KORA ORGANICS -kokemuksia

kauneus, luonnonkosmetiikka
2 kommenttia

Olen nyt testaillut KORA Organcsin tuotteita lanseerauksesta alkaen joko päivittäin tai useamman kerran viikossa ja ekat putelit alkavat olla pikkuhiljaa käytetty loppuun – ja omat suosikitkin ovat selvät!

Vinkkasinkin jo aiemmin KORA:n Balancing Rose Mististä, josta tykkään edelleen kovasti. Puteli on ollut tosi riittoisa, johtunee siitä, että suihke tulee pullosta tosi ohuena. Tästä syystä KORA:n mistejä voi käyttää hyvin myös meikin päällä, sillä ne eivät kastele koko kasvojen ihoa, vaan virkistävät ja raikastavat.

KORA Organics kokemuksia

Sarjan Noni-öljy nousi heti suosikikseni. Se imeytyy moneen muuhun öljysuosikkiini verratuna nopeasti ja tekee sellaisen hehkun kasvoille, ettei tosikaan. Käytän tätä yleensä iltaisin kosteusvoiteen tai seerumin kanssa, mutta keväällä käytin tätä pari kertaa myös aamulla meikin alle, kun ihoni oli kuivimmillaan. Öljyn ansiosta meikki levittyi tasaisen kauniisti eikä iho silti jäänyt pisarasta tai parista kiiltäväksi. Nyt kesällä varmaan jäisi, mutta keväällä iho suorastaan janosi kosteutusta ja pehmennystä.

KORA:n ruusukvartsia sisältävä highlighteri ei ole päässyt päivittäiseen käyttöön siitä syystä, että olen niin surkea meikkaaja ja surkea muuttamaan rutiineitani, mutta tämä on silti viikoittaisessa käytössä – kun haluan ja muistan panostaa vähän. Ehdottomasti paras testaamani voidemainen luonnonkosmetiikan highlighter!

Lopputulos on tällä tosi luonnollinen ja olen jo kahdesti tätä käytettyäni kuullut kehuja hehkuvasta lookista – oli helppo päätellä, että se oli suurimmilta osin tämän highlighterin ansiota.

Kora highlighter

Murskattua ruusukvartsia, oh yes.

KORA ORGANICS silmänympärysöljy kokemuksia

Olen tykännyt myös silmänympärysöljystä, vaikka aluksi olinkin skeptinen sen suhteen, voiko öljy toimia herkällä ja ohuella silmänympärysiholla. Olen ollut siinä uskossa, ettei mikään öljy sovi silmien lähelle ja muistankin, miten joskus pidempien ripsien toivossa testailin risiiniöljyä ja heräsin testijakson aikana aina silmät ihan turvonneina, kun öljy ärsytti silmiäni. Silmät tuntuvat olevan turvoksissa herkästi myös silloin, kun levitän kasvoöljyä liian lähelle silmiä huomaamattani.

Tämä ei aiheuta turvotusta tai ärsytä silmiä. En ole kovin hyvä vertailemaan silmänympärysvoiteiden tehoja, mutta tämä toimii kuiten muutkin käyttämäni, eli olen tyytyväinen. Tykkään tuosta roll on -päästä (joka muuten on ruusukvartsia, what else), vaikkei se ehkä olekaan hygieenisin vaihtoehto, mutta silmänympärysöljylle takuulla ainut järkevä ratkaisu.

Kora kokemuksia

Koraa myy Stockmann ja Kicksit. Tuotteet saatu testiin. 

En ole pitkään aikaan ollut mistään luonnonkosmetiikkasarjasta näin innoissani, tämä on oikeasti ihan älyttömän toimiva kokonaisuudessaan! Sekä mistit että noni-öljy ovat sellaisia, että uskon että tulen ostamaan näitä joskus uudelleen, hinta-laatu-suhteet ovat kunnossa. Ja highlighter tulee kestämään mulla ikuisuuden, ihanaa.

Ootteko te testanneet KORA:n tuotteita? Onko löytynyt lemppareita? 

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei!
    Ostin Koran kasvoöljyn pienenä pullona testiin. Se on tosiaan aivan loistava! Imeytyy ihoon hiukan eri tavalla kuin esim. Madaran Energizing oil. Imeytyy jotenkin mattaisemmaksi, tosi luonnolliseksi.
    Mutta yhden hutiostoksen myös tein: keltaisessa pullossa myytävä energizing mist. Tuoksuu ihanalta sitruunalakun sitruunalta, mutta jää iholle tahmaksi. Edes rintakehälle se ei toimi mulla. Ei imeydy tai haihdu pois tuo tahmaisuus. Sitä saattaa voida suihkauttaa vain yhden suihkauksen, mutta silloin ei saavuta sitä kivaa viilentävää fiilistä. Ostin tämän kokeillakseni uutta Lumenen Lähde-mistin loputtua. No, hommasin sen Lumenen sitten uudestaan, sillä se on suihkittavissa viilennykseksi ilman, että siitä jää klähmäfiilistä, mutta kasvot jäävät joksikin aikaa freeseiksi ja kosteutetuiksi.

    1. Se on! Tykkään just tuosta miten se imeytyy, koska sen ansiosta se sopii mulle päiväkäyttöönkin.

      Oho, oikeestikko? En oo kuullut keltään muulta samaa! Tuo Rose Mist ei jää tahmeaksi, vaan imeytyy ihoon hyvin. Hmm, mäpäs kyselen muilta joilla on toi sitruunaversio.