after party

lifestyle
12 kommenttia
kuvat

photooos

Kuuntelen tällä hetkellä Jennin superhyvää Blow-listaa, joka kyllä kertoo aika paljon munkin fiiliksistä, ihan jo siksi, että samaistun Jennin Flow-pettymykseen aika täysillä, kun en itsekään pääse paikalle tänä vuonna. Ensi vuonna sitten…. mutta soittolista on siis aivan mieletön, suosittelen tsekkaamaan!

Ylläolevista kuvista näkyy mitä mulla oli eilen illalla päällä. Käytiin tsekkaas Volume, joka oli melkoisen hiljainen eikä musiikkikaan kyllä Big pop-tasolle yltänyt (se ainoa hyvä biisi, joka soi ennen puolta kahtatoista, oli mun ja Lindan toivebiisi, Miike Snown black&blue), mutta oli mukavaa kyllä! Ehkä mun olis pitänyt olla pidempään, niin meno olis voinut olla eri?

Pätkäisin eilen siskon avustuksella kirpparilta löydetyn pitsimekon toppimittaan, jotta se sopisi housujenkin kanssa käytettäväksi. Pitkänä tuo oli aivan liian yöpaitamainen, mutta toppina se toimii loistavasti – on toki toiminut aiemminkin, mutta hameiden kanssa sillä pituudella ei ole niin ollut väliä, kun helma on pysynyt piilossa. Viihdyin eilisessä asussani oikein hyvin ja erityisesti tuon bustier-topin takia, sillä tykästyin siihen jälleen. Oon koko kesän etsinyt kukkakuosista bustier-toppia, mutta mitään säväyttävää ei ole tullut vastaan- onneksi on sentään tuo pitsinen olemassa. Koetan yhä etsiä kukallista syksyksi, korkeavyötäröisten farkkujen ja neuletakin kaveriksi! ;- )

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hi! Could you tell me how the lily lolo mineral foundation works on you? Does it have good coverage? Hope you answer, bye!

 2. Twins, many thanks! You mean that bustier top? It's from fleamarket:-)

  eems`, kiitos, ne on tallinnasta.

  Anonyymi, well, I've been using them just for a few days, so all I can tell is that they don't differ much to bare minerals or everyday minerals. But I think that BMs are the best when talking about coverage, even thoug I like lily lolos as well :-)

  ilonapa, kiitos:- )

  Anonyymi, se on kirppislöytö!

 3. Thank you so much, Ida. I'm considering buying EDMs or Lily Lolos, but what I want from the mineral foundation is long-lasting efect and covering the redness around my nose and few blemishes. Nothing else. Do you think that the cheaper than Lily Lolos EDMs would do the job?
  I don't want to be a bother to you. Really sorry for that. It's the last quesstion, I promise! :)

  Bye!

 4. Anonyymi, you don't bother me at all, of course I'll help you!

  Hmm, I'd recommend EDM for you, because it's easier to find out the right shades, because they have "try me free kits" (I ordered this one: http://www.everydayminerals.com/store/try-me-free/base/try-me-fair.html) :- )

  They do have four different formulas for every skin type, and i think they're all working well with my skin, but the Original Glo is the best formula for my normal/dry skin :-) Hope you'll find the right colours and long-lasting effect!

  If you are ready to spend some money in mineral make up, then I'd recommend Bare Minerals' get started kit for you :- ) It's great, cause it includes all the brushes and buffs you need!

  And what comes to the redness concealers, I've tried all of them :-D I'd say that Pure Luxe has the best one (what red?) and then comes EDM's mint color corrector. Lily Lolos Blush Away is good even though it doesn't hide blemishes well – but it works in bigger areas :-)

 5. Thank you million times ! I've read the highest reviews about the semi-matt, but I've also normal/dry skin so if you're saying that serie is for that skin type that's great! :)

  You're brilliant! Thank you for your help! :) Bye!

 6. Anonyymi, I really hope that will work with you too! And I recommend you to order the "try me free"-kit, 'cause then you can try different kind of formulas and shades and you'll find the perfect base for you! It was nice to help you :– )