one skirt & 4 outfits

lifestyle
14 kommenttia
Tulin sopivasti kipeäksi ennen viimeisiä yo-kirjoituksia, joten mitäs muutakaan sitä tekisi kuin suunnittelisi kivoja asukokonaisuuksia… Täytyy toivoa että kuume laskee ja nuha kaikkoaa keskiviikkoon mennessä!

Asiaan: omistan mielettömän hienon nahkahameen joka harmikseni on jäänyt aivan liian vähälle käytölle. Hameeni on kultaisten pyöröniittien koristama ja se on alunperin Topshopista. Juuri noiden kultaisten niittien vuoksi sen yhdistely tuottaa joskus ongelmia. Kollaaseja kootessani ongelma vaikutti kuitenkin pieneltä – kunhan omistaisin noita hameeseen sopivia vaatekappaleita ja asusteita :-D

Kevään tulo helpottaa yhdistelyongelmia jo sen suhteen, että voin taas vetäistä jalkaan ohkaset mustat sukkikset – paksujen harmaiden kanssa tuo hame ei toimi niin hyvin…. Tämä postaus on vähän note to self , jospa tähän postaukseen törmätessäni muistaisin tuon hameen olemassaolon ja yhdistelymahdollisuudet!

ONE SKIRT

4 outfits
kuvat: net-a-porter.com, asos.com, topshop.com

Kollaaseista löytyy myös niitä must have -hankintoja kevääksi ja kesäksi: uudet mustat nahkaballerinat, musta iso laukku kultaisin yksityiskohdin, tolppakorolliset kävelykengät (kollaasin oikeassa yläkulmassa olevat on täydelliset jos hintaa ei ota huomioon) sekä meleerattuja toppeja! Vähintäänkin.

Nyt matikkaa ja inkivääriteetä!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tosi kivoja yhdistelyjä :) Itse tykkään eniten oikeasta alakulmasta!

 2. Oi että ihania, tää sai mut lisäämään must have- listalle niittihameen (tai vähintäänkin nahkahameen) ja armeijatakin! Tsemii kirjotuksiin lukemiseen. Vielä kun jaksaa tsempata niin sit palkittee ;)

 3. ei hitto kaks alinta on pirun jees, ihan sun näköiset!

 4. Ihania yhdistelyjä oot kyllä tehnyt :-) Kaks alinta etenkin on tosi siistejä! Paranemisia sinne!

 5. toi ylemmän kuvan vasemman kollaasin miumiun laukku on ollu mun lempparibägi varmaan kaks vuotta, turha luulo vaan että olis ikinä varaa siihen :')

 6. En edes tiedä, kuinka kauan täydellinen musta nahkalaukku on keikkunut ostoslistallani – mistään vaan ei tunnu löytyvän juuri sitä, missä mikään ei olisi liikaa. Toivon hartaasti, että tänä keväänä tärppäisi. Taidan olla jo valmis maksamaan laukusta mitä tahansa jos se kolahtaa.

 7. Tuo vasemman yläkulman yhdistelmä on mun ehdoton lemppari!
  Kyllä ne muutkin on ihan jees :).

 8. alhaalla vasemmalla olevasta asusta tulee mieleen meä mummo..onneks tuo hame on kunno hc ni vähä pelastaa

 9. Jaeida, kiitti!:-) se on kyllä kiva nudesävyjensä takia.

  Mepa, haha GOOD!;-) nahkahameet on upeita ja noi kultaset niitit on kyllä kivat, tuottavat vaan yhdistelyongelmia silloin tällöin:-D
  Kiitoos!<3 Tsemppiä tarvitaan:-D

  peltsun_gimma_55, kiitti kamuuu!<3 haluisin ihan hirveesti nuden pikkulaukun ja tollasen paidan jossa on sydämenmuotonen yläosa tai toppi kävis myöööös?! Ja pitäskö mun vaithaa mun raitaneuletakkiin kultaset napit….

  noona,kiitti!<:

  sara, no eikö ookki! oon miettiny että pitäskö ostaa toi tai sitte musta versio baarilaukuks, mutta mokkanahka voi olla vähän arka baareiluun…. :-D etenki vaaleena!

  Anonyymi, ajat sitten net-a-porterista, mutta siis varmaan vuosi sitten tms kun se löytyi mun arkistosta.

  Aija, no älä! mä haaveilen että sitten joskus toi on mun, toi on nimittäin TÄYDELLINEN.

  Elina, alkaa olla samat fiilikset, tosin Miu Miun täydelliseen bow bagiin mulla ei ole varaa vaikka sen kelpuuttaisin koska tahansa…. Mustia nahkalaukkuja SOPIVILLA yksityiskohdilla on mielettömän vaikea löytää!

  Anonyymi, no älä muuta sano:-D

  beautiful princess, hihi :-)

  sofia, yyeees kiitti :-)

  wnwa, hahahah no jotai hc:tä kaiken söpön keskelle, sit natsaa!;-) ps. mummos pukeutuu kivasti, terkkuii!

  I'm Lacking, kiitos!