i could really use a wish right now

lifestyle
12 kommenttia
triiiiiiiiiiiit

Nyt on syksy, ja sen tietää siitä, että tee maistuu taas hyvältä, posti tulee aikaisemmin, luen vanhoja syysnumeroita, tilasin mokkaiset over the knee-saappaat, haaveilen parkatakista ja käytin eilen pitkästä aikaa sukkahousuja. Pappahousujen alla. Ja silti oli kylmä! Olen alkanut miettiä sivuotsiksen leikkaamista ja mun tekis mieli syödä vain kasvissosekeittoja ja lämpimiä leipiä. Ihan selvästi syksy siis, ja oikein kunnolla!

ooooooo
Jännä tämä suunsuipistus-ilme….. Mistäköhän se johtuu, syksystä?:-D hehehe………

Mun upouudet (tai no ostin ne jo joskus kesällä alennusmyyntien aikaan, silloin kun ekat syysjutut alkoivat vähitellen saapua kauppoihin) nauhanilkkuritkin pääsivät eilen käyttöön – tosin noiden ekassa kuvassa olevien vaatteiden kanssa, alempi kuva on joku minulla ei ole tekemistä kuvaanpa uudet kenkäni kotivaatetukseni kanssa -kuva. Kengät hiertävät vielä pikkuisen, mutta kaipa ne siitä pehmenevät käytössä. Tykkään noista ihan hurjan paljon – sopivat pappahousujen, hameiden ja mekkojen kaveriksi paremmin kuin hyvin. Ne ovat nahkaa, niissä on maltillinen korko joka soveltuu kaupunkikäyttöön ja ne maksoivat alle viisikymppiä, eivätkä edes olleet alessa! Minä ainakin olen innoissani syksystä, se saisi jatkua vaikka kuinka kauan, talvea sen sijaan en mitenkään erityisemmin kaipaa…

+ I wore my new lace up ankle boots with the upper outfit :- )

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hei mistä noi sun ekan kuvan housut on ja milloin ostettu? ovat nimittäin aivan ihanat ja itsellänikin on ollut tuollaiset etsinnän alla jo kauan! =)

 2. oi ida sulosääri! oot niin ihanan siron näköinen pieni. onko mun kirje tulluuuuu?

  -eve

 3. oon aivan samaa mieltä, syksy voisi olla ikuinen, mutta talvella ei ole mikään kiire. ja taas kerran, tällaiset pikkupostauksetkin saa hyvälle päälle !

 4. minnea, ne on Tallinnasta hmmmm alkukeväästä ostettu. :-) Toivottavasti löydät itselles kanssa jotkut, asoksella ainakin on ollut tuon tapaisia!

  Stanislavaize, thank youuu!<3

  Anonyymi, ne on ideaparkin dinskosta!:–) kiitti!

  Eve, voi kiitos pupu♥! Kirje on tullu jo joo ja oon kirjottanu sulle jo ihan suuuuuuperpitkästi!:-D on vaan superisti asiaa, mut saan tän lähteen jo ens viikolla i guess;-)

  birgit, thanks!<3

  erina, hahah et ole!:-D

  lilly, voi että, kiitos:—))) ja oon kyllä aivan samaa mieltä syksystä ja talvesta.

  Isa, ehkä, ehkä ei:-D

  Viivi, kiitos! Tykkään siitä itekin, mutta jotain syksysempää oon aatellu kehitellä seuraavaks ;-)

 5. Yhtenä päivänä oltiin tyttöystävän kanssa lähdössä ulos. Tyttöystävä sanoi, että hän laittaa ensin sukkahousut housujen alle, on siellä jo sen verran kylmä. Minä totesin siihen, että en kyllä ala vielä käyttää pitkiä kalsareita. Ulkona oleskellessa alkoi kuitenkin tulla kylmä, jolloin kysyin tyttöystävältä, että tarkeneeko hän. Hän totesi, että sukkahousut lämmittää ihan sopivasti. Lupasi vielä että saan ensikerralla lainata hänen sukkahousujaan, jos en halua laittaa vielä pitkiä kalsareita.

 6. Anonyymi, kurja juttu, mutta onneksi tyttöystäväsi on erireilu kaveri ja lainaa sukkiksiaan sulle!:-D Voit vastapalvelukseksi lainaa tyttöystävälles esim kuviollisia pitkiäkalsareita, etenkin jos sulla on repe-kuviollisia tms! Aika hc ;-)