Kotimaista musiikkia kesäkuuhun x 3

musiikki
Jätä kommentti

PassGood Enough

Oon odottanut pitkään, että koska Pass julkaisisi omaa musiikkia. Ihastuin vuosi sitten ihan hulluna Pykärin Wish-biisiin, jossa Pass on mukana; Saaran ääni on niin suloisen ihana. Pass julkaisee lisää musiikkia tänä vuonna, en malta odottaa.

Paperi-T ft. ChisuPaniikki

Paniikki alkaa vast ku kaikki menee hyvin – en oo ihan varma osaanko samaistua, mut jokakeväiseen paniikkiin kylläkin, heh.

OPIUM  (Pyhimys, Juulia, OP Beats) – 3itter5weet

Ai itku en kestä miten kova trio: Pyhimys, Juulia ja OP Beats eli OPIUM, julkaisi just EP:n nimeltä Extended Virtual Reality Play vol 1. Oon kuunnellut Pyhimyksen uutta levyä koko viime talven ja fiilistellyt Juulian ääntä, joten oon innoissani tästä kokoonpanosta. Kantsii kuunnella koko EP – mäkin aion, vielä monta kertaa. Ekojen kuunteluiden perusteella 3itter5weet on kova.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.