Positiivisuushaasteen tarpeessa

muoti
Jätä kommentti

Ihana Viena haastoi mut postiivisuushaasteeseen ja huh kun tulikin oikeaan hetkeen. Olen ollut tänään kotiin päästyäni ihan älyttömän kiukkuisella tuulella!

Oon aikatauluttanut tämän viikon ihan hulluksi minuuttiaikatauluksia ja stressilevelit nousevat heti, kun joku asia vähänkin venähtää tai siirtyy musta riippumattomista syistä. Jotta saan hoidettua loppuviikon kunnialla, tekee positiivisuushaaste tässä vaiheessa terää. Nyt just fiilis on nimittäin tämä – ja haluan tuosta tunteesta eroon, kun tiedän vallan hyvin, että vain minä itse voin tälle tunteelle jotain. Joten, let’s do this.

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI

Monipuolisuus – harva päivä on samanlainen, tai edes sellainen, jonkalaiseksi sen suunnittelin. Se tuo omat haastensakin toki, mutta on useimmiten parasta. En muista, koska mulla olisi viimeksi ollut tylsää tai liian rutiininomaista.

Rutiinit – ne mahdollistavat sen, että päivissä on tilaa spontaaneillekin suunnitelmille ja suunnanmuutoksille. Kun tietyt rutiinit pyörii, aikaa ei haaskaudu eikä tarvitse olla jatkusvasti improvisoimassa. Tykkään myös sovituista suunnitelmista ja perinteistä, esim. Silta-treffeistä sunnuntaisin, maanantai-illan joogasta ja torstaiaamun salista. Ihan best.

Ihmiset – parhaat työkaverit, ne kaverit joiden whatsapp-ryhmän avatessa saattaa purskahtaa nauramaan ääneen, se, jonka kanssa on viimeksi puhuttu syvällisiä (hehe, indeed) esimerkiksi suolihuuhtelusta ja se, jolle voin soittaa ihan koska vaan (ja vaikka kahdesti tai kolmesti samana iltana jos siltä tuntuu). Isä ja äiti, jotka raportoivat mitä kaurajuomaa ovat nyt maistaneet (jes, ehkä normimaito jää kohta hyllylle kokonaan?), sisko, josta kuuluu harvoin, mutta sitten kun kuuluu, niin aiheesta. Se, joka lähtee keikalle kaveriksi ekstempore ja se, joka ei suutu vaikka vastaan parin päivän viiveellä.

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Uteliaisuus – haluan ottaa asioista selvää enkä tahdo jämähtää paikoilleni. Kun innostun jostain, innostun kunnolla ja tahdon tietää mm. kaiken. Mulla aina jotain omia projekteja käynnissä, välillä varmaan vähän liiaksikin, mutta tahdon jatkuvasti oppia uutta ja selvittää mistä joku asia johtuu. Jos täällä on muita perfume loverseja kuulolla, niin uusin projekti jossa oon mukana, on kurkattavissa täällä, jos kiinnostaa.

Lojaaliuus – olen luotettava ja uskollinen läheisilleni ja nään mieluusti vaivaa läheisteni eteen, jos vain voin.

Herkkyys – feeling all the feelings on kyllä välillä vähän raskasta, mutta samalla se on myös ihan parasta. Pikkujutut tekee mut onnelliseksi ja mun on helppo löytää arjesta asioita, joista innostua ja olla iloita.  Mun mieli on välillä sellaista tunnekuohua ettei tosikaan ja joskus tietysti kaipaan, että voisin ajatella asiat pelkällä järjellä tunteiden sijaan. Mutta oikeasti en vaihtaisi herkkyyttä pois, sillä just se tunteiden kirjo tekeee tästä kaikesta niin jännittävää.

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Tämän hetkinen elämäntilanne – kun miettii isolla mittakaavalla, niin asiat on kyllä ihan todella hyvin.

Rakkaat ihmiset – mulla on niin mieletön tukiverkko, että en voisi toivoa parempaa. Olen tästä ihan älyttömän kiitollinen, sillä tiedän ettei tiivis tukiverkko ole mikään itsestäänselvyys. On paljon asioita, joista en olisi selvinnyt ilman läheisiäni, oli kyse sitten konkreettisesta avusta, läsnäolosta, kuuntelemisesta, tsemppaamisesta ja tukemisesta tai hyvistä neuvoista.

Työkuviot – olen tosi kiitollinen siitä, että työkuvioni kulkevat käsikädessä arvojeni kanssa ja että saan tehdä töitä hyvällä tiimillä – sekä päivätöissä että blogin parissa. Esimerkiksi huomenna aamun ekaan asiakaspalaveriin saapuu yksi mun rakkaista ystävistäni. Ihan hassua ja ihan parasta!

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Tuleva oma koti – jota en kylläkään vielä ole löytänyt, mutta joka löytynee kun on oikea hetki. Universumi, u hear me?!

Kesä – no tietty. Yks aika iso ja ihana ajanjakso. Ruisrock-majoitus on jo kuulkaas varattuna ja jahka lyön lukkoon milloin pidän lomat, aion varata jonkin ulkomaanreissun ja suunnitella muita kivoja kesäseikkailuja.

Varmuus – sellainen tietynlainen varmuus siitä, että oon löytänyt oman paikkani. En ehkä pysyvästi, mutta jossain määrin. Tänä vuonna(kin) moni asia tulee varmasti muuttumaan ja vuoden lopussa summaan varmasti, että huh, enpä olisi vuoden alussa uskonut tämän kaiken tapahtuvan, mutta joka tapauksessa mulla on varma olo siitä että tästä vuodesta tulee hyvä.

takki – Samsøe & Samsøe, farkut – Levi’s (vintage), laukku – A.P.C.,
pipo – Samsøe & Samsøe, poolo – Uniqlo, mokkanahkaiset saappaat – River Island 

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Fiksut ja inspiroivat lukijat – olen oppinut vuosien aikana ihan hullun monta juttua teiltä, oli sitten kyse jostain näkökulmasta tai vaikka biisisuosituksesta. Arvostan sitä, millainen fiilis mun kommenttibokseissa useimmiten vallitsee ja tuun ihan älyttömän iloiseksi aina kun huomaan, että blogiin on tullut uusi kommentti. Kiitos että luette ja kommentoitte, vuorovaikutus on tässä touhussa ihan parasta.

Se, että voin buustata täällä hyviä juttuja – annan täällä mieluusti tilaa kiinnostaville ja inspiroiville jutuille, toimiville tuotteille, eettisemmille ja ekologisemmille valinnoille.

Historia – vaikka välillä hävettääkin, on aika siistiä, että voi palata niin konkrettisesti vaikka kahdeksan vuotta vanhoihin juttuihin. Onneksi kolmelta ekalta vuodelta ei ole enää suurinta osaa teksteistä tallessa ja ne jotka ovat, saavatkin pysyä salasanojen takana. Jos en olisi kirjoittanut blogia kohta 11 vuoden ajan, muistaisinko asioita yhtä hyvin? Olisinko tutustunut niin moneen ihmiseen tai saanut asioihin niin monenlaisia näkökulmia? Joutunut miettimään omia valintojani tai perustelemaan ajatuksiani yhtä tarkasti?

kuvat: Nina / Tunnetila 

KOLME BLOGGAAJAA JOIDEN TOIVON VASTAAVAN KYSYMYKSIIN:

Marianna – haluaisin kuulla mitä hyviä juttuja sulle kuuluu, vähän vakavampien ja synkempien juttujen vastapainoksi.
Vilma – sun postauksiin uppoutuu aina huolella, joten olisi kiva kuulla mitkä jutut ilahduttaa just nyt.
Henriikka – jahka saavut reissusta, kerro sun kuulumisia!

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.