I can say I hope it will be worth what I give up

lifestyle
18 kommenttia
Mä haluisin mun kesähiukset takaisin! Ehkä…..
uuu
kjhg
he he
Ne olivat pohjaväriltään hyvin lähellä mun omaa sävyä, en ollut värjännyt hiuksia aikoihin ennen kuin aloin raidoittamaan niitä. Hiukset olivat luonnolliset ja kivat silloin! Toisaalta musta tuntuu että vaaleat hiukset nuorentavat mua entisestään, mutta mä tuun näyttään koko ikäni junnummalta mitä oon niin who cares. :-D
HAIRdoOO

22252_1343529827199_1199832221_1050963_4844462_n

Minä ja Miinu uv:nä!
Ainoo ongelma on se, ettei nää tummatkaan oo yhtään huonot :-D Kyllästyn vaan näemmä älyttömän äkkiä! Huonoks puoleks tummissa hiuksissa vois laskea juurikasvun ja värjäystarpeen, mutta ehei, ei minun kohdallani – en oo värjännyt näitä marraskuun jälkeen – lokakuussa ekan kerran tummiksi kampaajalla ja sitten yhden kerran kotona ja hyvänä ovat pysyneet. Satuttiin valitsemaan mulle hyvä sävy, josta mun oman värin kasvu ei oikeastaan edes erotu, ellei tosi tarkasti katso. Joten periaatteessa mun ei tarvis tehdä mitään, antais vaan oman värin kasvaa ja laittais niitä raitoja jos huvittaa – saahan ne aina piiloon tummemmalla värillä, mutta silloin lokakuussa laitettu hiusväri haalistui aika nopeasti pois, kun hiukset olivat niin kirjavassa kunnossa, että toisaalta sekään ei oo fiksua.

Vaikeita päätöksiä nämä hiusasiat. Yhden päätöksen oon jo kuitenkin tehnyt: Jutta saa leikata mulle sivuotsiksen takaisin! ;–)

PS. ENÄÄ PSYKA JÄLJELLÄ!!! Jotenkin en jaksa enää yhtään lukea enkä motivoitua selailemaan noita vihkoja ja monisteita, mutta pakko kai se vielä on. Pahimmat on nyt alta pois ja saan taas hieman hengähtää. UPEETA! Lauantaina suunnataankin huippukokoonpanolla YO:lle juhlimaan. Pitkästä aikaa, ah!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. jeeeeeee lauantaina bileet!! :–D

  ääh hiusjutut on niiin rasittavan vaikeita :DD mä aloin nyt taas haaveilla ruskeista hiuksista kun mulla on tää tummempi nyt :'D vaikka se juurikasvu…… ihan kauheeta ainakin mulla :D ja sit otsispäätökset! huhhuh :D pitäis vaan olla erilaisia peruukkeja niin ois helppoo….

  ps. en oo lukenu vielä psykaa yhtään, plää :D

 2. juuli, hahaha mäki vaan selailin jotai monisteita ja vihkoja ja nyt mm. meikkaan koska mulla on tylsää?! :-D taidan lähtee ostaan laurille synttärilahjaa ton mun mukalukemisen sijasta. Motivaatio 0 ? :-D

  AH odotan niin paljon lauantaita ja tasan tuun sinne vaikkei tää fucking nuha lähtis siihen mennessä :-D Pitää suunnitella vähän alottelupaikkaa, mun pitää kysellä Laurilta pari juttua ja tsillee:-)

  NO NIIN mä ymmärrän:-D Noi sun tän hetkiset on erittäin hyvät, tommonen pikkusen tummempi sopii sulle tosi hyvin ja tossa ei ainakaan oo hirveitä juurikasvuongelmia ku tosiaan jos ois koko tumma niin sulla näkyis varmaan aika nopee juurikasvu :-D ja se tulee kalliiks… hahah NO NIINPÄ:-D peruukkibibikset oiski hyvät hei!

 3. HYVÄ IDA mikkään tyhmät nuhat ei saa pidätellä koska sillon tulee oleen ehkä paras meno pitkiin aikoihin!! :–D

  no tulee kalliiks nimenomaan :D enkä mä kehtaa jollain viiden sentin juurikasvulla hiihdellä ympäriinsä :DD mut tosiaan joo kattellaan et mitä tehään vaikka sit huomennakin ja silleesti :p

 4. Mulla vielä bilsa (psyka tuli onnistuneesti hoidettua jo syksynä) ja kertaaminen tosiaan tökkii. Olen tässä selaillut omia muistiinpanoja ja kertauskirjan sain luettua, mutta ei vaan enää jaksa – varsinkin kun kaikilla muilla on jo "ohi on"- fiilis. :(

 5. Voi kuule, mullakin on kamalat hiuskriisit :D Haluisin kesäksi vaaleanruskeat hiukset vaaleilla raidoilla, mutta koska en tykkää mun omasta väristä, niin en tiedä sitten siitä vaaleanruskeastakaan :D Kun tää tumma on oikein kiva, mutta juurikasvua pitää tosiaan värjätä (ja kulmakarvoja) ja vaihteluhan toki virkistäisi……

 6. voin kertoo että tummat ei oo kivat, koska mulla on nyt jo erottuva harmaa juurikasvu. seuraava kampaaja jo huhtikuun alussa ja sit 31.5. voin myös kertoo että jokainen kampaamokäynti maksaa yli satasen eli kivaa 8—)

  mut on nää paljon kivemmat mulla ku ne vaaleet :D sulle kyllä sopii kummatin ihan yhtälailla!

 7. oi tosi hyvi sopii nuo vaaleet sulle! mullaki hullu kriisi et oranssi, ruskee, vaaleruskee vai tummanuskee HMM HMM HMM. ps.kiva blogi=)

 8. Hei ida voisitko tehä semmoisen tampere postauksen, jossa voisit esitellä vaikka lempparipaikkojasi treellä:)

 9. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  Hello Friend, I love love love your blog, it‘s very interesting!!! I really like your style!! i‘ll visit you many times for sure honey.

  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 10. voi vaan todeta, että tuttu juttu tämä hiusväridilemma :-D itseäni houkuttaisi vaalentaa hiukseni jälleen, nyt olen vuode brunena elellyt joten vaihtelu virkistäisi. toisaalta, tämä sävy on juurikin se oma värini joten juurikasvu ei ole ongelma täälläkään. silti vaalea kevät/kesätukka houkuttaisi ihanasti. ikinä ei osaa olla 100% happy tukkaansa ;)

 11. juuli, ei pidätellyt ei! Oli MAHTAVAA:-D

  äs, i feel u! Moni tosiaan sai jo keskiviikkona kirjoitusurakan valmiiks, ja itellekki tulí semmoin olo että ÄH en jaksa lukea.

  Fenia, no niinpä, mutta mun kulmat on niiiin vaaleet että värjäisin näitä vaikkei hiukset oiskaan näin tummat…. on tää hankalaa!

  sara, tummat on kyllä tosi kivat! ja niissä näyttää aina vähän vanhemmalta:-D Mä en vaan osaa päättää!

  Oho, pitäs varmaan kanssa miettiä kampaajan varaamista ihan jo yo-juhlia ajatellen………

  Henna, no älä muuta sano! En tiiä yhtään millaset ois kivoimmat,enkä tiiä kuinka tää väri kestää auringon valoa… + kiitti!

  Anonyymi, blogisponssi täältä: http://saltopeppar.se/

  Anonyymi, kiitti! Mä kyllä vähän kaipaan niitä…

  wnwa, ehkä, ne vaan on vähän harvassa ainakin keväisin…. kesällä siis!

  AL, kiitti, mustakin ihan, siks tää onki vaikee päätös:-D

  S, aijaa, tosi hassua:–D

  Bubu, thanks:—D I'll visit your blog:-)

 12. Elina, ohnoes, i feel u…. Oman värin kanssa on kyllä tosi ok olla, ei tarvi miettiä värjäämisiä – mutta kun sitten toisaalta niitä haluis miettiä heh?:–D Ehkä mä laitan raitoja taas kesää kohden… ehkä…