Kauneimmat kalenterit vuodelle 2019

lifestyle
10 kommenttia

Yksi mun kysytyimpiä postauksia on ”kivoimmat kalenterit” -postaus, joten tässä taas tulisi mun suosikkeja vuodelle 2019. Mietin, että onko mun makuni muuttunut krantummaksi vai onko valikoima vuosi vuodelta jotenkin huonompi? Puhuttelevia, kauniita ja nätin värisiä kalentereita on oikeasti aika hankala löytää!

Tässä kivoimmat kalenterit vuodelle 2019, jotka suinkin löysin:

Yksinkertainen kalenteri 2019

Marjolein Delhaas

Marjolein Delhaasin nude kalenteri on yksinkertainen ja kaunis ja näppärän kokoinen. Mulla oli tämä kalenteri tämän kuluneen vuoden ajan ja tykkäsin siitä muuten ihan hulluna, mutta vaaleat kannet menevät kyllä mun käytössä sotkuun vuoden aikana – valittavana on onneksi tummempiakin kansia. Restoredista hintaan 39,95 €.

Notemin kalentereita hypistelin hyvän tovin Pinossa (joka muuten lopettaa, noooou!) ja pohdin olisiko tuollainen ruosteinen oranssi kiva koko vuoden vai toimisiko klassinen tummansininen kuitenkin paremmin. En muista mikä näiden tarkka hinta oli Pinossa, mutta Notemin omilla sivuilla näköjään 24 € + postarit.

Rifle Paper Agenda 2019 Papershop

Kovakantinen Rifle Paper Navy 2019 Agenda -kalenteri on klassikko. Hinta 37,50 € Papershopissa.

Rifle Paper -pikkukalenteri

Rifle Paperin taskukokoinen kalenteri on söpö ja tosi pieni! Kalenterissa on aukeamalla viikkonäkymä ja sen lisäksi kuukausinäkymät ja ilmeisesti myös tilaa muistiinpanoille. Jos etsit pientä ja söpöä kalenteria, this is it. Hinta 21,50 € Papershopissa.

Dream Cozy kalenteri

Dream Cozyn kovakantinen kangaspäällysteinen kalenteri on myynnissä kolmatta vuotta ja tänä vuonna sen teema on ”year of dragons”. En ole päässyt selaamaan kalenteria livenä, mutta parin vuoden takaisen kalenterin perusteella uskon sen olevan laadukas ja nätti kuten edeltäjänsäkin. Hinta on 25 € Papershopissa.

Saana ja Olli kalenteri

Saana ja Olli -kalenteri näyttää nätiltä niin ulkoa kuin sisältäkin. Tämä olisi siitäkin syystä fiksu, että tässä on merkattuna suomalaiset juhlapyhät ja kuunvaiheet sekä nimipäivät, vois tuoda nimipäinäonnitteluperinteen takaisin, hehee. Kovakantinen A5-kokoinen kalenteri on myynnissä sekä brändin omassa verkkokaupassa että esim. domdomissa hintaan 19,60 €.

Pari vuotta sitten tykkäsin vielä ban.do:n kalentereista, mutta nyt ne ovat omaan makuuni vähän too girly girl, mutta kantsii kurkata heidän valikoimansa täältä myöskin, jos kaipaatte jotain pirteämpää tai tyttömäisempää. Tämä This will be my year 2019 -planneri 30 puntaa täällä.

OHH DEER:n yksinkertainen kalenteri on hauska; se on ulospäin siistin yksinkertainen, mutta sisältä vähän leikkisämpi. Hinta 11,95 puntaa OHH DEER:n omilla sivuilla. Tätä en kylläkään ole koskaan nähnyt livenä, joten en osaa sanoa paperin laadusta mitään.

Frankie-lehden Daily Journal on supersöpö ja megatyttömäinen – kurkkaa täältä, miltä sisäsivut näyttävät. Hinta 29,95 aud täällä – en tarkistanut, toimittavatko Suomeen omalta saitiltaan, mutta tätä myydään myös Tukholman Paper Cutissa (joka muuten on aiiiivan ihana kirja- & paperikauppa) ja heidän verkkokauppansa näyttäisi toimittavan myös Suomeen.

Granit Weekly Planner

Kalentereiden lisäksi on pakko vinkata tässä samassa Granitin Weekly Plannerista; se pelastaa mun arjen ihan täysin! Laitan työjutut ylös Google-kalenteriin ja omat menoni omaan kalenteriin mutta kaikki työviikon tekemiset listaan ylös Weekly Planneriin, jossa on valmiina vain viikonpäivät. Listaan kaikki tehtävät ja yliviivaan niitä sitä mukaa kun saan ne hoidettua. Mun päivät ovat töissä sellaisia, että koko ajan pitää muistaa monta asiaa, joten jos en kirjaa kesken päivän mieleen tulevia tehtäviä tai uusia hommia, ne saattaisivat unohtua. Ihan ehdoton kaikille to do -listan yliviivailusta kiksejä saaville! En kanna tätä yleensä mukanani, vaan tämän pidän aina työpisteelläni, joten iso koko ei haittaa.

xxx

Oletteko te spottailleet kivoja kalentereita tulevalle vuodelle? Saa vinkata kommenteissa, jos halautte jakaa löytöjänne!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jeee, kalenteripostaus! Tää on merkittävä valinta :D (oikeasti!)
  Mä oon tykännyt kovasti Lahden Muotsikan kalentereista, vielä ei tosin näytä olevan julkaistu ens vuodelle. Ne on aina olleet käytännöllisiä ja kauniita, ja kun teema ja tekijät vaihtuu joka vuosi, niin ei silti tunnu, että ostaisi saman kalenterin uudelleen ja uudelleen (mikäs vika siinäkään, mutta itse kaipaan aina uutta layoutia uudelle vuodelle). Ehkä oottelen sen julkaisun vielä ja teen vasta sitten päätöksen! Rifle mulla oli muutama vuosi sitten ja se oli ihan ok, ehkä vähän liian ison tuntuinen tuo suurempi versio, ja mulla meni kannet vähän hajalle, kun kannan kalenteria aina mukana. Tuo Saanan ja Ollin näyttää kivalta, samoin Frankien! :)

  1. Jeeee, ihanaa että tuli tarpeeseen!! :) Ja oon samaa mieltä, niin on! Kalenterin kaivaa lähes joka päivä esille kuitenkin, joten ei ole yhdentekevää miltä se näyttää.

 2. Pakko tulla kommentoimaan että Nunucon nettisivuilla on niiden aivan ihana kalenteri! Oon käyttäny tota kalenteria jo kahtena aiempana vuotena ja seuraavaks vuodeks valitsen myös ton ❤️

  1. Ooh kiva, enpä muuten oo hetkeen käynyt Nunucon sivuilla, joten hyvä vinkkaus!

 3. Porvoon taidekoulun kalenterit vaikuttaa joka vuosi hauskoilta ja kansi on kaunis.

  1. Totta, niin on!! Mun kolleegalla on sellainen ja se on tosi tosi nätti :)

 4. Pieni katumus heräs kun huomasin että tää postaus oli saapunut just kun olin ehtinyt jo tilata kalenterin ens vuodelle :D vaikka ainakin toi Frankien kalenteri alkoi houkutella, niin en kadu valintaani! Tilasin siis Etsystä Frannerdin suunnitteleman kalenterin uudemman version.

  Mun kalenterimaniasta saattaa kertoa jotain se että näin viime yönä unta, jossa löysin myynnistä lapsuudesta tutun Nalle Puh-päivyrin, ja mietin että ostaisinko sittenkin sen jo tilatun kalenterin sijasta. Siinä Nalle Puhissa oli joka kuukausi semmoinen kiva kuukauden kohokohdat-aukeama, mitä oon selvästikkin jäänyt kaipaamaan aikuisten kalentereissa..

  1. Hahaha voi eikä! :D Toi Frannerd ei ollutkaan mulle tuttu vaikka oon törmännyt hänen kuvituksiinsa aiemmin. Tosi kivoja!

   Hahaha ihanaa, mullakin oli Nalle Puh -päivyri! Ja Sooda-kalenteri!!! <3 ja Sit Demi-kalenteri...