365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

26

elokuu 2012

37

COMMENTS

Uusi biker-nahkatakki

Written by , Posted in Muoti

ida

ida2

leather biker jacket – Asos
lace shirt – Lindex
leopard scarf – 2nd hand
skirt – Mad Lady
leather boots – Aleksi13

Hollaa!! Tulipa viikonloppu taas tarpeeseen, sai nukuttua univelat pois ja tehtyä kaikkea kivaa, mitä ei arkena jaksa tai ehdi. Missasin kuitenkin Vaihtovaate-tapahtuman, oliko kukaan vaihtelemassa vaatteita uusiin? Eipä tässä oikeastaan taida olla mitään ihmeempää kerrottavaa, mutta halusin esitellä teille tuon mun ihanan nahkatakin. Se on Asokselta, joten voisin sanoa että olen jollain tasolla antanut anteeksi aiemmat kämmit. Petite-mallisto vaan sattuu olemaan niin kovin näppärän kokoinen, että ei huvita katkaista välejä ihan kokonaan. Tuo Mad Ladylta saamani hame on osoittautunut ihan loistavaksi. Olen aiemmin arastellut vaaleita alaosia, sillä olen ajatellut että ne näyttävät tyhmältä mustien sukkisten kanssa, mutta ei minusta ainakaan enää tunnu siltä. Vaalean alaosan kanssa sopii itseasiassa yllättävän monet yläosat, niin tummat kuin vaaleatkin, joten varsin monikäyttöinen vaate tämäkin.

Hahaa, nyt voisi taas koettaa katsoa yhden jakson Game Of Thronesia…… Oon kovasti koettanut päästä siihen sisään, (onhan se HBO:n ja tosi kehuttu ja kaikkea?????) mutta voi olla että olen jo tippunut kärryiltä torkuttuani kahden viimeisimmän jakson ajan. Ehkä tyydyn kyselemään kaikkia tärkeitä kyssäreitä seuraavan jakson ajan……. kuka toi on? Eiks toi ollu kuollu? Miks noi ei mee naimisiin? Onko noi vihollisia???? Vai pitäisköhän mun vain luovuttaa suosiolla, heh.

Lisää luettavaa:

37 Comments

  1. ade
  2. sylvesteri
  3. ee
  4. Johanna
  5. Elina
  6. LL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *