Ruissin parhaat

musiikki
6 kommenttia

Kaikki kolme paria mukana olleita kenkiä on paksun pölyn peitossa, vaatteet tuoksuu juhlilta ja kävely, tanssiminen ja keikoilla tasajalkaa pomppiminen tuntuu jaloissa. Nukuin tuossa sellaiset viiden tunnin päikkärit ja hymähtelen itsekseni, kun mietin kaikkia kuluneen viikonlopun seikkailuita. Ihan hullun hauska ja kupliva, mutta rehellisyyden nimissä: ei tällaisia jaksa kuin kerran tai kaksi vuodessa, huh huhhuh. 

ida365 magicpoks

Paras keikka: Gasellit rantalavalla! Siitä ei vaan pääse yli että Gasellit best. Mut myös Vesta oli myös aivan superhyvä ja Paperi T:n keikan jälkeen alkoi lähtee ääni kun lauloin kaikki biisit mukana. Ringa Manner livenä oli upea – ja tajusin vasta nyt, että kahdessa tän alkukesän lempparibiisissä, Yli ja Glitchit, on molemmissa Ringa Manner. Aivan, se selittää paljon!

Töölön ketterä oli kyl kans hauska perjantaina! Ja Dua Lipan keikka niiin kovis.

Paras biisi: Dua Lipan IDGAF. AH! Muutenkin Dua Lipa -fiilistely nous nyt uudelle tasolle, vitsit mikä meininki ja ääni livenäkin.

coco sweet dreams henna

 gasellit

paperi t

Paras juttu: kaikkiin ystäviin ja tuttuihin törmääminen ja kaikki uudet kaverukset! Jatkot ja Turku kesäöinä. Yökävelyt kämpille ja aamupalahetket yhdessä.

Miljaan törmääminen vähän sattumalta jatkoilla, NIIN PARASTA. Kun joku kysyy mikä bloggaamisessa on parasta, niin vastaus on rakkaat tyypit, jotka tämän kautta on löytyneet osaksi omaa elämää. Milja on yks niistä tyypeistä, aivan timanttinen ja älyttömän rakas ystävä, jonka kanssa juttu jatkuu aina siitä mihin se on edellisen kerran jäänyt.

Milja

Ruisrock 2018

Paras safka: Wood + Firen vuohenjuusto-bataatti-korianteri -pizza. Niin hyvä! Miten toi bataatti olikin niin makeaa ja mehevää ja toi pohja oli just täydellisen sitkeä ja ohut.

Ruissiviikonlopun ruokavalio oli varsin pizzapainotteinen: aamupalaks puuroa, mut sit muut ruuat lounaasta yöpalaan pizzaa. Enkä edes liioittele! Paitsi että kerran söin myös ranskikset – pakko kyl hehkuttaa että sunnuntaina vesibussikyydin jälkeen Martinsillan grilliltä haetut ranskikset oli ehkä elämäni parhaat. Nyt kyllä vähän kaipaan jo mun vihersmoothieita ja inkiväärishotteja.

Paras jengi: No tietty oma. Kiitos Henna, Petteri ja Mari <3 Seikkailtiin yhdessä ja erikseen, välillä eksyttiin ja kuljettiin kukin omia reittejä mut yllättävän vähällä säädöllä meni kaikki vaikka majapaikkaankin oli vaan yhdet avaimet ja silleen. Majoituttiin Rauhankadulla kivassa Airbnb-kämpässä; se oli kooltaan ja sijainniltaan aivan täydellinen.

Kiitos Ruisrock! Ens vuoteen, huh! x

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vitsi itseä kyllä vähän harmittaa, kun ruissi jäi välistä. Niin paljon kivoja kuvia ja Ig tarinoita on nyt satanut joka puolelta. Dua Lipan olisin halunnut nähdä livenä! Bataattivuohenjuustopizza kuulostaa ja melkein liian hyvältä ollakseen totta. Rakasta bataattia ja vuohenjuustoa! :D

  https://www.siirikiviharju.com

  1. Ooh joo, toi on vähän ristiriitaista toi ig stories jos ei oo itse paikalla tai siis jos varsinkin haluais olla :D

   Ja jep, tota pizzaa pitää kokeilla tehdä itsekin!!

 2. Hei! Mistä noi sun neljänneks vikassa kuvassa olevat buutsityyppiset popot on? Ihanat!

  1. Ne on Helsingin Stockalta ostetut, viime vuonna. En muista merkkiä ulkoa, koetan muistaa kotona katsoa!