Joulukuun lempparit

lifestyle
Jätä kommentti

ida365 joulukuun lempparit ravintola jord

itsetehty hajuvesi (näitä pääsee myöhemmin tekemään TRE:hen avautuvassa Franstilan perfume labissa)
& Elena Ferranten Uuden nimen tarina · Jordin joululounaan taivaallinen jälkkäri ·
vika työviikko ja kuulokkeista soi
get shit done -soittolista

x Ravintola Jord. Käytiin testaamassa joululounas ja vitsit, olipa kiva kokemus. Ei kyllä uskoisi että kauppakeskuksen yläkerrassa voi olla niin viihtyisä ravintolapuoli ja että sieltä löytyy tämän tasoinen ravintola. Jordin lounas pitää testata ensi vuonna sekin, jäin haaveilemaan heidän täydellisestä leivästään.

x Rauhaniemen kansankylpylä. En osaa sanoin kuvailla, miten rentouttavaa ja puhdistavaa siellä on käydä. Viime vuonna kävin Rauhiksessa ekaa kertaa saunasta hyisessä järvessä, siihen asti olin ajatellut ettei avantohommat ole mua varten, kun olen niin viluinen. Mutta mitä vielä, saunasta jääkylmään veteen kävelemisessä on jotain ihan hullun siistiä. Fyysisen hyvänolon lisäksi itsensä voittaminen on parasta. 

joulukuu ida maj

hoitamassa bisneksiä · latte Saanan luona · kahden hengen perinteiset pikkujoulut ja yllärijoululahjana
artesaaniluononnkosmetiikkaa Berliinistä, en kestä

x Kahden hengen perinteiset pikkujoulut Henriikan kanssa. Ollaan nähty viime aikoina aika paljon vain blogiin liittyvien palaverien ja tilaisuuksien yhteydessä tai nopeasti kahvikupin ääressä, joten oli ihan parasta saada Henriikka kylään mun luokse niin, että oli hyvin aikaa, vaikka kummallakin oli pitkä päivä takana. Syötiin sushia, juotiin glögiä ja yhtäkkiä huomattiin että jutut oli menneet paljon syvällisemmiksi kuin aikoihin. Se oli hyvä herätys sen suhteen, että ystäyvyyssuhteille pitää välillä ottaa ihan kunnolla omaa aikaa, vaikka arjessa näkisikin. 

x Green Streetin porkkanaraakakakku. Parempaa kuin mun versio! Pitääpä jättää tuosta rusinat pois ensi kerralla – siihen asti herkuttelen Rootsissa Green Streetin versiota. 

iltasatuja kapinallisille tytöille

sisäpihan sievä joulukuusi · olispa tällainen ollut kun olin pieni · Muji-ostokset 

x Joululahjat. Tänä vuonna olen päässyt harvinaisen helpolla joululahjojen suhteen. Marssin viimeisenä päivänä ennen Tampereelle lähtöä Nide-kirjakauppaan ja ostin kaikkien lahjat kerralla sieltä – siis niiden harvojen, joiden kanssa ylipäätään vaihdetaan lahjat. Iltasatuja kapinallisille tytöille oli mun mielestä niin huikea löytö että oli ihan pakko ostaa se eräälle nuorelle neidille. 

x Muji pop up shop Torikortteleissa. Tein jokin aika sitten Mujista hyviä löytöjä ja niiden ja pop up:n suhteen kyseltiin kovasti yksityisviesteillä IG Storieseissa, joten vinkataan tästä nyt täälläkin. Pop up shop löytyy Sofiankatu 4:sta 10.1.2018 asti. Suosittelen diffuuseria, geelikyniä (0.38 on paras paksuus mutta myös 0.5 toimii!), matkakokoisia kosmetiikkapakkauksia, sheet maskeja ja söpöjä hammasharjoja. Lisää Muji-lemppareita täällä

Rauhaniemen kansankylpylä · aatonaaton puolukkasmoothiet · espresso + limoncello = paras jälkkäri

x Suku on best. Tulin Tampereelle joulunviettoon torstai-iltana tädin kyydissä ja käveltiin parkkihallista suoraan ravintolaan starttaamaan joulunvietto yhdessä äidin puolen sukulaisten kanssa. Oli niin ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa porukalla. Testattiin uusi Puisto-rafla joka on upealla paikalla entisen Rosson tilalla. Ruoka, varsinkin pääruoka, jättivät toivomisen varaa, mutta onneksi mozzarella-alkupala ja luomuprosecco toimivat. 

x Hyvä liikkumisflow. Käytiin tänään treenaamassa pitkästä aikaa yhdessä Marin kanssa. Tampereella asuessani käytiin aina yhdessä salilla, joten oli hauska päästä vanhalle tutulle salille yhdessä. 

Helsingissä käyn salilla ystäväni Essin kanssa ja koska Essillä on hyvät treeniohjelmat mielessä, teen yleensä treenin perässä  enkä joudu paljoa itse miettimään ohjelmaa. Nyt tehtiin suurimmilta osin Marin treeni, joten pääsen ensi vuoden puolella vuorostani vetämään treenin Essille. Jihuu! 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.