Ihanat irralliset välipäivät

muoti
Jätä kommentti

Tulin eilen takaisin kotiin Tampereelta ja joululoma taisi tehdä tehtävänsä, kun oma koti tuntuu niin parhaalta. Oma tukikohta. 

Nämä välipäivät joulun ja uuden vuoden välissä tuntuvat tänä vuonna aiempaa irrallisemmalta jaksolta elämässä; vaikka olen töissä, maili ei piippaa samaa tahtia kuin arkena ja muutenkin joka paikassa on tosi hiljaista ja rauhallista, junavaunukin oli puoliksi tyhjä.

Ajatukset on jo tulevassa vuodessa ja uuden kalenterin päivittämisestä huolimatta tuntuu, ettei ole suuria suunnitelmia. Ihan kuin ennenkään olisi ollut, mutta nyt on sellainen fiilis, että tarvitsen vähän selkeyttä joihinkin kuvioihin – ehkä sen myötä on sitten helpompi suunnitella tulevaa. Tykkään tehdä suunnitelmia; sillä ei lopulta ole väliä toteutuvatko ne sellaisinaan vai menevätkö kokonaan uusiksi, mutta kun on joku runko tai jotain ajatuksia tulevasta, on helpompi alkaa toimia. 

ida365 tuomaan markkinat

Nämä Tuomaan Markkinoilla pari viikkoa sitten otetut kuvat tuntuvat nyt jo auttamatta vanhoilta, mutta mitä pienistä. Joulupyhien aikana en ehtinyt enkä jaksanut suoda ajatustakaan blogille ja ilmeisen hyvä niin, sillä nyt mielessä on taas monta juttua, joista haluaisin kirjoittaa. Nämä irralliset välipäivät sopivat täydellisesti kaiken uuden suunnittelulle ja tämän vuoden läpikäymiselle; mitä oon oppinut, mitä haluan oppia ja millainen vuosi tämä kaiken kaikkiaan oli. 

Olen siivoillut vanhoja turhia papereita pois, käynyt läpi puhelimen kuvakansiota ja karsinut sieltäkin turhia screenshotteja ja kuvia pois ja tutkaillut kuiva-ainevarastoani sillä silmällä, että olisi varmaan hyvä ottaa sen sisältö käyttöön ennen kuin kikhernepastat ja erikoisjauhot ohittavat parasta ennen -päiväyksensä. Pitäisi vihdoin varata se kirppispöytäkin jostain. Ja siinäkin mielessä on perinteinen jotain uutta -vaihe meneillään, kun tekisi mieli varata aika kampaajalle ja tehdä jotain radikaalia, hahah. 

senaatintori

jouluvalot tuomaanmarkkinat

bokeh

kuvat: Maj / Magicpoks 

Se niistä jouluvaloista ja -tunnelmista tälle vuodelle. Veikkaan että palataan asiaan vielä ennen vuotta 2018. Ajattelin käydä vielä vähän läpi kulunutta vuotta ennen uuteen siirtymistä. 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.