365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

11

heinäkuu 2018

2

COMMENTS

KORA ORGANICS -kokemuksia

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Olen nyt testaillut KORA Organcsin tuotteita lanseerauksesta alkaen joko päivittäin tai useamman kerran viikossa ja ekat putelit alkavat olla pikkuhiljaa käytetty loppuun – ja omat suosikitkin ovat selvät!

Vinkkasinkin jo aiemmin KORA:n Balancing Rose Mististä, josta tykkään edelleen kovasti. Puteli on ollut tosi riittoisa, johtunee siitä, että suihke tulee pullosta tosi ohuena. Tästä syystä KORA:n mistejä voi käyttää hyvin myös meikin päällä, sillä ne eivät kastele koko kasvojen ihoa, vaan virkistävät ja raikastavat. 

KORA Organics kokemuksia

Sarjan Noni-öljy nousi heti suosikikseni. Se imeytyy moneen muuhun öljysuosikkiini verratuna nopeasti ja tekee sellaisen hehkun kasvoille, ettei tosikaan. Käytän tätä yleensä iltaisin kosteusvoiteen tai seerumin kanssa, mutta keväällä käytin tätä pari kertaa myös aamulla meikin alle, kun ihoni oli kuivimmillaan. Öljyn ansiosta meikki levittyi tasaisen kauniisti eikä iho silti jäänyt pisarasta tai parista kiiltäväksi. Nyt kesällä varmaan jäisi, mutta keväällä iho suorastaan janosi kosteutusta ja pehmennystä.

KORA:n ruusukvartsia sisältävä highlighteri ei ole päässyt päivittäiseen käyttöön siitä syystä, että olen niin surkea meikkaaja ja surkea muuttamaan rutiineitani, mutta tämä on silti viikoittaisessa käytössä – kun haluan ja muistan panostaa vähän. Ehdottomasti paras testaamani voidemainen luonnonkosmetiikan highlighter!

Lopputulos on tällä tosi luonnollinen ja olen jo kahdesti tätä käytettyäni kuullut kehuja hehkuvasta lookista – oli helppo päätellä, että se oli suurimmilta osin tämän highlighterin ansiota. 

Kora highlighter

Murskattua ruusukvartsia, oh yes. 

KORA ORGANICS silmänympärysöljy kokemuksia

Olen tykännyt myös silmänympärysöljystä, vaikka aluksi olinkin skeptinen sen suhteen, voiko öljy toimia herkällä ja ohuella silmänympärysiholla. Olen ollut siinä uskossa, ettei mikään öljy sovi silmien lähelle ja muistankin, miten joskus pidempien ripsien toivossa testailin risiiniöljyä ja heräsin testijakson aikana aina silmät ihan turvonneina, kun öljy ärsytti silmiäni. Silmät tuntuvat olevan turvoksissa herkästi myös silloin, kun levitän kasvoöljyä liian lähelle silmiä huomaamattani.

Tämä ei aiheuta turvotusta tai ärsytä silmiä. En ole kovin hyvä vertailemaan silmänympärysvoiteiden tehoja, mutta tämä toimii kuiten muutkin käyttämäni, eli olen tyytyväinen. Tykkään tuosta roll on -päästä (joka muuten on ruusukvartsia, what else), vaikkei se ehkä olekaan hygieenisin vaihtoehto, mutta silmänympärysöljylle takuulla ainut järkevä ratkaisu.

Kora kokemuksia

Koraa myy Stockmann ja Kicksit. Tuotteet saatu testiin. 

En ole pitkään aikaan ollut mistään luonnonkosmetiikkasarjasta näin innoissani, tämä on oikeasti ihan älyttömän toimiva kokonaisuudessaan! Sekä mistit että noni-öljy ovat sellaisia, että uskon että tulen ostamaan näitä joskus uudelleen, hinta-laatu-suhteet ovat kunnossa. Ja highlighter tulee kestämään mulla ikuisuuden, ihanaa.

Ootteko te testanneet KORA:n tuotteita? Onko löytynyt lemppareita? 

Lisää luettavaa:

2 Comments

  1. Jenni
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.