365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

20

huhtikuu 2018

16

COMMENTS

Kristallit kosmetiikassa – testissä KORA Organics & Leahlani

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Musta tulee salee mummona sellainen, että taskuista tipahtelee erilaisia taikakiviä ja höpisen kaikille kristallien energioista, luen tarot-kortteja, kuljen leopardimekossa ja käytän superkirkasta huulipunaa. Ja joogatunnin jälkeen juon lounaalla kuohuvaa. 

Kivijutuista voi olla takuulla montaa mieltä; ehkä voisin joskus kirjoittaa niistä enemmänkin, mutta musta on niin hauskaa, että kristalleja on alettu hyödyntää myös kosmetiikassa! On monta luonnonkosmetiikkasarjaa, joissa käytettävä vesi on energisoitu kristallien läpi – en ole varma uskonko sen tekevän vedelle yhtikäs mitään niin, että se vaikuttaisi iholla asti, mutta hei, ei siitä takuulla mitään haittaakaan ole. Joten let there be magic 

KORA Organics ROSE MIST

Juuri Suomessa lanseeratun KORA Organicsin tuotteissa kaikki käytettävä vesi on energisoitu ruusukvartsien läpi ja tuotesarjan ainoassa konkreettisessa meikkituotteessa, highlighterissa, on murskattua ruusukvartsia. Siis tuomassa sitä hehkua iholle. Niin siistiä!

KORA Organicsista kirjoitan myöhemmin lisää, kunhan olen ehtinyt testailla sarjaa perusteellisemmin, mutta mainittakoon että se on hehkuvan Miranda Kerrin luotsaama ja kehittelemä brändi. Miranda on itse ilmeisen sitoutunut sarjaan eikä vain toimi sen kasvona, kuten voisi helposti ajatella. Olen ehtinyt testata muutamia tuotteita ja olen jo tässä vaiheeessa aivan myyty – tämä vaaleanpunaisessa putelissa oleva Balancing Rose Mist on yksi suosikeistani. 

Tykkään eniten siitä, että sumu tulee tuosta putelista ohuena ja kevyenä mistinä niin, että tätä voi huoletta käyttää kesken päivän kosteuttamaan ihoa tai vaikka meikkaamisen jälkeen kiinnittämään meikkiä ilman että tarvitsee pelätä kasvovesipisaroita iholla. Käytän tätä kasvojen pH-tasapainon ylläpitoon, mutten niinkään meikinpuhdistuksen viimeistelyyn (kuten vanulapulle tai musliiniliinalle kaadettavia kasvovesiä). 

 KORA Organics kasvovesisuihkeet mistit

KORA Organicsin valikoimiin kuuluu kolme mistiä; tasapainottava ruusu, energisoiva sitrus ja rauhoittava kamomilla. KORA Organisin jälleenmyyjänä toimii Suomessa Stockmann ja jos olen ymmärtänyt oikein, tuotteita pitäisi löytyä Helsingin lisäksi muistakin isoista kaupungeista. Oletteko bonganneet Tampereen Stockalta? Hinta on tarjouksessa 27,90 €, normihinta 34,90 €. 

Koska suihke on hyvin hienojakoista, ainakin tässä vaiheessa tuntuu, että tuote on varsin riittoisa. Saas nähdä, raportoin tarkemmin myöhemmin riittoisuudesta! 

Leahlani Bohemian Ruby Balancing Toner

Toinen ihastuttava vasta testiin päätynyt sarja on Leahlani, jota Jolie myy. Leahlani on havajilaista luonnonkosmetiikkaa, joka tehdään käsin pienissä erissä.

Kuvan Bohemian Ruby -kasvovesi on aivan ihana; olen käyttänyt kuluneet viikot yksinomaan tätä. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoani ja tuntuu sopivan sille hyvin – tämä on suunnattu kuivalle ja ärtyneelle iholle ja juuri sitä ihoni on talven jäljiltä. Sarjasta löytyy myös Leahlanin Citrus & Citrine -kasvovesi, joka uudistaa ja kirkastaa ihoa. 

Kauniiseen lasipuhallettuun lasipulloon pakatussa kasvovedessä on ihana ylläri pullonpohjalla; pikkuinen pala ruusukvartsia. Koska well, mitäs muutakaan? Tuotetta suositellaan ravisteltavaksi ennen käyttöä ja ilmeisesti ruusukvartsin palan on tarkoitus myös auttaa ainesosia yhdistymään oikein ennen suihkimista. Leahlanin Bohemian Ruby -kasvoveden hinta on Joliella 43 €. 

Onko tuttuja sarjoja nämä kaksi, KORA Organics ja Leahlani? 

* linkit ovat affiliate-linkkejä. 

Lisää luettavaa:

16 Comments

 1. Ainolaura Oksman
  • ida365
   • ida365
 2. Essi
  • ida365
 3. essi
  • ida365
   • essi
 4. Minria
  • ida365
 5. Laura
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.