Hajuvesitaivas Lahdessa

kauneus
2 kommenttia

Lahdesta on tullut virallisesti Suomen kiinnostavin hajuvesikaupunki!

Petit St Louisin valikoimiin on juuri tullut Byredon lisäksi myös toinen kulttimainetta nauttiva tuoksubrändi, Diptyque. Jihuuu! Käytiin viime lauantaina Helsinki Perfume Societyn kanssa Lahdessa nuuhkimassa tuoksuja paikan päällä ja Petit St Louisin ihana Heidi otti meidät sydämellisesti vastaan. Leijailtiin pari tuntia sellaisessa tuoksupilvessä ettei tosikaan.

Byredo hajuvesi Lahti Petit St Louis Store

Kävin Petit St Louisissa ekaa kertaa kolme vuotta sitten. Äiti oli tuolloin töissä Lahdessa ja vierailin pari kertaa äidin silloisella kakkosasunnolla kun kaipasin minilomaa omasta arjestani. Lahti on siis jossain määrin tuttu ja tiesin, että kaupungin kivoimmasta liikkeestä on vaikea poistua tyhjin käsin. Onneksi tein vain kaksi todella hyvää ostosta enkä seonnut tuoksuhuumassa ihan täysin. Ostin About-merkin (jota olen aiemminkin hehkuttanut!) villasilkkihousut pakkasille ja täydensin tuoksuvalikoimaani lempparituoksullani.

ida365

Kuvan mukaisesti haistelin erittäin vakavasti kyllä aika montaa uuttakin tuoksua. Byredon Super Cedar, Sunday Cologne ja Blanche ovat ihania, mutta eivät ainakaan vielä herättäneet niin vahvaa fiilistä että olisin vaihtanut mun tuoksusta, eli Mojave Ghostista niihin.

Diptyque tuoksukynttilä suomesta

Satuin just viikko pari ennen Diptyque-uutista ostamaan Diptyquen Figuier-tuoksukynttilän Zadaasta. Se oli jäänyt mieleeni aimmin viime kesänä, kun nuuhkin sitä Pariisissa. Kivaa, että kulttikynttilöitä ja -tuoksuja saa nyt myös Suomesta. Lahteen kannatttaa todellakin lähteä näiden tuoksujen takia kauempaakin.

Sylvia

Florencia kukkakauppa Lahti

Mojave Ghostin lisäksi mukaan Helsinkiin lähti toinenkin tuoksuva Lahti-muisto: superkaunis kukkakimmpu Florencia-kukkakaupalta. Lahtelaiset, kai tiedätte tämä kukkakaupan? Kimppu on ihan supernätti ja sellainen, jollaista en olisi itse osannut toivoa tai pyytää, sillä siinä on niin monta värikästä kukkaa. Kokonaisuus on silti harmoninen ja oikealla tapaa rento.

Ida365 hajuvesi Byredo Mojave Ghost

kuvat 1-4 Emma Wilde ♡

Mulla ei ollut reissussa kameraa mukana, joten kauniista kuvista kiitos Emmalle, jonka blogiin suosittelen tutustumaan, jos se ei vielä ole tuttu. Viime aikoina Emma on kirjoittanut mm. zero wastesta, vaatepaastosta ja esitellyt niin hyviä kirppis- ja Zadaa-löytöjä, että huomaan suunnittelevani viikonloppuaikatauluani sen mukaisesti, että ehdin mahdollisimman monelle kirppikselle.

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Lahtelaisena olen täysin samaa mieltä, että ihastuttava liike, josta ei tyhjin käsin pääse poistumaan. Kukkakimputkin niin kestäviä, ettei perjantaikimppua tarvitse hankkia edes joka viikko! ❤

    1. Oooh joo, niinpä! <3 mun lauantaikimppu on vielä täydessä vedossa!