Kristallit kosmetiikassa – testissä KORA Organics & Leahlani

kauneus, luonnonkosmetiikka
17 kommenttia

Musta tulee salee mummona sellainen, että taskuista tipahtelee erilaisia taikakiviä ja höpisen kaikille kristallien energioista, luen tarot-kortteja, kuljen leopardimekossa ja käytän superkirkasta huulipunaa. Ja joogatunnin jälkeen juon lounaalla kuohuvaa.

Kivijutuista voi olla takuulla montaa mieltä; ehkä voisin joskus kirjoittaa niistä enemmänkin, mutta musta on niin hauskaa, että kristalleja on alettu hyödyntää myös kosmetiikassa! On monta luonnonkosmetiikkasarjaa, joissa käytettävä vesi on energisoitu kristallien läpi – en ole varma uskonko sen tekevän vedelle yhtikäs mitään niin, että se vaikuttaisi iholla asti, mutta hei, ei siitä takuulla mitään haittaakaan ole. Joten let there be magic ♡

KORA Organics ROSE MIST

Juuri Suomessa lanseeratun KORA Organicsin tuotteissa kaikki käytettävä vesi on energisoitu ruusukvartsien läpi ja tuotesarjan ainoassa konkreettisessa meikkituotteessa, highlighterissa, on murskattua ruusukvartsia. Siis tuomassa sitä hehkua iholle. Niin siistiä!

KORA Organicsista kirjoitan myöhemmin lisää, kunhan olen ehtinyt testailla sarjaa perusteellisemmin, mutta mainittakoon että se on hehkuvan Miranda Kerrin luotsaama ja kehittelemä brändi. Miranda on itse ilmeisen sitoutunut sarjaan eikä vain toimi sen kasvona, kuten voisi helposti ajatella. Olen ehtinyt testata muutamia tuotteita ja olen jo tässä vaiheeessa aivan myyty – tämä vaaleanpunaisessa putelissa oleva Balancing Rose Mist on yksi suosikeistani.

Tykkään eniten siitä, että sumu tulee tuosta putelista ohuena ja kevyenä mistinä niin, että tätä voi huoletta käyttää kesken päivän kosteuttamaan ihoa tai vaikka meikkaamisen jälkeen kiinnittämään meikkiä ilman että tarvitsee pelätä kasvovesipisaroita iholla. Käytän tätä kasvojen pH-tasapainon ylläpitoon, mutten niinkään meikinpuhdistuksen viimeistelyyn (kuten vanulapulle tai musliiniliinalle kaadettavia kasvovesiä).

 KORA Organics kasvovesisuihkeet mistit

KORA Organicsin valikoimiin kuuluu kolme mistiä; tasapainottava ruusu, energisoiva sitrus ja rauhoittava kamomilla. KORA Organisin jälleenmyyjänä toimii Suomessa Stockmann ja jos olen ymmärtänyt oikein, tuotteita pitäisi löytyä Helsingin lisäksi muistakin isoista kaupungeista. Oletteko bonganneet Tampereen Stockalta? Hinta on tarjouksessa 27,90 €, normihinta 34,90 €.

Koska suihke on hyvin hienojakoista, ainakin tässä vaiheessa tuntuu, että tuote on varsin riittoisa. Saas nähdä, raportoin tarkemmin myöhemmin riittoisuudesta!

Leahlani Bohemian Ruby Balancing Toner

Toinen ihastuttava vasta testiin päätynyt sarja on Leahlani, jota Jolie myy. Leahlani on havajilaista luonnonkosmetiikkaa, joka tehdään käsin pienissä erissä.

Kuvan Bohemian Ruby -kasvovesi on aivan ihana; olen käyttänyt kuluneet viikot yksinomaan tätä. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoani ja tuntuu sopivan sille hyvin – tämä on suunnattu kuivalle ja ärtyneelle iholle ja juuri sitä ihoni on talven jäljiltä. Sarjasta löytyy myös Leahlanin Citrus & Citrine -kasvovesi, joka uudistaa ja kirkastaa ihoa.

Kauniiseen lasipuhallettuun lasipulloon pakatussa kasvovedessä on ihana ylläri pullonpohjalla; pikkuinen pala ruusukvartsia. Koska well, mitäs muutakaan? Tuotetta suositellaan ravisteltavaksi ennen käyttöä ja ilmeisesti ruusukvartsin palan on tarkoitus myös auttaa ainesosia yhdistymään oikein ennen suihkimista. Leahlanin Bohemian Ruby -kasvoveden hinta on Joliella 43 €.

Onko tuttuja sarjoja nämä kaksi, KORA Organics ja Leahlani? 

* linkit ovat affiliate-linkkejä. 

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ostin KORA:n kasvoöljyn Tampereen Stockalta ja oon ihan myyty. Mikä hehku ja tuoksu, tuntuu etten tarvitse meikkivoiteen alle edes mitään seerumia/primeria! Tekee mieli ostaa muitakin tuotteita kokeiluun, etenkin toi sitrus-kasvosuihke kiinnostaa.

  1. Ooooh jooo siis se on ihan täydellinen!!! Mulla on se ollut nyt reilun viikon testissä ja huuuuuh oon myyty! <3__<3 Kirjoitan siitä ja noista muista tuotteista myöhemmin erikseen, oon tosi innoissani tästä sarjasta.

   1. Ja siis mäkin oon käyttänyt tätä öljyä aamuisin, vaikka oon yleensä käyttänyt öljyjä vaan yöllä. Ihan täydellinen meikin alle, meikkivoide ja mineraalipohja levittyy tosi kauniisti tän päälle!

 2. Hei, kerro ehdottomasti lisää kivikokemuksistasi! Oon itse vähän hurahtanut taikakiviin, ja oli niissä taikaa tai ei, ainakin ne ovat kauniita esineitä.

  1. JOOO! Ihana kuulla että kiinnostais! :) Oon tismalleen samaa mieltä ja tykkään että kivet on kivoja esim. meditoidessa. Pitääpä kirjoittaa kyllä tästä enemmän.

 3. Heei, ei liity nyt postaukseen mutta: mitä poskipunaa sulla on tässä/mitä tykkäät käyttää? Pohdin tässä että ostaisinko everyday mineralsin vai oisko jotain vastaavaa, en jotenkin tiedä uskallanko tilata randomilla sävyä kun sitä saa kai vaan netistä… :-D (ja oon käyttänyt joskus aiemmin mun ne ilmaiset näytekappaleet)

  1. Hahaa ihana! Mulla on vakkarikäytössä Everyday Mineralsin Peony Petal jonka oon saanut silloin kun EDM:ää alettiin tuoda Suomeen ja käyttänyt sitä siitä asti, eikä siitä oo kulunut kuin joku 1/6 vasta. Jos siis etsit maailman riittoisinta poskipunaa, niin tuo on sellainen. Hinta-laatu-suhde siis kohdillaan!

   Peony Petal on kiva sävy, siinä on riittävästi pigmenttiä kun monet edm:n poskipunista on aika vaaleita. :) Kantsii ehkä tilata vielä testerit jos et oo varma, saakohan ne uusiks tai jollain pienellä summalla? Mut mulla on tuota sävyä varmaan kaikissa blogikuvissa parin vuoden ajalta ahhaha, että jos niistä saa mitään käryä.

   1. Okei, no tuo Peony Petal olikin toinen niistä sävyistä mitä vähän kattelin, mietin vaan onko se liian ”koralli” kun oon aika vaalea, mutta toisaalta mun ihonsävy on aika samaa sun kanssa että ehkä se kesällä menis :-D Luin just vähän arvioita, että osa ei oo hirveen pigmenttisiä, mutta toi just olis.

    Ja joo enpä muuten aatellut että niitä vois ostaakin näytekokona, onhan se kivompi ettei mee sit enemmän rahaa hukkaan jos ei ookaan oma sävy :-) Mäpäs tsekkaan, thanks!

 4. Ehdoton KYLLÄ! kristallijutuille :) Tykkään älyttömän paljon tällaisista ”hörhö” jutuista! Käytän sanaa hörhö siksi, koska nuo jutut on tabu. Niitä harrastetaan, mutta niistä ei puhuta.
  Koskä nämä hörhöjutut on lähellä omaa sydäntä, mun huomio kiinnittyi tässä postauksessa sun paitaan. TARVITSEN itsellenikin tuollaisen! :D Mistä oot bongannut noin hieno kuosisen paidan?

  1. Hahaa vitsit tämä mekko on muuten herättänyt kiinnostusta!

   Se on Gannin silkkimekko, ei siis paita :) Löytyi Köpiksestä second hand -putiikista!

   Ja JESSS, parasta että kristallihommat kiinnostaa! Niistä lisää pian ;)

 5. Mä oon sit sitä toista laitaa, en nimittäin tajua näitä kristallijuttuja yhtään. Myönnän heti, et mun korvaan ”kristallien läpi energisoitu vesi” kuulostaa puhtaalta huuhaalta. Kyse on kuitenkin kivistä. Oon ekaa kertaa sun blogissa ja tykännyt monista jutuista, arvostan luonnonkosmetiikkaa ja kotimaisia tuotteita jne. Mut faktapohjalta. En sano tätä pahalla tai siksi että aihe olis jotenkin tabu, ihan vaan näin yhden lukijan näkökulmasta :)

  Mut to each their own!

  1. Ymmärrän, eikä tarviikaan tajuta tai innostua :) Mä ajattelin muutama vuosi sitten ihan samalla tapaa ja luulenkin, että moni on täällä kommenttiboksissa innoissaan kristalleista myös siksi, että ovat seuranneet blogia pidempään ja tää on asia, josta täällä ei aiemmin ole ollut. Itseasiassa yllätyin vähän, ettei tähän tullut mitään megakriittisiä kommentteja, olin odottanut sellaisiakin!

   Oon kirjoittanu kivistä ja kristalleista tänne: https://ida365.fi/2018/05/08/voimakivista-ja-kristalleista/ja toi postaus avaa mun suhtautumista varmasti vielä 100x paremmin kuin tämän postauksen maininta. Lukaise jos huvittaa!