Sunnuntaimusiikkia: Frank Ocean – nostalgia, ULTRA

musiikki
Jätä kommentti

Uuden musiikin ja uusien kiinnostavien artistien löytämisessä on jotain aivan omaansa, mutta niin on kyllä siinäkin, kun löytää yhdeltä suosikkiartistiltaan musiikkia, jota ei ole tiennyt olevan olemassakaan. Oon näköjään ollut huolimaton taustatöitäni tehdessä ja googlailujeni kanssa, koska multa on mennyt kokonaan ohi Frank Oceanin nostalgia, ULTRA -albumi. Se on ihana!!!

Frank Ocean nostalgia, ULTRA

kuva: x

Nostalgia, ULTRA on julkaistu alkuvuodesta 2011 eli ennen Novacanea ja Swim Goodia. Frank Ocean on julkaissut tän mixtapen ilmaiseksi Tumblrissaan ja musta tuntuu niin oudolta, etten oo tiennyt tästä mitään, kun just noihin aikoihin fiilistelin Frank Oceania ihan hulluna ja muistan miten harmissani olin, kun seuraaavana vuonna Ocean peruutti Flow-esiintymisensä. Jännää, millaisia kuplia sitä omien kuplienkin sisällä on. 

Koko nostalgia, ULTRA löytyy täältä. Strawberry Swing on niin katkeransuloinen että melkein itkettää ja nimensä mukaisesti siinä on samplattu Coldplayn Strawberry Swingiä. Songs for Women ja American Wedding jäivät kans mieleen heti ekalla kuuntelulla. Ja mites Nature Feels jossa on samplattu MGMT:n Electric Feelsiä? HUH huh. Onneksi sain tästä vinkkauksen, koska vitsit mikä helmi! 

Miellyttävää sunnuntaita tyypit! x

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.