cool, cool summer

lifestyle
7 kommenttia
10

9

8

4
kuvat: miina & sofia

Olen saanut juhannuskuvia käsiini vasta viime päivinä, tässä pieni osa niistä! Voi että, olipa meillä tosiaan makeat pakubileetkin, kuten vikasta kuvasta näkee. Mökkijuhannuksessa on se hieno puoli, ettei tarvitse miettiä mitä päälleen pukee (tai no olisi varmaan kannattanut pukeutua johonkin kokohaalariin jos olisi halunnut puolustautua öppiäisiltä!!), mutta muuten täytyy kyllä todeta, etten oo mökkeilyihmisiä. Ei varmaan ollut mikään hirveä ylläri, mutta niin….

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.