365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

25

marraskuu 2011

207

COMMENTS

Joululahjavinkki nro 1: tuoksuja!

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle

Kirjoitin hetki sitten uudesta tuoksustani, D&G:n L’Impératricesta, ja siitä, kuinka liitän tuoksut aina mielessäni tiettyihin hetkiin, aikakausiin, ihmisiin ja tunteisiin. Siksipä tuoksulahjat ovat minusta mielettömän ihania, jos todella tietää, mistä toinen tykkää. Olen mukana Indiedaysin ja Sokoksen Kauneuden verkkokaupan kampanjassa ja esittelen teille oman tuoksutoiveeni lisäksi tuoksut, jotka valitsisin rakkailleni lahjaksi.
Sokoksen kauneudenverkkokaupan tuoksukampanja copy

kuvat: X

1. Moni teistä kehui CK:n one SHOCK  for her -tuoksua, kun kyselin teidän lemppareitanne. Olihan sitä sitten käytävä nuuhkimassa, ja täytyy sanoa, että tykkään kovasti! Ottaisin tämän koska vain omaan tuoksukokelmaani. CK One -klassikkotuoksun päivitettyä versiota kuvaillaan sensuelliksi nuoren naisen tuoksuksi ja se tuoksuu unikolle, mustaherukalle, myskille, vaniljalle, kaakaolle ja jasmiinille. Koukuttava tuoksu suorastaan, käykää testaamassa, jos ette vielä ole!

2. Giorgio Armanin Acqua di Gioia -tuoksu on Acqua di Gion uudistunut versio. Olen antanut tuon vanhemman version äidille, kun se oli omaan makuuni liian voimakas, mutta veikkaisin, että tämä uusi olisi vieläkin mieluisampi! Minulla ja äidilläni on oikeastaan aika samantapainen tuoksumieltymys, äiti vain pitää hivenen voimakkaamista tuoksuista ja minua taasen miellyttää kevyemmät versiot ja vesituoksut. Tämä versio tuoksuu mintulle, pionille, jasmiinille, ruskealle sokerille ja setripuulle.

3. Parhaalle ystävälleni valitsisin Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh:n, sillä tuoksu on kevyt, raikas, hedelmäinen ja tyttömäinen – olematta kuitenkaan liian makea. Daisyn päivitetty versio tuoksuu greipiltä, vadelmilta, päärynältä, myskiltä sekä omenankukilta.

4. Miesten tuoksut ovat mielestäni aina vähän kinkkinen juttu, sillä en ole kovinkaan perehtynyt niihin – loppujen lopuksi moni tuntuu tuoksuvan melko samalta! Tiedän kuitenkin mistä tykkään ja mistä en. Yksi hyvältä tuoksuvista oli CK One Shock for Him -tuoksu, eikä se oikeastaan yllätä, kun tykkäsin tuosta naisten versiostakin :- D Eikös alkuperäinen CK one olekin unisex-tuoksu? Hyvä pohja näemmä!

5. Moschinon Funny! -tuoksun valkkaisin siskolleni, sillä uskoisin, että hänkin pitää minun tavoin tästä raikkaasta ja tyttömäisestä tuoksusta. Veikkaan, että tuo puteli sopisi aika hyvin hänen tuoksukokoelmaansa ulkonäönkin perusteella, sillä Emmalta löytyy ainakin Juicy Couturea ja Chanelia… Funny tuoksuu myskiltä, vihreältä teeltä, orvokilta, pionilta ja punaherukalta.

Noh, oliko tällä kertaa samoja suosikkeja?

Hihii, tästä on jolle kulle ihan konkreettistakin iloa! Yksi teistä saa nimittäin Sokoksen Kauneuden verkkokaupasta valitsemansa tuoksun itselleen – tai sitten vaikka lahjaksi rakkaalle :-) Osallistutte arvontaan jättämällä lempituoksunne linkitettynä (Kauneuden verkkokaupasta) kommenttiboksiin! Muistakaa täyttää kommenttiboksin tietoihin sähköpostiosoitteenne, jotta saan voittajan kiinni. Kilpailuaikaa on maanantai-iltaan (28.11.) asti! Menkääs siis valkkaamaan suosikkituoksunne Kauneuden verkkokaupasta!

 

 

Joulun kunniaksi Sokoksen Kauneuden verkkokauppa tarjoaa kaikille uutiskirjeen tilaaville lukijoille 10%:n alennuksen ostoksista 4.12. asti! Postikulutkin näyttävät olevan huimat nolla euroa jos haet pakettisi Sokokselta. Jos Sokosta ei löydy läheltä, maksaa toimitus peräti euron postin toimituspisteisiin!:-D

Lisää luettavaa:

207 Comments

 1. kerttu
 2. laua
 3. enna
 4. noora
 5. nn
 6. Anna
 7. Santtu
 8. noora
 9. nina
 10. Tepsu
 11. sini:)
 12. papu
 13. emily
 14. Kati
 15. Plugia
 16. sini
 17. saara
 18. jii
 19. Eeru
 20. Kissankello
 21. mmnks
 22. Tytönhupakko
 23. Jenna
 24. riinam
 25. Saltede
 26. heeka
 27. karo
 28. hanna-mari
 29. petra
 30. pinja
 31. Sasu
 32. milla
 33. Eveliina
 34. nupsi
 35. roosa
 36. Laura
 37. Eve
 38. Mona
 39. Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *