eilinen kuvina

lifestyle
9 kommenttia
10
10.00 Heräsin puoli kymmeneltä soittaakseni töihin, olin vahingossa unohtanut avaimet taskuuni eikä mulla tänään ollut töitä. Onneksi unohdus ei tuottanut kamalasti ongelmia muille, tai no huomenna kuulen mikäli tuotti….. Aamiaiseksi muroja, mysliä ja pakastevadelmia sekä maito kahvilla. Mulla on jännä tapa keittää kahvikupillinen kahvia niin, että laitan puruja kaksi annosta ja vettä yhden – en juuri juo kahvia kuin kotona, en tykkää vaaleista paahdoista:-D Tummanpaahdonkin keitän tuplana.

11
11.00 Aloitin huoneen siivousoperaation järjestelemällä vaatteet kaappiin ja pesemällä pyykkiä – niin että mikä vapaapäivä? Pitsimekko saapui vihdoin viimeviikolla (tilasin sen 1½kk sitten), voi olla että se pääsee käyttöön vasta syksymmällä, sillä tällä hetkellä se tuntuu liian tummalta päälle. Mokkatakkiin olen aivan rakastunut, harmi kun kaikki viileämmät päivät ovat kovin sateisia, eikä tuo takki taida sateesta tykätä. Helteellä se taas on aivan liian kuuma, hmhh.

12
13.00 Siivousurakka jatkuu! Petivaatteet tuuletukseen ja lakanat vaihtoon. Yöpöydällä komeilee ylioppilaslakki – kuten joku kommenttiboksissa totesikin, sen ostamiseen meni ehkä kolme minuuttia :-D

16
15.00 Siivoilun ja parin pyykkikoneellisen jälkeen tekaisin itselleni lounaaksi leivät, joiden päällä oli paistettu kananmuna ja salaattia ja juustoa. En viitsi ikinä tehdä ruokaa vain itselleni, joten mun lounaat on vähän mitä on :-D

Lounaan jälkeen meikkailin ja lähdin isän kanssa kauppaan ostamaan kuoharit, pommacit ja servetit lauantaita varten. Onneksi mun lempparikuoharia löytyi ja onneksi pulloja ei tarvittu ihan niin montaa kuin olin laskeskellut, ystävällinen myyjä Alkossa auttoi. Kauppareissun jälkeen lähdin samantien mekon sovitukseen Kertulle, ai että yläosa on täydellinen ja alaosasta tulee varmasti yhtä hyvä. Huomenna mulla onkin kaksi sovitusta – ennen töitä ja niiden jälkeen, sitten pitäisi mekon olla valmis!

19
19.00 Kertulta juoksin koko matkan Vohvelikahvilaan, jossa treffasin mun tädin mokkavohveleiden merkeissä. Ai että miten rentouttava hetki näinkin kiireiseen päivään. Oli ihana höpötellä ja herkutella, pitäisi muistaa nähdä useamminkin ihan vain kahvittelujen merkeissä jos ei muuta. :- ) Tätini (tuntuu oudolta puhua tädistä kun täti ei ole se kaikkein kuvaavin sana, tätejä on semmoset…. noh, tädit) ei pääse mun ylioppilasjuhliin, joten sain ihanan kukkakimpun jo nyt.

20
20.00 Vohvelikahvilasta sain kyydin töihin, onneksi ei mennyt kauaa hommissa.

21
21.00 Töistä kotiin lähtiessä bussi tuli aikalailla samantien. Kamerasta tosin ehti loppua akku siinä kun hetken aikaa kuvailin. Päivän asustus koostui lempparihousuista ja douple stripe-yläosayhdistelmästä.

22
22.00 Kimppu näyttää maljakossa vielä paljon hienommalta, mitä lahjakassissa näytti, aiai! On ihana saada kukkia, etenkin kun tuntuu jotenkin ettei kukaan koskaan tuo mulle synttäreinä kukkia, mutta se saattanee johtua siitä, että olen syntynyt tammikuussa? :-D

23
23.00 Huippumalli haussa & sitten unille!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mitä kuoharia ostit ja minkälaista se on? kuiva? makea? t.toinen kevään ylioppilas :)

 2. ai onko outoa laittaa kaksi kuppia poroja kun keittää vaan yhen kupin kahvia=D mä laitan aina niin, koska en kestä laihaa kahvia, maistuu ihan hirveeltä:(:( laitan aina yhen ylimääräsen. mielummin liian vahvaa ku laihaa

  mut uivitsi haluun nähä sun mekon!

 3. Anonyymi, kahdessakin paikassa, tai no toisessa loppuu työt nyt juhannuksen jälkeen. :- )

  Alegne, Tampereen Ojakadulla! Aivan ihastuttava ja idyllinen kahvila, josta saa sekä suolaisia että makeita vohveleita, nams nams.

  Anonyymi, nuo lorealin mineraalimeikkivoiteethan ei oikeasti taida edes olla niitä mineraalimeikkien kriteereitä täyttäviä, joten hyvä valinta kokeilla Bare Mineralseja, niissä ei oo turhia ainesosia!;-) Eikös tuo Golden Ivory olekin kaikista vaalein sävy tuossa sarjassa, vai katsoinko väärin?

  Mä käytän FAIR:ia ja FAIRLY LIGHTIA, ja sitä ennen käytin kaikista meikkivoiteista vaaleinta sävyä, joten voisin uskoa että toi Golden Ivory ei oo aivan niin vaalea kuin mun käyttämät sävyt…

  Tässä (http://www.bareescentuals.com/on/demandware.store/Sites-BareEscentuals-Site/default/Product-Show?pid=MasterSPF15Found&start=2&cgid=BE_SUB_FOUNDATION) on hyvä sivu, josta löytyy kaikki sävyt. Entä tuo Golden fair tai fairly medium?:–) Parhaiten saisit selville tietysti käymällä Kicksissä testaamassa kyseistä tuotetta, vaikkapa myyjän avustuksella, vaikka sitten netistä tilaisitkin. Toivottavasti tästä oli yhtään apua, ääks:-D

  Anonyymi, ostettiin puolikuivaa freixenet carta nevada semi seco:a (semiseko:D:D:D), tätä: http://www.alko.fi/tuotteet/fi/008966

  Se oli hieman aprikoosimainen tai semmonen jännän hedelmäinen ja pirskahteleva, tykkään! Sain ite valita kuoharin ja tää oli kivoimman makunen niistä mitä maistelin. Viinejä valitessa juon kyllä aina kuivaa, mutta alkumalja voi olla mun mielestä makeempiki :-D mitä sulle on tulossa?;- )

  Elina, hihii niinpä, aamupala on mulle päivän tärkein ateria for real :-D

  mariya, hahaha ihanaa, sinäkin! :-D laiha kahvi on kaameeta, siks usein juon kylässä teetä jos tiedän ettei kahvi pakosti ole priimaa…. :-D NOOOH pian näät;-))

 4. Hehee miten sattukaan! Ostettiin nimittäin just tota samaa kuoharia enkä ollu sillon ees lukenu tota sun vastausta!:D Mutta hyvä jos on hyvää, ite ku en ees koemaistanu, tuoteseloste vaan kuulosti hyvältä. Ikimuistoista päivää sulle, nautitaan kolmen vuoden edestä ja toivotaan että ilmakin vielä piristyis, ennusteista huolimatta! :)

 5. Anonyym,hahahaa ihanaa!:-D Vähänkö sulla kävi hyvä tuuri, toi kuohari on mielestäni erittäin hyvää. Nautitaan todellakin, toivottavasti sulla on loistavat juhlat ja ihana ilta!<3 :-)