Kohta 28

lifestyle
3 kommenttia

Mulla on vähän sellainen olo että, että tekis mieli kirjoittaa jotain kiteytyksiä, että mitäs nyt, kohta 28, vielä hetken 27. Oli pakko katsoa, mitä oon kirjoittanut vuosi sitten blogiin mun synttäreiden aikaan ja tää kappale sai mut mietteliääksi:

”Koetan olla murehtimatta liikaa niitä asioita, joihin en voi vaikuttaa ja luottaa siihen, että kaikki menee just niin kuin pitääkin. Olen huomannut että mulle suurimpia stressin aiheita on sellaiset jutut, joiden tavoitteita tai deadlineja tai varmuutta en tiedä millään tasolla tai joita en voi edistää mitenkään itse; kaikki epävarmat suunnitelmat tekee musta levottoman ja ehkä myös ahdistuneen, jos sellaisia asioita on kerralla monta.”

Ja tärkeimpänä: ”Ehkä epävarmuuteen totuttelu tekee isossa mittakaavassa jotain hyvääkin?”

ida ja mari

Aii hitto, tota juuri mietin nytkin. Epävarmuutta ja siihen totuttelua, sitä hassua tunnetta kun tuntuu 100% varmalta vaikkei oo mitään sovittua, mitään tavoitetta tai mitään suunnitelmaa.

Mulle on tosi luontaista että kaikesta sovitaan ja on tarkat suunnitelmat ja pläänit mutta samalla kaipaan ihan hulluna vaihtelua, uusia tuulia ja kokemuksia. Kaipaan vapautta ja sitä, ettei kukaan muu päätä asioista mun puolesta. Toi on vähän ristiriitainen kombo ja nyt vuosi tuon kappaleen kirjoittamisen jälkeen hymyilyttää, että jep, epävarmuuten totuttelussa on paljon hyvää. Koska milloin mikään olisi täysin varmaa muutenkaan? Ei yhtään mikään. Joten sen sijaan että tekisi suuria suunnitelmia ja tähtäisi tulevaan, on varmaan fiksumpaa keskittyä nauttimaan hetkestä ja niistä asioista, jotka tuntuu just sillä hetkellä merkityksellisiltä ja tärkeiltä.

ida365 astro
astrologia ida365

Me vietetään tänään mun synttäreitä pikkuisen etukäteen. Halusin tehdä jotain spessua ja vaikka astrohommat on mulle jo aika tuttuja, niin halusin että Marillekin tehtäisiin tulkinta ja että voitaisiin fiilistellä yhdessä koko hommaa. Mun vakkariastrologi tuli käymään kotona ja teki ensin perustulkinnan Marille ja sitten mulle tilannekatsauksen. Ihan parasta, niin kiinnostavaa. Jos ei mitään muuta, niin tosi paljon reflektoitavaa.

Mä oon muuten ollut joskus se tyyppi joka pyöritteli astrologialle silmiään ja tuhahti että just joo, mutta tuntuu, että mitä enemmän kuluu aikaa niin sitä enemmän KAIKKI kiinnostaa. Kaikki mitä oon pitänyt huruna, kaikki erilaiset ajatukset ja perustelut niille, moni sellainen juttu josta oon aiemmin ollut ehdoton. Suhtaudun astrologiaan uteliaan kiinnostuneesti ja saan joka kerta jotain uutta ajateltavaa ja ajatuksia, joita peilata elämääni tai ajattelumalleihini.

ida ja maj

Mari on täällä yötä. Eilen käytiin salilla ja jutskailtiin yömyöhään; takana on niin intensiivinen viikko, ettei olla tapamme mukaan soiteltu tuntien mittaisia maratoonipuheluita. Aamulla syötiin aamiaista kiireettömästi ja astroluennan jälkeen tehtiin hetki töitä, käytiin lounaalla naapurin Lilla Fabrikissa ja kohta aletaan valmistautua iltaan. Illalla luvassa ystäviä ja hyvää ruokaa.

astroluenta kotona
ida x maj

En oo yhtään se tyyppi, joka tekisi omista syntymäpäivistään ison numeron tai järjestäisi megajuhlat, mutta pakko sanoa, että tuntuu ihan superhauskalta istua tänään iltaa ystävien ja tuttavien kanssa ja kippistää synttäreiden kunniaksi. Ihanaa viikonloppua tyypit xx

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.