Elokuun kuulumisia

lifestyle
Jätä kommentti

Mielessä:

– Naurattaa, että oon tässä lähiaikoina fiilistellyt sitä, miten paljon kivempi mieli tulee, kun hoitaa jonkun asian heti eikä lykkää sen tekoa. Esim. tiskaaminen ei ärsytä laisinkaan, jos sen tekee heti ruokailun päätteeksi, eikä vasta kun lika on ehtinyt kuivahtaa astioihin ja astiapino kasvaa… Joo-o, älysin vasta nyt, että vitkuttelussa ei ehkä olekaan järkeä

– Kohtasin kotikadullani hellyyttävän pariskunnan yksi ilta myöhään kotiin tullessani; testasivat täpinöissään sähköpotkulautaa iltahämärissä ihan kuin olisivat olleet tekemässä jotain vähintäänkin semilaitonta ja vahingossa rimpauttivat sen soittokelloa just mun kohdalla. Nolostuneina huikkasivat perään, että sori, me ollaan ensikertalaisia – en kestä, olivat jotenkin niin liikuttavan tohkeissaan ja jännäreissään

– Mun lähikaupassa on ollut lähiviikkoina myynnissä kalliita, mutta hirmu hyviä kotimaisia pensasmustikoita. Ihanaa! Mua harmittaa miten hullun huono sesonkivalikoima mun lähikaupassa on; ei mitään pienten tuottajien tuotteita tai mitään spessumpaa koskaan, joten nämä erottuivat edukseen hyllystä. Olispa Food Market Herkku ja Lidl lähempänä mun reittejä…

– Lähipiriissä ja omassa elämässä on tapahtunut kuluneen vuoden aikana niin uskomattomia juttuja, että tuntuu, että oon taas hitosti avarakatseisempi ja lempeämpi muita kohtaan, kun todella tajuan, ettei ikinä voi tietää, mitä muilla ihmisillä on elämässään meneillään. Se auttaa ymmärtämään tilanteita paremmin, vaikkei epäreilua tai huonoa käytöstä tarvitsekaan sietää yhtään keneltäkään

– Edelliseen liittyen koetan pitää mielessä, että ”I’m not my feelings” (kuten co star -app mua yks aamu muistutti). Huomaan, että oon välillä ihan paskana muiden murheiden takia ja vaikka tiedostan, ettei mun auta kantaa muiden taakkaa, kun se ei helpota sitä toista kuitenkaan yhtään, niin on välillä tosi hankala ottaa asiat vaan asioina. Opettelen!

– Oon saanut tällä viikolla kaksi kyseenalaisen ihanaa kunniaa (puuro-master ja hurumaster), kun kaksi ystävää on tiedustellut tärkeitä juttuja mun substanssiosaamisen vuoksi; ”Ida miten saat puurosta niin samettista” ja ”osaatko vinkata hyvää ennustajaa, joka toimis esteettisen tunnelmallisissa tiloissa? Sun kivijutut sai mut varmasti kääntymään tässä asiassa sun puoleen”. Aivan parasta, vaikken osannutkaan auttaa ennustajan suhteen tällä kertaa

– On ollut ihana huomata, että loma on tehnyt tehtävänsä, kun on ollut niin kiva palata töihin. Kesä oli ihan hullun ihana ja huoleton. Aikatauluton, spontaani ja täynnä pieniä ja isoja seikkailuita. Oli ihana huomata, että tänä kesänä lomamoodiin pääseminen onnistui helposti, eikä työasiat jääneet pyörimään mieleen. Syksy rutiineineen tuntuu kivalta, kun sai irtaantua niistä kesällä ihan tyystin

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.