Heipat trenssille

muoti
2 kommenttia

Oi voi, mulla oli jemmassa nämä asukuvat, jotka tuntuvat tämän päivän kirpsakan kylmyyden jälkeen auttamatta tosi epäajankohtaisilta (olen sitäpaitsi jo ottanut mun villakangastakin käyttöön), mutta antaa mennä, koska mulla on näissä päällä yksi mun t-paita-suosikeista. Se ei ole aiemmin näkynyt blogin puolella, joten here we go: 

Arelan valkoinen Kim-t-paita on ihanan jämäkkä ja laadukas. Olen pessyt tämän jo useita kertoja (minä + valkoinen t-paita ollaan vähän riskialtis yhdistelmä) eikä materiaalille ole käynyt kuinkaan. Paita pysyy mallissaan ja on täydellinen myös vähän matalampien alaosien kanssa siinä missä esim. Sugarille suunnittelemamme t-paita on huomattavasti lyhyemmän mallinen.

Näissä kuvissa tämä paita ei edes pääse täysin oikeuksiinsa, sillä tajusin jälkikäteen kuvia läpikäydessäni että tämä hame ei ole parhaimmillaan valkoisen t-paidan kanssa; tuo vyötärökaistale ei ehkä ole imartelevin, mutta toimii ihan hyvin mustan neuleen kanssa. 

Verkkokassi on best. Tilasin omani Arketilta. Se on luomupuuvillaa ja menee tyhjänä mitä pienimpään myttyyn. Täydellinen reissukassi; tuonne menee rantapyyhe, aurinkorasva, kamera, vesipullo, kirja ja aurinkolasit tai sitten vaikka ruokaostokset lähikaupasta. Siihen se on alunperin suunniteltukin, vähentämään muovipussien käyttöä. 

t-paita – Arela (saatu), trenssi – COS, nahkahame – Selected, laukku – A.P.C., hattu – Minimum
kengät – Global Accessories, verkkokassi – Turtle Bags / Arket 

 

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ostin tuon Arelan Kim paidan noin kuukausi sitten koossa M ja S, sillä istuvuus oli molemmissa niin hyvä. M koko vähän rennompi, sellaista kaivatessa. Toi materiaali on aivan mielettömän ihana! Parin vuoden ajan oon hyvää perus t-paitaa etsinyt ja nyt uskon sen löytyneen. Ehdottomasti suosittelen tuota mallia jos hyvä t-paita hakusessa.

    1. Joo, toi kokoasia on just mielipidejuttu! Mulla on Kimista S-koko, kun halusin ettei tämä istu ihan napakasti. Sugarin t-paidoista mulla taas on XS ja S, eri fiiliksiin. :)