Marraskuun suosikit

lifestyle
Jätä kommentti

Jaahas, huomenna alkaa joulukuu, joten se olis sitten hyvä hetki koota marraskuun lemppareita yhteen. JOULUKUU. HUOMENNA. Mitää?! 

x Amsterdam! Ihana kaupunki, haluan uusiksi tutustumaan kaupunkiin paremmin, kuin mitä tällä visiitilläni ehdin. Sugar Universen puolelta löytyy lista paikoista, jotka munkin pitää seuraavalla reissulla ottaa haltuun. Taisinkin jossain jo aiemmin mainita, että käytännössä ainoan vapaa-aikani käytin aika tehokkaasti hyödyksi kun löysin monta vuotta etsimäni Levikset vintage-kaupasta ja kalenterin, joka on netistä myyty loppuun jo ajat sitten.

x Tuoksukynttilät ja eteeristen öljyjen miksailu diffuuseriin. Mulla on miltei aina kotona ollessani päällä Mujin diffuuseri. Nyt käytössä on olleet Woodlotin eteeristen öljyjen valmiit blendit ja kanelin ja kaardemumman eteeriset öljyt. Poltin just loppuun ahkerasti marraskuussa käytössä olleen White light -tuoksukynttilän ja saan nyt tuon kipon kattauskäyttöön. Amsterdamin pop upissa tuoksui Lumin ihana Yötön yö -kynttilä, joka muistuttaa kesästä. Nämä ovat muuten kaikki hyviä joululahjaideoita! 

x Äänimaljarentoutus. Mariela Sarkima veti meille Sugarilla yhteisesti äänimaljarentoutuksen kuukausi sitten ja oltiin niin lumoutuneita siitä, että varattiin jokainen myös henkilökohtainen äänimaljarentoutus Marielalta. Kysyin Marielalta, että miten ja mistä hoitoja voi varata, sillä suosittelen kokemusta lämmöllä! Tämä menee ehdottomasti samaan treat yo’self -kategoriaan kuin kasvohoidot, hieronta ja kellunta, mutta on aivan omanlaisensa kokemus. Mun mieli oli hoidon jälkeen kirkas ja selkeä, mutta kropassa hoito tuntui hitautena. Nukuin sikeämmin kuin viikkoihin ja olin jotenkin aika auki.

Mutta ne hoidot! Ne tulevat pian varattavaksi Marielan verkkokauppaan – vinkkaan tästä myöhemmin fiksujen joululahjavinkkien myötä, sillä Marielalla on juuri lahjakortit tekeillä ja on vain päivien kysymys koska ne saadaan verkkokauppaan. Muistuttelen tästä myöhemmin siis!

x Lakridsin tämän vuoden sesonkimaut, huh huh! White Snowball (inkivääriä!!) ja Black Snowball (mausteinen!) on vielä paremmat kuin viime vuoden kauniit kimaltavat lakupallot. En juuri koskaan osta karkkia raakasuklaata lukuuottamatta, mutta Lakrids on mun heikkous. Roudasin näitä Köpiksestä kotiin ennen kuin brändi saapui Suomeen, joten olen aika tyytyväinen että näitä saa esim. Helsingin Stockalta ja Tampereelta ainakin Inchistä. Täydellisiä lahjaviemisiä sukulaisille joulun alla. Instagramin puolella on muuten käynnissä tämän ja huomisen Lakrids Luxury Christmas -kalenterin arvonta!

x Ikioma kombucha-viljelmä. Ihana Susanna lahjoitti mulle sienen kombuchan tekoa varten ja en malttaisi odottaa, että omani alkaa kasvaa ja että pääsen pullottamaan ekan erän. Tuleekohan itsetehdystä kombuchasta yhtä hyvää kuin kaupan valmiit Karma Kombuchat, joita olen viimeisten kuukausien ajan ostanut aika monta pullollista? Entä jos pilaan kaiken? Entä jos tuhoan sienen?!

x Persimonit! Best. berry. ever. Syön persimonia aamupuuroon pilkottuna, uunissa paahdettuna (toimii erityisesti jos hedelmä on vielä vähän liian raaka syötäväksi, kiitos Saana vinkistä), smoothieissa, salaateissa ja sellaisenaan. 

x Omat minipuhdistuskuurit, joihin kuuluu itsetehty kitchari (tästä lisää myöhemmin, kiitos Essi vinkistä!) ja Yogi tean Detox-tee. Talvella tulee helposti ryönäinen fiilis ja siihen auttaa parhaiten hyvät yönet, liikkuminen ja terveellisesti syöminen sekä omat minipuhdistuskuurit. En koskaan paastoa enkä laihduta, mutta teen omia kevennyskuureja etenkin jos jollain ajanjaksolla tulee syötyä normaalia tuhdimmin. Ayurvedinen kitchari sopii tällaiseen tarkoitukseen erityisen hyvin. Olen mukaillut tätä Vilman ohjetta omassa keittiössäni.

x Whamisan luonnonkosmetiikkatuotteet. Eteläkorealainen fermentoitu kosmetiikkaa sekä kiinnostaa että toimii! Sarja on mulla nyt testissä, kirjoittelen siitä paremmin myöhemmin, mutta täytyy sanoa, että olen tosi vakuuttunut. Tämän hetkisen testailun perusteella voin suositella lämmöllä sekä Whamistan Deep Rich -toneria että levänaamiota

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.