Joulunalusviikko

muoti
Jätä kommentti

En olisi uskonut, että tästä viikosta tulee näinkin kiireinen, jotenkin ajattelin että kaikki alkavat jo rauhoittua joulun viettoon eikä enää solmittaisi uusia diilejä tai sovittaisi isoista kuvioista, mutta näköjään joo! Saas nähdä onko se tämä alkuviikko vai piippako maili samaa tahtia ihan koko viikon. 

Loppuviikosta hurautan Tampereelle tädin ja serkun kyydissä junamatkan sijaan, ihan superkivaa saada matkaseuraa ja käytännössä ajaa Tampereella suoraan ravintolaan aloittamaan joulunvietto yhdessä muiden äidinpuolen sukulaisten kanssa. Ihanaa!

Odotan myös ihan hulluna mun ja Marin aatonaaton omaa joulunviettoa – mennään saunomaan ja pulahtamaan hyiseen järveen ja fiilistellään joulua yhdessä ennen perinteisempiä perhejouluja omien perheidemme kanssa. Kuulostaa ihan pariskuntameiningiltä, mutta siihen tämän joulun paras oivallus liittyykin: joulua voi viettää myös ystävien kanssa ja ihan eri tavalla kuin mihin on aiemmin tottunut. Tuntuu ihan hassulta että vasta nyt tajuan, että voin hyvin luoda omiakin perinteitä eikä joulun tarvitse olla vuodesta toiseen samanlainen, vaikka perinteinen perhejoulukin on ihana. 

Tänään syödään joulun kunniaksi lounasta pidemmän kaavan kautta ja normaalia hienommin, ihanaa. Ehkä sekin voi olla uus jouluperinne? 

all black everything

ida365 kokomusta

takki – Lindex, huivi – Weekday, farkut – Bik Bok, maiharit – Dr Martens
nahkalaukku – 2nd hand, pipo – Samsøe&Samsøe, aurinkolasit – Nividas

Dr Martens kiiltonahkaiset maiharit

Nahkalaukku kultaiset yksityiskohdat

Ida365 koko musta asu

Mistä tietää että on pikkuisen kiirus viikko, menoja joka päivä suoraan töistä ja paljon hoidettavia asioita? Meitsi kokomustissa! Ei tarvitse miettiä sopiiko aamulla töihin puetut vaatteet illallakin kun on jokin siistimpää vaatetta vaativa meno. Ehkä se joulufiilis tästä pikkuhiljaa, nyt vielä tarmolla tämä viikko.

Tässä asussa on muuten monta vanhaa lempparia: takki, jonka olen ostanut varmaan viisi tai kuusi vuotta sitten, maiharit, jotka ovat reilut viisi vuotta vanhat, laukku, jonka löysin Zadaa-sovelluksen kautta (se on täydellisen kokoinen, sillä sinne mahtuu läppäri) käytettynä ja on tuo villahuivikin varmaan kolme tai neljä vuotta vanha jo. Kivaa, kun lempparit kestävät ahkeraa käyttöä. 

kuvat: Nina / Tunnetila 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.