No, it’ll never stop, my hands are in the air, yes I’m in love.

lifestyle, matkailu
10 kommenttia
streetsdressmm

vapiano

valkosipalileipä

im not a

Kuten jo kirjoitin, matka oli aivan loistava ja ehkäpä kuvatkin kertovat jotain. Sen verran täytyy mainostaa, että jos ette ole koskaan käyneet Vapianossa, niin käykää ehdottomasti ensi kerralla! Se löytyy aivan Foorum-kauppakeskuksen läheltä ja ruokailu oli edullista – kaikkein kivoin oli kuitenkin ravintolan toimintamalli! Sisään tullessa asiakkaille annetaan paikan ”luottokortti”, tilaukset tehdään itse pasta-, pizza- tai salaattilinjastolta ja ruuan hinta kirjataan luottokortille – myös baari- ja jälkiruokatiskit ovat erikseen. Ruokailun jälkeen luottokortti luetaan ja sille kertyneet ostot maksetaan poislähtiessä. Kätevää ja kivaa vaihtelua ;-)Mun uusi kukkamekkokin näkyy kuvissa, onneksi siitä saa olkaimet pois, se on siten paljon kivempi. Ikävää että tänään on niin kovin viileä ilma, muuten pukisin tuon mekon päälleni kamun läksiäisiin. Tai ehkä uhmaan viimaa ja puen sen silti – vaikkapa sitten sukkahousujen kanssa.

 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hihi vähän hauskalta kuulostaa toi ravintolasysteemi! Pitää käydä tsekkaamassa kun ollaan seuraavan kerran menossa Tallinnaan :PP

 2. mistä toi ihana kukkamekko on?(: Oon etsinyt epätoivoisesti kukkamekkoa kuukausien ajan ja mäkin oon lähdössä piakkoin Tallinaan..jospa siellä nappais!

  -Pinja

 3. vapiano on paras ehdottamasti ! (olin kuukauden viime maaliskuus vaihdos) tuli meinaa sillon käytyä siellä ! salaatit ovat aivan mahtavia ! ja niikun sanoit että edullista on ! (myös vähä virukeskuksen lähellä päin on solari kauppakeskus ja siellä on toinen vapiano :))

 4. Aino, suosittelen!;–)

  Anonyymi, photaria.

  Anonyymi, Tallink City Hotel!

  Pinja, se oli kaiketi stradivariuksesta, jos nyt en ihan väärin muista:- ) Toivottavasti löydät itselles kivan, zarassakin oli kivoja kukkamekkoja!;-)

  Anonyymi, aaa good to know, en muuten oo koskaan kuullu tosta ostoskeskuksesta…?:D tosta solarista siis tai sit en vaan oo kiinnittäny huomioo tms emt!:- )

 5. Ihastuin tuohon Vapianoon myös nyt, kun viimeksi virossa vierailin! ruoka oli hyvää+edullista ja paikka todellakin kivaa vaihtelua :)

 6. mistä kohdasta html-koodia saa ton otsikon taustan värilliseks?

 7. Hei mikätoi biisi o tai istä toi sanat mitkä tos otsikossa!?