H&M Fashion Against Aids 2010

lifestyle
20 kommenttia
Muistatte varmaan tämän H&M Fashion Against Aids -malliston? Täytyy sanoa, että vaikka idea on erinomainen, en innostunut mallistosta yhtään, etenkin kun käytän hyvin vähän printtipaitoja tai muita logoilla ja teksteillä varustettuja vaatteita -räikeät värit eivät muutenkaan kuulu vaatekaappini sisältöön. Ketjuliikkeen vaatteen ostamisesta tulee pikkuisen parempi mieli, kun tietää että osa vaatteen hinnasta menee hyvään tarkoitukseen – tänä vuonna 25% tuotosta menee HIV-järjestölle. Ja ennen kaikkea: MITEN UPEA MALLISTO!

HM FASHION AGAINST AIDS 2010

Lähde ja kuvat

Ihanaa, ettei kampanjamalliston tarvitse huutaa itse kampanjan nimeä – tämä mallisto näyttää siltä, että voisin mielihyvin ostaa parikin siihen kuuluvaa vaatetta. Toivotaan että noi rantautuu Tampereelle, ainakin noita edellisvuosien paitoja on näkynyt täälläkin. Nämä tulevat myyntiin toukokuussa!

Mitäs sanotte, ovatko edellisvuosien kampanjat parempia juuri niine asiaa toitottavine paitoineen, vai näyttääkö tämä paremmalta?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. I-HA-NA! Tuo mallisto siis! Inhoan riemunkirjavia normiteeppareita joissa on kantaaottavaa tekstiä.. Nämä ovat upeita! Hyväntekeväisyys on iso plussa. :>

 2. ihanaa, että tekivät tänä vuonna tommosen tyylikkäämmän malliston – muhunkaan ei ne kampanjan nimee huutaneet t-paidat ei oikeenn iskenyt ! nyt vois jopa ostaa jotain kivaa ja kaupan päälle antaa tukensa hyvälle :>

 3. Taidan kuolla tänään kun katoin noita…toi mallisto on niiin makee ! toivottavasti tulee pian kauppoihin <3

 4. Mä tykkään noista tosi paljon! Jotenkin sellasiin asiaa huutaviin printtipaitoihin kyllästyy, tai ainakin mä kyllästyn, aika nopeasti. Noi on tietyllä tapaa monikäyttösempiä ja myös helpommin yhdisteltäviä. Odotan kans, että noi rantautuu tänne Tre:lle. Esim. noi sandaalit on aika ihanat! :)

 5. vau aivan älyttömän ihania asioita! graafiset kuviot on niin <3 ja noi kengät on vaan totally stunning! =))

 6. Kyllä tämä selkeästi paremmin kolahtaa kuin se printtipaitamallisto! Tai no tyyliltään ei ehkä ihan iske (paitsi tuo kollaasisi tiilenpunainen paljettitakki ja toinen valkokultainen), mutta ajatuksena paljon toimivampi mielestäni. Plussaa on vielä se, että rahaa menee hyvään tarkoitukseen. Mielenkiinnolla kuitenkin odottelen tätä mallistoa :)

 7. ei hitto mä haluun noi kengät!!!!
  ja toi mallisto on todellakin niiiiin paljon parempi, ei siis että kortoomiprintti-teeppareissa olisi mtn vikaa tmv

 8. Olet lihava ja vastenmielisen näköinen. Vaatteesi saivat minut voimaan pahoin. Sulje tämä, kiitos.

 9. " Anonyymi sanoi…

  Olet lihava ja vastenmielisen näköinen. Vaatteesi saivat minut voimaan pahoin. Sulje tämä, kiitos."

  ^HAJOS . ootko huomannu, että sivun oikeessa yläkulmassa on punanen ruksi, jota painamalla pääset helposti eroon tästä blogista jos ei miellytä. Voit toki vaihtaa sivuakin.

  ps. olihan tuo läppä, olihan ?

 10. henna, no eikö!

  Anonyymi, jos oisit lukenut tekstin niin tietäisit……. :-D

  Anonyymi, hassua:-D

  ANonyymi, no eikö! Just hyvä juttu että kivoista vaatteista menee pikkusumma hyväntekeväisyyteen.

  kkiira, no niinpä!c: Nyt voin todellakin harkita esim ton topin ja jakun ja kenkien ostamista…

  Hanna, no eikö!

  Irina, älä muuta sano :-D Oispa ne nahkaa…

  Rosa, kyllähän ne suht pian tulee, reilu kk;-)

  Annamari, älä muuta sano! Oon innoissani tästä, noi h&m:n viimeaikaiset kampanjat ei oo hirveesti innostanu, tosin Garden Collectionissa oli jotain kivaa.

  raita2, no noissa ainaki, uppeet!

  piu, hahaha I FEEL U :-D toi paljettitakki mua!!

  LL, samma här:-) Se valkoinen paljettitakki näytti jänskältä myös :-D

  ahti_91, i feel u sistahh! :-D ja tiesin että haluut noi kengät, mäki ehkä…. emt jne u know kortoomit-paidat on just yes ja katu-uskottavii :P

  Anonyymi, ei piru mie oon vaikutusvaltainen >_< -.- O_o +-+ mie todellakin taidan olla sieltä lihavimmasta päästä ja miun vaatteet on aika karseita, yhyy……….. ::/ surettaa niin perkeleesti :( :( Ö-Ö u_U yms moido

  minna, hehehe oli se varmaan. :-D

 11. erittäin bueno, tutkailin koko malliston ja voisin kotiuttaa n. 3/4 vaatteista! kerrankin upea mallisto, ne printit ei kamalasti itsellekkään kolahda.

 12. Elina, no älä muuta sano! Paljon kivoja vaatteita eikä mitään järkkyjä printtejä, huhhh!