IT’S OVER

lifestyle
34 kommenttia
Kamut, infotkaa jos haluatte naamanne päälle pikselöintiä :-D Kuvista kiitos Eetulle!
kaisajuulisara

idasarajuulijutta

idajuulijuttalinda

Uskomattoman ihanaa että YO:t on vihdoin ohi! AHH tätä helpotuksen määrää, alan vasta pikkuhiljaa tajuta, ettei mun enää tarvi käyttää esimerkiksi aamupala-aikaa tehokkaaseen lukemiseen eikä mun tarvitse kerrata sanoja hiuksia harjatessani. Thank god tää rupeama on ohi. Psykan vihkoja selaillessani löysin tavoitetteita joita olin kirjoitellut lukion ekalla – päästä ylioppilaaksi hyvin arvosanoin oli niistä ensimmäinen. Ja nyt sen voi yliviivata! JES!

Sen kunniaks oltiinkin jorailemassa eilen yo-talolla, siellä oli paljon porukkaa ja paljon tuttuja. Perjantaina juhlimista ei olis voinut ajatellakaan – olin niin väsynyt että viinilasillinen ruuan kanssa teki tehtävänsä ja kaaduin sänkyyn melko nopeasti. Mites te muut kirjoittaneet, alkaako elämä taas maistua?:–D Ja tsemppiä lyhyen kielen kirjoittajille!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. AAH, ihania bilekuvia ! täällä yks katkera saksan kirjoittaja.. :-D no, enää pari tuntia lukemista jäljellä. sitten saakin stressata tuloksii, vähän pelottaa, että pettymyksii ois tulossa :< MUTTA ne täytyy vaan ignorata !

 2. kkiira, niinpä, ja jos menee tosi paljon omien tavotteiden alle niin aina voi uusii! kyl se siitä siis!

  mullakin on kyllä kavereissa noita katkeria saksan kirjottajia mutta ihan hyvin neki joras yo:iden päättymisen kunniaks, hahahas :–D ja kiittI!

 3. millasii alustavii pisteitä oot saanu jos oot jo hakenu ja jos haluut kertoo?

 4. Sairaan kivoi kuvii! Millasella kameralla nää on otettu jos tiiät?

 5. heeei kysyppäs mistä tuon valkoaurinkolasisen tytsyn raitapaita on kotoisin ja mihin hintaan? :—–D

 6. Eiku meinaatko sitä etten oo lisänny tohon sivupalkkiin sitä "ilmoittaudu lukijaksi"-kohtaa?:-D sen oon unohtanu.

 7. Millasia suunnitelmia sulla on nyt lukion loputtua? Pidätkö välivuoden vai haetko opiskelemaan ja minne?

 8. hehe mun naaman voi suttaa tosta kolmannesta kuvasta………. :—D

 9. Anonyymi, en tiiä vielä:D:D: kattoo ny!

  sara, allll right! olit aika unelmoivan näköinen siinä;–)

 10. hoho no vapaus näyttää kyllä kuvien perusteella maistuvan mullekin hehehe… :-D ihan OK! tänään vasta oikeastaan iski et huomenna ei tarvi tehdä mitään :D !

 11. juuli, no niinpä, paitsi mietin että pitäiskö raahautua kyseleen psykan alustavia pisteitä? Opettaja sano että maanantaina saa tulla kyselee! :–D hahha vapaus maistuu, TOSI ok!

 12. oijoi, hmm pitänee katsoa… mä en tiiä vielä niitä äikänkään pisteitä niin vois periaatteessa mennä jos vaikka muutenkin raahautuis kaupunkiin.. :D tai jotain.

 13. Oon niin kateellinen ku sulla ne jo ohi!Mulla noi kaikki vielä far far ahead of me……
  Mitä sä nyt sit meinaat tehä, minne meet opiskelemaan?

 14. Mieletön fiilis tuli noita teidä kuvia kattoessa, saitte hymyilee :)
  Itsehän nollasin koko 3 vuoden koulun käynnin edestä, sen verran hämärää oli koko ilta… Sitten kunhan viralliset tulokset tuli ni sit vaan ulos taas, joko unohtamaan tai sit oikeesti juhlimaan :D

 15. ihan sama fiilis että ei tarvii enää kerrata sanoja samalla ku harjaa hiuksia :–D ihanaa että se on ohi! ei ois jaksanu enää päivääkää.

 16. juuli, mä taidan mennä vasta huomenna ku mulla on sillon muutenki vissii vika kuvistunti:D

  Vilma, no jos ne on vasta edessäpäin niin ei kantsi vielä murehtia YHTÄÄN! ;-) tosin siitä ois oikeesti hyötyä että tekis ne läksyt……..hehheh. En oo varma suunnitelmista vielä!

  Elli, jee ja nimenomaan:–D! Ne tulokset vaan tulee kovin myöhään, aika kauan saa tässä jänskäillä, mutta minkäs teet. :-D

  Anonyymi, no niinpä! Huippufiilis! Ei tosiaan olis enää jaksanu mitään !

 17. toi yx hemuli neljännessä kuvassa on niin sokaisevan kaunis että voitko esim pikselöidä sen tmv?!? :):):)

 18. superpaljon onnea :—–) toivottavasti meni kirjotukset hyvin. omalla kohalla niihin on viel pari vuotta, ja tuntuu jotenki ylitsepääsemättömältä, et pitäis lukee nii moneesee kokeesee peräkkäi, yhtäaikaa ja ne ois nii lähekkäi yms.
  tykkää tosipaljon sun blogistas ja tyylistä, kuvat hyvälaatusia ja nättejä, ja iteki oot kaunis :–)

 19. Onnea!!

  Mä kirjoitin ylioppilaaksi viime vuonna ja nyt yliopiston pääsykokeeseen valmistautuessani olen saanut huomata, että ei se viimevuotinen ollut tähän verrattuna kuin vasta lämmittelyä :D En olisi ikinä jaksanut tätä rupeamaa heti kirjoitusten jälkeen, välivuosi tuli todellakin tarpeeseen. Kovasti tsemppiä sulle tulevaisuuteen, mihin suuntaan sitten ikinä lähdetkin :)

 20. juhel, NOLO, se ei edes ollut huono kuva!!!!!!!!!!!!!!!!!! oot oMItUinen-.- Pääsit näemmä kotiin?!? :-D heheheh et vastannu koskaan mun viestiin….

  Anonyymi, kiitos kovasti! Voin antaa nyt yhden hyvän neuvon: tee läksyt, koska se auttaa:-DD nim. kokemusta on…. ja kun noi on jotain paljon kamalampaa kuin kurssikokeet, joissa on oikeesti TODELLA vähän asiaa noihin verrattuna, ahhaha :-D

  H, kiitos!:-D Oh, musta jotenkin tuntuu niin samalta nyt, sillä voin vaan kuvitella minkä työn takana on päästä haluamaansa paikkaan, etenkin vaikkapa yliopistoon, mitä mäki oon miettiny. :-D huh hhu, lycka till!

 21. hahaah olihan -näitkö mun nenän?!? tai siis et varppina voinut olla näkemättä ;);P eeeikä apua en oo yhtään huomannut että oot laittanut viestiä?!? : o

 22. juuheli oli niin gänässs ettei ihme jos ei huomannut :—D

  t. tyttö jolla on purujälkiä ympäri ylävartaloa :–D

 23. nuuska_muikkunen, nojooo, mutta se ei ollut yhtään häiritsevä, täysin normaali!!! omituinen tyyppi_91 :):P;)

  ahhah lähetin sillon yöllä viestii sulle joskus kolmen aikaan kai että pääsikkö himbee :-D

  juuli, hahaha voi olla……… :D

 24. juuli, hahahaa oon kanssa ihan syöty, heräsin aamulla ja olin aivan kummissani että miksi oon täynnä hampaiden jälkiä?!? :: D sitten muistinkin että oltiin kait vampyyreejä tai jtn……..

 25. juhel_69, saanko kysyy että mitä HITTOO ootte puuhannu ja miks mä en ole tietoinen tästä?!?! tupakkipaikkatapahtumia?!:-D

 26. :—–D ainiin mäkin taisin jossain määrin harrastaa vampyyreilua :D eetullakin oli ilmeisesti ainakin olkapäässä jotain hehe :DDD hohoho

 27. juuli, ja jutalla oli muistaaksenni käsivarressa?!:-DD mmmmhh interesting……..