Goddess Blake Lively for Marie Claire UK

lifestyle
18 kommenttia
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
kuvat: Marie Claire UK / livejournal

Mä en malta odottaa Gossip Girlin nelostuotantokautta alkavaksi! Toivottavasti juonikuvio olisi vähän omaperäisempi jatkossa ja puvustus vain paranisi entisestään, siinä vaatimattomat toiveeni ;–) Jos kolmoskausi on katsottuna, suosittelen kurkkaaman neloskauden trailerin tästä:

Xoxo,
Ida

Ps. Lähden tänään Lahteen, missä siellä kantsii pyöriä!? Onko keskustassa jotain kivaa kirpparia jonne tämmöinen suunnistustaidotonkin löytäisi suhteellisen vähällä vaivalla…..? Ah, tiedän että siellä on 100 kertaa parempi Biancon liike mitä Tampereella (Lempäälässä………..!?!) ja siellä on Lushinkin liike, aiaiii! Ne meen tsekkaan joka tapauksessa, mutta mitäs muuta?

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. gossip girliä on saanut ootella kyllä jo ihan liian kauan, harmittaa ku suomeen kaikki tulee niin jälessä !

  2. eikä toi neloskausi vaikuttaa siistiltä! ;–O
    kun nyt eka näkis sen kolmosenkin……….. gaah

    -eve ja JUST tnä valitin tota kirjeeseenkin ku katoin 2. (!!!) kauden jaksoja ikävissäni:D

  3. Ehdottomasti mee käymää Saint Louis Storessa. Siellä näytti olevan alen viimeset kengätki jotain -60%. Jos löydät kauppakeskus Trioon, niin se on sen pääovia vastapäätä, samalla kadulla ku Sokos.
    Kirpputoreista suosittelen Femmatoria. Sekin löytyy Sokoksen läheltä, mutta se on vähän vaikeampi löytää. Sokokselta ku lähtee linja-autoasemalle päin, niin siinä Sokoksen vieressä on kävelykatu ylöspäi. Sitä kuljet pari korttelia niin pitäisi löytyä.
    Kirpputoreja löytyy 2-3 kanssa Vesijärvenkadulta, eli Trion vieressä kulkeva tie. Sitä ku kuljet alaspäi niin löytyy.

  4. femmatori on joo lahessa ihan ehoton! ja lanttila on kans kiva ja iso mut se ei kyllä oo keskustassa. jos ohjelmassa on myös illanviettoa ni oldiin sit kaljottelemaan … :D

  5. ah täydellinen blake (meinaan aina sanoo sitä vaan serenaks…) ♥
    musta on hassuu miten suomeen tulee kaikki jäljessä. mä jo odotan liian innolla gg:n nelostuottaria koska kolmosen katoin heti kun se ilmestyi dvd:lle suomenkielisillä tekstityksillä mikä musta on vähän outoo kun se ei oo vielä edes tv:stä tullut täällä :–D
    anyway, voisin alkaa seuraamaan netistä nelostuottaria kun se tulee vaikka pelkäänkin etten ymmärrä tarpeeks ja parhaimmat juonikäänteet menee ohi.

  6. Vitsi tuo on kaunis! Ja suomi on niin jäljessä, voi surkuus..

  7. Oon kuullut legendaa et sielläkin ois 2 or + by Yatin liike (olin oikeassa, rautatienkatu 8) käy siellä.

    Mä olen käynyt Lahdessa kerran. Juoksin junalaiturin yli vaihtojunaan. Monipuolinen kuva jäi.

  8. triossa on kaikki tarvittava .. ihania asusteita löytyy vesijärvenkadun puolelta trion vierestä zebra -niminen liike mistä löytyy minna parikan kenkiä ja myös laukkuja ja muitakin kenkiä. hyvää shoppailupäivää! :)

  9. voiko tuon monkilehden tilata kotiin vai kuinka sen sait?

    (alempi postaus)

  10. iina, no älä muuta sano, hieman mälsää! onneks nelosta voi sit kattoo netistä… :- )

    eve, haha ihana! kolmoskausi on jo dvd:llä, mutten tiiä mistä niitä saa?! hhahaa 1. ja 2. kausi olivat muistaakseni mycket bättre juonen suhteen, mutta niin, on aina kiva seurata tuoreita jaksoja :-D

    Anonyymi, googlaa watch gossip girl free online tms niin kyllä niitä sivuja löytyy :- )

    raakel, niiiiinpä!

    Annalie, tack så mycket, kävin noissa kaikissa ;–) Mistään en mitään löytänyt, mutta SLT:ssa oli aivan superihania vaatteita, muttei mistään vaan sit metsästyksen alla olevaa väriä tai oikeaa kokoa, harmi vaan :-( Kiitos superisti vinkeistä, nää muistan ens kerralakin!

    Alexandra Hil., thank you!:-)

    Alexandra and Paloma, mee too, but I like Leighton Meester more ;-)

    piia, hahaa kiitos vinkeistä!;-) oltiin vaan hienostuneesti syömässä ja lasillisilla, mutta niin, kiitos vinkeistä:-D ihan keskustassa tosiaan majailin niin tuo lanttila ei oikein ollut siinä mielessä sopiva, joskus jos on autolla liikkeellä niin pitänee selvittää missä se on!

  11. Anni, millon mistäki, dvd:ltä tai netistä. Googlaile niin löytyy sivuja mistä voi kattoo ilmaseks ilman mitään latailua :- )

    Virva, hahahahaha onks siinä sun dvd:ssä siis jo suomenkieliset tekstit???:-D en tajunnu, luulin et se oli enkkuversio, hahah ihan outoa! Mutta joo tosiaan, mä katoin kolmosen netistä ja ymmärsin kyllä aika hyvin – ja kaikenlisäks siinä harjaantu ihan supernpeesti, katot pari jaksoo niin ymmärrät enkkua jo paljon paremmin!:-)

    Anonyymi, haha jee!

    Henna, on kyllä. Eikä mun paljettitakki-himo yhtään helpota vikaa kuvaa katsoessa….

    Lotta, no heii, onhan sekin jo jotain!;-) Jep, kävin tihrustamassa liikkeen ulkopuolella – hintataso (200e>>) ei vaan oikein oo sitä ominta, ainakaan heräteostoksien suhteen:-D kivoja vaatteita kyllä, tykkään niiden leikkauksista :-)

    Laura Sophie, hah yyess, mee too and Leighton too.

    manjo, kiitos paljon! Kävin kurkkaamassa Zebraa ulkoapäin, ihan mukavalta näytti – kiva että Lahdestakin saa jotain vähän "erikoisempaa" ja kalliimpaa :- )

    huivi, en oikeasti tiedä yhtää miksi se tuli mulle :-D jos oon tilannu sen ite niin oon kyllä totaalisesti unohtanut!! mutta monkin sivujen kautta voi lehden tilata – ainakin lehdessä sanottiin niin:- )