Flow Festival 2018 -tärpit

musiikki
Jätä kommentti

Yksi mun vuoden ehdottomista kohokohdista lähenee; Flow Festival nimittäin! Ei varmaan yllätä ketään, hahaa. Flow on tarkoittanut kesän virallisia päättäjäisiä mulle jo vuodesta 2009 (epävirallisesti kesä kyllä jatkuu ainakin elokuun loppuun saakka, vaikka sellainen tietynlainen kesämeininki päättyisikin Flowhun) eikä mun innostus Flowta kohtaa ole kadonnut minnekään.

Siinä missä jotkut mun ystävistä ovat harmitelleet Flow:n paisumista isommaksi ja geneerisemmäksi festivaaliksi jaksan itse innostua vuosi vuodelta kehittyvästä konseptista sillä se edelleen tarjoaa kokonaisvaltaisen ja todella esteettisen elämyksen keskellä kaupunkia sellaisessa mittakaavassa, ettei Suomessa ole toista. Oon ylpeä siitä, että Helsingissä järjestetään näin mieletön festari – pienestä festivaalista on kasvanut iso ja sen huomaa ennen kaikkea ihan älyttömän kovatasoisesta esiintyjäkaartista. Eeeeen malta odottaa esim. Arctic Monkeysin keikkaa, joka tulee ensimmäiselle keikalleen Suomessa. Just tässä koulutan Maria kuunteluttamalla kaikkia mun suosikkibiisejä hehee.

Mua ilahduttaa myös se, miten hienosti Flow Festival näyttää mallia muille festivaaleille olemalla esimerkiksi hiilineutraalitapahtuma. Sustainable Flow:sta voi lukea lisää täältä.

Kuva: Mustarttu

 

Flow Festival 2018 -vinkit:

  • Lataa Flow Festival 2018 -sovellus. Sovellukseen voi tehdä oman aikataulun kaikista niistä artisteista jotka haluaa nähdä ja lisäksi voit laittaa päälle hälytykset vaikka 10 minuuttia ennen jokaista tallentamaasi keikkaa – ehdit puikkelehtia keikalta toiselle vaikka välillä unohtaisitkin ajan kulun.

 

  • Sovellukseen voi myös laittaa ylös kaikki ruokapaikat jotka haluaa testata – nälkäisenä ei kumminkaan muista mitä vaihtoehtoja on tarjolla. Flow on ehkäpä ainut festari, jossa ei pety ruokaan, vaikka sen valitsisi miltä tahansa satunnaiselta kioskilta – vaihtoehdot ovat suomalaisten festivaalien parhaimmat! Ulkopaikkakuntalainen, testaa ainakin nämä Helsinki-suosikit: Fat Ramen (kukkakaaliramen!), Grön (kun haluat jotain paermpaa ilman överihienostelua), Lie Mi (varsinkin mausteisena yösafkana) Addis Ethiopian Kitchen (jos etiopialainen ruoka ei ole tuttua,  ihan superhyvää!), Pobre (vegeannos, koska Pobren tofu on aivan next level tofua!), Powau (raakakakut ja smoothiet) ja The Good Guys (kombuchaa!)

 

Kuva: Flow Festival / Andrew Taylor

Kuva: Flow Festival / Konstantin Kondrukhov

Kuva: Flow Festival / Janita Autio

  • Keikoista odotan eniten Arctic Monkeysin keikkaa. Oon kuunnellut Arctic Monkeysiä yli kymmenen vuotta ja tää on eka kerta kun nään ne livenä. Huuuhhhu!! Odotan paljon myös Lykke Li:n keikkaa koska uusi levy on kuunneltu kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Mura Masa ja Onni Boi kiinnostavat, samoin Bonobo jonka viime keikasta on jo aikaa. Arctic Monkeysin jälkeen voisin suunnata Charlotte Gainsbourgin keikalle ja sunnuntaina Kendrick Lamar on nähtävä silläkin uhalla, että maanantaina töissä väsyttää. Noh, väsyttää joka tapauksessa, sillä kuka oli niin urpo, että päätti että loma loppuu flow-sunnuntaina? Ahaaa, jep, minä.

Flow Festival -sovelluksesta näkee kätevästi aikataulut mutta myös aluekartan (!),
joka ei huku ja joka helpottaa suunnistusta, kun suuntaat keikalta toiselle. 

  • Sugarit olivat kanssa tehneet ihanan Flow-suosituspostauksen, siellä loistavia vinkkejä siitä, mitä kantsii pakata mukaan laukkuun. Weledan minidödöt saa multakin täydet suositukset!

Kuva: Flow Festival / Jussi Hellsten

Moikataan jos törmätään viikonloppuna? ♥

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.