nude spring nails

lifestyle
16 kommenttia
o.p.i.
Lakkasin kynteni kevätkuntoon O.P.I:n kynsilakalla, sävy on Hopelessly in love. O.P.I on mulle aika uusi tuttavuus, mutta nyt paria lakkaa testanneena voin sanoa olevani tyytyväinen. Noin 15euron hinta tuntuu paljolta kynsilakasta, mutta kaksi lakkakerrosta pysyy päällyslakan kanssa pitkään siistinä. Stockalta ja Sokokselta O.P.I:n lakkoja saa suhteellisen usein kanta-asiakastarjouksista, joten niitä seuraamalla voi päästä vähän halvemmalla.

Täytyy näköjään ottaa käsien rasvaus taas jokailtaiseksi tavaksi, se on vähän jäänyt ja sen näkee – iho halkeilee ja kynsinauhat kuivuu. Täytyy muuten taas hyödyntää tätä bloggailua ja kysyä teiltä, osaatteko suositella mulle hyvää ja suhteellisen edullista päällylakkaa?Oma alkaa loppua, eikä se edes oikeasti taida olla päällylakka…

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. santogold on niin hyvä! ensin en syttyny ollenkaan mutta nyt kuuntelen koko ajan :D

 2. oon aika varma, ettei päällylakka ole edes sana :D tai ehkä typosit s:n pois kahdesti….

 3. 2points, niin on, ja sama täällä! tai no oon tykänny alusta asti, mutta nyt tuli semmoin santogold-fiilistely!:-D

  Anonyymi, ei se varmaan olekaan, en tiiä miks sanon päällylakka kun se varmaan oikeasti on päällyslakka. Päällylakka kuulostaa kivemmalta:-D

 4. nude kynnet<3 mavalalla on hyvä päällyslakka:) aika halpa muistaakseni, sokokselta saa ainaki

 5. Mavalan pikakuivattaja on ihan törkeen hyvä! Se on semmoinen liila purkki, ei edes maksa paljoa! Jonkun minuutin päästä voi jo hiplailla kynsiä ja olla ihan normaalisti :) Ei tietenkään kyllä mitään tökkimistä ym..

 6. Rimmel londonin pro päällyslakka on ainakin täälläpäin todettu hyväksi.:)

 7. Anonyymi, aijaa ok!:-) kiitti!

  Anonyymi, hyvä sana just!!:-D

  Irina, mee too! :-D kiitos!

  jennimarika, oooh good to know! just joku tommonen budjettiostos kiinnostais paljon:-D jee, pitää mennä tsekkaileen!

 8. moi! miten ihmeessä en oo aikasemmin huomannut sun blogia vaikka tuntuu että oon kolunnut ne kaikki läpi! kynsilakkafriikkinä pakko kommentoida, että suomessa opi:t on ihan ylihintasia verrattuna siihen, että esim ebaysta ja tietty usasta niitä saa ihan parin dollarin hintaan :)postikuluineenkin tulee paljon halvemmaks sieltä tilailla. en melkein malta odottaa että joonas taas menee isänsä luo jenkkeihin visiitille – saa kantaa mulle sieltä ison kassin noita :-D!

  – Ruotula-Tuuli (jotta tunnistat mut, ei oo mikään vakkari nimimerkki :-D)

 9. tuuli, voi että, ihan superhassua miten tänne eksyykin välillä tuttuja:–D hihii, tulipa hyvä mieli kun kommentoit! kai tiesit myös juulin ja saran blogista?;-)

  jep, jopa tallinnassa ne on huomattavasti halvempia, mutta tosiaan viimeks tänään tsekkailin noita opi-lakkoja ebaysta, houkuttais kyllä tilata pari keväistä karamellisävyä! Aiai, tee kunnon ostoslista sitten matkaan;-)

 10. Ah ja sävyjen lisäks houkuttelee jo pelkät ihanat nimet! Epäreilua keksiä niin houkuttavia ja hauskoja nimiä että alkaa himoita rumiakin lakkoja :-D! Joo, Juulin ja Saran blogiin törmäsin jo vähän aikaa sitten. Hih, huomasin jossain toisessa blogissa kuvan josta bongasin sut ja aloin epäillä, että sullakin saattais olla blogi ja pienen etsinnän jälkeen onnisti :)
  -Tuuli

 11. Tuuli, hihii tosi hassua:-D kiva kun löysit!

  Ja toi on kyllä totta, nimetkin on supersuloisia! :–D aiii aiii pakko jatkaa ebaymetsästystä! ootko muuten testannu opin päällyslakkaa, onko se hyvää?:-)

 12. En oo kyllä, en oikeestaan juuri edes käytä päällyslakkoja kun vaihdan lakkaa about pari kertaa viikossa niin ei muutenkaan ehdi mennä huonoks :-D ehkä pitäis kokeilla… en oo ainakaan kuullu että kellään olis mistään opin lakasta huonoja kokemuksia, niin uskoisin että sekin olis varsin toimiva.

  Ohops unohdin sanoa vielä, että heti pistin alkusilmäilyjen jälkeen tän suosikkilistalle – enkä vaan tuttujenstalkkaussyistä vaan just tosi ihanaa blogihömppää! Vitsit kun olis pääsykoekirjat yhtä houkuttavat kun dataaminen…
  -Tuuli

 13. Tuuli, hahahah ymmärrän :-DD Onneks mä päätin pitää välivuoden, muuten kuolisin siihen stressiin minkä saan aina kehitettyä itselleni lukemisesta ja opiskelusta:- ) Jee kiva kuulla että seuraat, hihii!:–)))