navy blue silk blouse

muoti
20 kommenttia
Eka kuva nyt sitten on tuommonen *mie söpönä* mutta menkööt 8–D Oikeastaan voisinkin omistaa sen ystävälleni Kaisalle jota en ole hetkeen nähnyt, tiedän että Kaipsuli arvostaa tämmösiä juttuja. Että terkkui vaan miun babylle ja parane pian!

 

ooo 

oo

o

Joooh ja sitten itse asiaan. Löysin aika mahtavan paidan äidin en-raaski-heittää-tätä-pois-joku-voi-sitä-joskus-vielä-tarvia-tai-voin-keksiä-sille-käyttöä-myöhemmin-ja-se-on-sitä-paitsi-silkkiä……-varastosta! Tummansininen silkkipaita, joka on mahtava korkeavyötäröisten farkkujen ja valkoisten helmien kanssa – paita on malliltaan cropped, joten se menee parhaiten juuri noiden farkkujen kanssa. 

Itseasiassa vyökin on äidin (HAHA mitäs näytit vyökätkösi minulle, muistin sen tässä yksi päivä….), vähän innostuin penkomaan. Täytyy kyllä sanoa, että tässä sen taas tajuaa: silkki voittaa polyesterin 100-0. Toivottavasti löydän sellaisen puuterisävyisen ohkaisen paidan kirpparilta silkkisenä, ettei tarvitse tyytyä polyesterversioon… En ehkä tämän löydön jälkeen enää voi.

Äiti on selkeästi sellainen ”jos löytää hyvän vaatteen, se kannattaa ostaa useammassa värissä” – shoppailija, tämäkin paita löytyy sinisen lisäksi vihreänä ja keltaisena. Ehkä olen joskus tarpeeksi rohkea kokeilemaan sitä vihreeäkin, keltaisesta sen sijaan osaan pysytellä kaukana, don’t worry! ;-)


translation: here’s what I wore couple of days ago. I found this lovely navy blue silk blouse from my mother’s wardrobe – what a catch ;–)

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aivan ihanasti sopii toi paita nuiite pöksyjen ja helmien kans! Oot tosi nätti kyllä=)

 2. Mä oon niin kateellinen kaikille, joiden äidit on säilyttänyt aarteitaan. Oma äitini on sellanen, joka heittää aina kaiken kirpparille, heti kun kyllästyy tai muuttaa. :D ÄH.

 3. eka, älyttömän ihania kuvia! ja tokaks, asu+paita näyttää hyvältä :–) Tollaset löydöt on kyllä ihan parhaita, onneksi niitä voi tehdä myös omasta vaatekaapista. Hmh, noi housut huutelee mulle vieläkin vaikka ostin jo Cheapin lähes vastaavat.

  Ja silkkipaidat=lovelovelove. Itse löysin zarasta muutaman ihan täydellisen enkä voisi enää elää ilman niitä. Kirppareiltakin voisin jatkaa bongailua, vaikka tuollaisen tummansinisen.

 4. silkki on niin parasta! ei todellakaan pysyt käyttää mitän polyester rättejä sen jälkeen..:D

 5. Tosi hyvin sopii sulle tuo sininen väri ja muutenkin sun tyyli on niin ihailtava, ei voi muuta kuin olla kateellinen! :-)

 6. Henna, voi että, kiitos söpöliini!:-)

  AnsQ, voiei:-D tosin mä teen noin itsekin, oon säästäny vaan kaikista hienoimpia juttuja tulevaisuutta varten, ja kalleimmat tietysti;-) älä siis tee samaa mokaa kuin äitisi, hehe;-D

  Elina, voi että, kiitos Elina! Tämmöset löydöt todella on! Oon aina ollut tietoinen noiden paitojen olemassa olosta, mutta jotenkin vasta nyt ne säväyttävät todenteolla, ahh :- ) johtuneeko pinnalla olevista trendeistä, hehe-he. Ja hei onnekas jos löysit vastaavanlaiset cheap mondaylta, mäkin oisin sen merkin housut kelpuuttanut aivan heti, mutten silloin löytänyt tarpeeksi korkeavyötäröisiä!:-o

  Irina, haha NIINPÄ, onneksi;-D jätetään polyester muille…

  Noona, voi että, kiitos :'-) sinisestä on kyllä tullu uus suosikkiväri mustan rinnalle.

  Siiri, voi että, kiitos höpsö!

 7. EI HELEEKKARI, MIULLE OMMATTU!!! *ylpeenä mutta kuitenkin nöyränä* oot kyllä oikiasti tosi söpönä tossa kuvassa o.O prkl ku ite näytän aina ihan possulta……….-.-

  ps. nyt tuntuu jo paremmalta ja vois esim huomenna kattoo jos sitä vaikka näkis!? tekstaa jos luet tän……………. t. yks joka ei jaxa kirjottaa viestiä……..voidaan tietty sopii myös meses tänään illalla vaikka webbikamsut päällä tai jtn muuta crazyyy xDDD

 8. Voi piru, miten siisti paitaaaaaaaaaaaa IDA KOSKA NÄHDÄÄN TAAS??????

 9. oot taas kerran ylisöpö – voi kun munkin peilistä katselisi tuollainen näky.

 10. yx_tytsy_waa_91^^***¤¤~~ , eiiii vitsi sie taisit todenteolla ilahtua tästä kunnia_maininnasta!!!! n___n <3 !!!! IHUNAaa

  HEI Ffuu mie oon huomenna työ_palaverissa aamupäivän ja sit heti ku se loppuu lähden lahteen maman luo! ja oon sie ke-to ja to tullaan illalla ja PE mulla onkin yX haastis……. eLI siis mennee perjanmtaille/viikonlopulle?!?!?!? ONKO siu laiffi sillon pelkkää häslinkii eli muuttoa?!?!?! :P:P VAI????

  miina, no eikös olekin?!?! HEIIII NIINPÄÄÄ mutta sulle samat sanat ku kaipsulillekin, viikonloppuna?!??!? kuulin jostai kemuista jotka ois yhdel migolla……onx minnuu kutsuttu……..xD tai sua, tai siis on mut ootko menos???

  lilly, höpönlöpön!

  Anička/Rozárka, thanks, I like it too!:- )

  Anonyymi, Carlingsista, ovat Nudien farkut :- )

 11. ruskea nahka ja sininen sopii mielettömän hyvin yhteen. ainakin sinun päälläsi : ) !

 12. sait muuten ihan vaan pienen fiksaation mulle tosta tummansinisestä silkkipaidasta. keksin jo liian monta alaosaa minkä kanssa käyttää moista, joten kulutun tämän päivän tuommoisen etsimiseen – tuloksetta! :–D kamalaa, kun kaupoissa on nudea ja ruskeaa -kun multa löytyy jo ne!- eikä sinistä.

 13. Seikkailin asoksella yhden yön (ups) etsien itselleni paitaa :–D Ja tu FC:n paita oli ehkä ainoa varteen otettava, muissa oli olkatoppausta ja muuta :s täytyy pitää silmät auki!

 14. Elina, hahaha voi että:-D no tuo oli ihan kiva vaihtoehto ainaskin jos ei muuta löydy:-)