida365 glitterhaalari

glitter jumpsuit

Jännä miten nopeasti sitä tottuu uusiin tuuliin – nyt tuntuu jo ihan oikeasti syksyltä. Syksyn alulta. Loppukesältä. Pidettiin tänään iltapäivällä palaveria Kahvila Siilissä (niin ihana, olin ekaa kertaa!) ja ulkona istuessa tuli jo pikkuisen vilu varjossa.

Nyt mä ajattelin tehdä leivän ja kurkumalattea iltapalaksi ja kömpiä jo hetken päästä sänkyyn lukemaan kirjaa. Suloista loppukesän iltaa tyypit x

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mitä oot hei tykännyt tosta laukusta? Onko rahansa väärti? Se on niin ihana (ja kallis).. <3_<3

  1. No siis joo ja ei, jos ollaan rehellisiä! :D Tää malli on IHANA ja superskarppi, mutta pehmeä nahka kyllä naarmuuntuu tosi helposti. Aluksi harmistuin siitä ja mietin että eii hitto, olikohan tää mun unelmalaukku sittenkään fiksu veto, mutta nyt oon tottunut ja mietin että ihan sama, tää on ostettu käytettäväksi. Nahka patinoituu tosi kauniisti, naarmut kuuluu asiaan. Mutta siihen kantsii siis varautua! Rasvailen tätä ja silleen, mutta naarmut kyllä näkyy.

   Oon pohtinut että oisko tää: https://www.apc.fr/wwuk/women/bags/luna-bag-pxbdk-f61158.html#/Black&17 ollut nahkansa puolesta kestävämpi? Tai tää: https://www.net-a-porter.com/fi/en/product/818073/APC_Atelier_de_Production_et_de_Creation/demi-lune-textured-leather-shoulder-bag (mun mielestä tätäkin on saanut mustana). Kantsii ehkä pohtia noitakin. :) Mutta siis muuten ihan täydellisen ihana.

   1. Kiitos vastauksestasi! :-) Jotenkin toivoisi, että tuon hintainen laukku pysyisi priimana useita vuosia – eli ei ainakaan tuo pehmeänahkainen versio (joka on tietty mun mielestä just se kaunein..) siis ole minulle. Välillä kun alle satasellakin on saanut tosi kestäviä pikkunahkalaukkuja joiltain ketjumerkeiltä. Mutta on toi kyllä niiiiiin nätti laukku! :D

    1. No siis jep, samaa mietin itsekin! Jos haluaa sellaisen laukun joka ei näytä naarmuuntuneelta nopsaa, niin kantsii kyllä miettiä muita nahkavaihtoehtoja tämän kohdalla. Ei nuo naarmut mua haittaa, mutta en osannut kyllä varautuakaan niihin. :)