365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

24

tammikuu 2018

12

COMMENTS

Toimisto-outfit

Written by , Posted in Muoti

kuvat: Ulla 

Hahaa, nämä kuvat ovat jemmakuvia, jotka muistin vasta nyt! Kävin syksyllä (kun puissa oli vielä lehdet eikä lumesta tietoakaan) kylässä Ullan luona ja napattiin silloin lennosta pari kuvaa. Koska Ullan kotona on niin älyttömän valoisaa, onnistui kuvat sen kummempia yrittämättä. 

Muistin näiden kuvien olemassaolon kun eilen aamulla pohdin, mitä ihmettä voi pukea -11 asteen pakkasella niin, että näyttää silti suhteellisen skarpilta. No, ainakin kauluspaidan, jos alle pukee ohuen silkkitopin lämmittämään ja päälle villaneuleen. Villakangastakki toimii kovillakin pakkasilla, jos alle pukee kevyttoppatakin – tämä on muuten juttu, jonka olen oppinut vasta Helsingissä asuessani, Tampereella en ollut koskaan törmännyt tähän nerokkaaseen keksintöön. Kevyttoppatakki toki näyttää vähän urpolta, mutta lämmittää ja sen ansiosta talvellakin voi käyttää vaikka ohuita silkkipaitoja. 

Toinen pakkashuomio: mun iho alkaa nyt olla niin kuiva, etten oikein enää tiedä mitä tekisin sen kanssa. Täytyy huomenna käydä lounastauolla Joliessa ja miettiä, miten saisin helpotettua pintakuivuutta jonka takia iho alkaa hilseillä ja myös puskea näppyä – ah, niin ihanaa. Pitäisi varmaan hankkia pitkän tauon jälkeen jokin kukkaisvesi työpisteelle, jotta sitä muistaisi suihkia iholle kosteuttamaan myös kesken päivän. Ja vähän sama homma käsien kuivuuden kanssa; käsivoiteet tuntuu just nyt vain pyörivän iholla, kun käsien pinta on niin karhea kylmyyden takia… 

Ja jotta tämä postaus olisi mahdollisimman sekava sepitys kaikkea pakkaseen ja lumeen liittyvästä, niin annan yhden erittäin hyväksi havaitun vinkin esim. tämänaamuisen kaltaisia lumipyryjä varten: sateenvarjo! Olisin ollut ihan läpimärkä ja ripsarit poskilla aamun ekassa palaverissa, jos mulla ei olisi ollut sateenvarjoa. Voi olla että joillekin tämä vinkki on itsestäänselvä, mutta aika moni mun kavereista naureskelee mulle, kun käytän talvellakin sateenvarjoa, koska niin ei kuulemma kuulu tehdä. Jaahas, kastukoot sitten, minä yritän maksimoida freesinä säilymisen hahaa. 

Lisää luettavaa:

12 Comments

  • ida365
   • ja
    • Essi
     • ja
    • ida365
  • ida365
  • ida365
 1. salla
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.