Maaliskuun lempparit

lifestyle
6 kommenttia

Jaahas, tammi- ja helmikuun lempparit taisi jäädä listaamatta, mutta mitä pienistä, vinkkaillaan kun on vinkattavaa. Sen pidemmittä puheitta; maaliskuun suosikkeja!

x Organic Healthin Deglet Nour kuivatut luomutaatelit – huh miten hyviääää! Ihanan toffeisia ja koostumus on samettisen pehmeä, mmh. Nämä ovat ihan eri levelillä sellaisiin kuiviin käppänätaateleihin verrattuna. Spottasin nämä Ruohonjuuresta.

x Bluestocking-blogin Louhimies-tiivistys. Hitto että pistää vihaksi tämän keissin ympärillä vellova keskustelu, jossa syyllistetään ja vähätellään. Minja Koskelan jutut on muutenkin seuraamisen arvoisia, joten jos blogi ei vielä ole tuttu, klikkaa ihmeessä seurattaviin! Saas nähdä miten tuo Louhimies-case näkyy tämän illan Jussi-gaalassa.

x Kurkumiinilatte. Olen juonut kaikki mun kofeiinittomat iltateet jouluteetä lukuunottamatta loppuun, joten olen keitellyt lämpimäksi iltajuomaksi Viridianin kurkumiinilattea. Keitän sen yleensä kauramaitoon ja lisään joukkoon hieman kookosöljyä ja pippuria, sillä kurkumiini imeytyy paremmin öljyn ja pippurin kanssa nautittuna. En aina muista makeuttaa juomaa, mutta jos tekee mieli terveellisen makuisen juoman sijaan makeaa iltajuomaa, hoituu makeutus hunajalla.

x Lisääntynyt valo. Iltaisin on valoisaa vielä reilusti kuuden jälkeenkin, ihan parasta! Tässä vaiheessa vuotta tajuaa aina, miten vähällä valolla on menty monta kuukautta ja vuosi vuodelta tuntuu enemmän siltä, että ei ketään ole luotu näin pimeisiin olosuhteisiin. Pitäisi lomailla useammin tai vaikka asua puolet vuodesta jossain aurinkoisessa paikassa… Onneksi nyt alkaa helpottaa, mun olo on jo paljon energisempi kuin vaikka kuukausi sitten.

x Hyvin eletystä otettiin toinen painos!!! Jihuu! Kirjan voi ostaa esim. House of Organicilta.

x Itsetehty hiilinaamio. Sekoitan jauhemaista aktiivihiiltä jauhemaisen savinaamion sekaan, lisään joukkon pikkuisen vettä ja annan vaikuttaa kasvoilla vartin. Tehon huomaa seuraavana iltana – kaikki mustapäät ja pikkunäpyt on superiisi puristella pois, ne suorastaan pyrkivät ulos ihosta – yök, kuulostipa muuten ällöltä! Aktiivihiilijauhetta myy mm. PUR-hyvinvointikauppa, eikä reilun 11 € hinta ole mitään näin isosta ja riittoisasta tuotteesta.

x Tämä hyväntekeväisyyskamppis, jossa oltiin Sugarin kanssa mukana. Ihan supertärkeä & mahtava :’)

palo santo

friggs maissisuklaakakut

x Friggsin luomutummasuklaamaissikakut. NIIIN koukuttavia! Nämä lanseerattiin hetki sitten, pitäisi löytyä K-kauppojen valikoimista. Tummasuklaan lisäksi valikoimiin kuuluu myös maitosuklainen versio, mutta tuo tummasuklainen puhuttelee mua ehdottomasti enemmän. Se on myös vegaaninen!

x Toinen koukuttava herkku: keltaiset luumut! Näitä sai alkukuun mun lähikaupasta ja ostin useamman joka kauppareissulla. Parhaita ihan sellaisinaan.

x Palo Santo. Essi toi mulle tuliaisiksi reissultaan palo santo -tikun, jota voi polttaa kotona esim. siivouspäivän jälkeen. Makean pihkainen ja melko voimakas tuoksu täyttää kodin.

x Maanantaijooga, ihan paras rutiini! Kun sen merkkaa kalenteriin, sitä ei ikinä skippaa kevyin syin. Ihan paras tapa aloittaa viikko jatkamalla töiden jälkeen suoraan joogatunnille. Suosittelen maanantairutiinksi lämmöllä.

flattered Lynn

itsetehdyt mehut

x Flatteredilta saadut kesäiset avokkaat – pitäisköhän korkata nämä toimistokenkinä, kun ulos nämä pääsevät aikaisintaan kahden kuukauden kuluttua? Ehkä vasta kolmen…? Olen tykännyt Flatteredin nilkkureista tosi kovasti ja toivon, että mallistoon tulisi pian jotkut nätit korkokengätkin, sillä mun juhlakorkkarit alkaa monen vuoden käytön jälkeen kaivata seuraajia itselleen.

x Taika Mannilan ja Sugarin No Fear -t-paidoista saatiin viimein lisää S-, M- & L-kokoja, jihuuu! Klik klik Sugar Storeen.

x Itsetehdyt mehut, edelleen lemppareita! Mun tän hetken suosikki on yksinkertainen luomuinkivääri + omena + sitruuna, mmh. Inkivääriä saa laitettua tuohon komboon reilusti ilman että kokonaisuus on liian tujakka. Tosin en kyllä taida olla kovin säikky inkiväärin suhteen muutenkaan. Toinen vakkarisuosikki on lehtikaali + omena + minttu + lime.

x Filmikuvat! Sain vihdoin kuvattua mun filmikamerassa pari vuotta olleen filmin täyteen. Nyt jännittää, että onkohan filmi kunnossa vai onko se voinut valottua tai mennä pilalle jotenkin muuten… niin jännää, en tiedä yhtään mitä olen kuvannut tuolle filmille, jos se siis on edelleen kunnossa! Pian selvinnee.

////////

Sellaisia suosikkeja! Tänä viikonloppuna oon pitkästä aikaa ihan vain kotona ja aion keskittyä lemppariasioihin: käydä salilla ja saunomassa ystävän kanssa, nukkua pitkään, juhlistaa huomenna ystävän synttäreitä, tehdä pikkuisen blogijuttuja, käydä moikkaamassa ystävää sairaalassa ja sunnuntaina käydä katsomassa lupaavan oloista kämppää. Wish me luck…

Suloista viikonloppua! x

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos samoin ihana <3 Huomenna vois muuten olla viinihetken paikka, jos oot maisemissa? ;)

 1. Ihania juttuja Ida! <3 Onnea Hyvin eletty -kirjan toisesta painoksesta. Ootte tehnyt ihan mieletöntä duunia! :)

  Tultiin eilen kuuden viikon reissulta kotiin ja olin niin positiivisesti yllättynyt kun taksilla matkalla kotiin, 18.30 aurinko oli vasta laskemassa. Niin siistiä!! Vuoden paras aika. :)

  http://www.tyhjaajatus.com

  1. Kiitos ihana Saranda! :) <3

   Joo, niinpä!! Mulle kevät ei oo paras aika vuodesta, mutta talven jälkeen kyllä todella odotettu aika vuodesta, huh!