Joulusoittolista & paras joululevy

musiikki
Jätä kommentti

SiaEveryday is Christmas 

Moneen vuoteen joulu ei ole tuntunut sellaiselta, miltä se joskus lapsena tuntui ja siinä missä ennen rakastin lahjojen miettimistä ja kaikkea joulufiilistelyä, huomaan, että kaipaan joululta nykyisin eniten rauhoittumista ja perheen ja ystävien kanssa hengailua. Tässä vaiheessa elämää on myös hauska tajuta, että hitsi, sitähän voi luoda omiakin jouluperinteitä! 

Viime vuonna olin joulun reissussa jonka takia joulufiilistely jäi käytännössä kokonaan välistä, joten on ihan kiva viettää joulua perinteisesti perheen kanssa tällä kertaa – tosin ilman pikkusiskoa, joka on poikaystävineen reissussa. Mun on vähän ikävä siskoa, mutta jotain hyvääkin tässä on; mulla on paremmat mahkut saada manteli joulupuurosta. 

Vaikken tunnustaudu todelliseksi jouluihmiseksi, on joulufiilistely kuitenkin tosi ok. Mun pari vuotta sitten aloitettu joulusoittolista (tällä hetkellä miltei 4h joulumusiikkia, yes) soi varmasti jouluna kotona, mutta nyt ennen joulua olen lähinnä fiilistelly Sian joululevyä. Se on ihana! Ja jää soimaan päähän hullun tehokkaasti. Ja kun huomaa hyräilevänsä joululaulujen tahtiin, on kai pakko olla edes pikkuisen joulufiilistä ilmassa? Mitäs sanotte, joulumusiikki yes vai no

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.