YES / no : dotted & cropped + thanks!

lifestyle
13 kommenttia
in style of 

im in love with a robot

Harmittaa vähän, että löysin äidin vanhan pallokuosisen napapaidan vasta, kun helteet olivat jo ohi. Tuo ja suht korkeat shortsit ja tuo alemmassa kuvassa näkyvä huivi, aiaiii. No, eipä voi mittään, ehkä innostun tuosta uudelleen ensi kesänä? Mitäs tykkäätte, iskeekö lyhyet napapaidat ollenkaan? Yes or no?  

Ja hei, kiitos murut Lahti-vinkeistä, niistä on kovasti hyötyä! Tänään suuntaan femmatorille (käytiin eilen illalla siellä vain huomataksemme, että se sulki nenämme edestä :-D Tänään paremmalla onnella!), Saint Louis Storeen, Zebraan ja varmaankin katson niitä muitakin kirppareita… Eilen kävin jo Lushissa ja ostin kotiin mitä ihanimman tuoksuisen saippuan itselleni, ahhh! On mielettömän epäreilua, ettei kyseistä liikettä löydy Tampereelta – nettikauppa ei vedä vertoja sille, että pääsee tuoksuttelemaan jokaista tuotetta erikseen.

 

translation: I found this cropped top a little bit too late… It’s my mom’s old, and I really like it. What about you, yes or no?;-)

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. 2or+byYat (rautatienkatu 8, femmatoria vastapäätä) ja Saint Louis Store. Ja miten täällä voi olla parempi bianco kuin tampreella? :o

  mutta hei, mitä hitsiä sä lahessa teet? tääl ei oikeesti oo mitään siistiä :-D luin kyllä ton edellisen postauksen loppuosan mutta luulin että tuut vaan päiväks ni en tajunnu kirjotella mitään vinkkejä :c Mut noi tärkeimmät nyt taiskin olla jo sanottu? :-D

 2. Sulle sopii, mutta mä en (vaikka olisinki pienempi:D) uskaltaisi käyttää :)

 3. tiiku, olin kyläilemässä ja siis yön ja kaksi päivää Lahdessa :–)) HAHA katsos kun Tampereella ei ole biancoa- ainoastaan Ideaparkissa on, ja se on Lahdenkin biancoa pienempi. Spiritissä on ymmärtääkseni joskus myyty biancoa, mutten nyt muista onko sitä siellä enää – eli aika heikkoa! Jees, noissa tärkeimmissä jo kävinkin, eli neuvot ehti vielä aamulla, luin kommenttis jo silloin :-)

  Kata, kyllä vain! Tuokin on oikeastaan ollut mun vaatekaapissa jo monia vuosia, mutta löysin sen uudelleen vasta nyt, joten se on oikesti löytö äidiltä. :- )

  AnsQ, haha vai niin:D en tiedä osaisinko käyttää tuota muuta kuin jossain vesisotatyyppisissä tilanteissa:-D

 4. Ite en oikeen vois kuvitella tollasta ylleni, mutta tykkään kyl muuten todella! :)

 5. Annamari, niin, no en mäkään tiiä osaisinko käyttää tota ilman tarpeeksi korkeita shortseja… ;-D

 6. no treenaa kunnon vatsalihakset ja ens kesänä räväytä toi paita pääl !!!!!!!!!!!

 7. mmmm, pilkuille kylläyesda! mutta tosta napapaidasta en ehkä syty, liikaa tulee lapsuus mieleen noista eteen solmittavista – ei hyvä :–D

 8. Anonyymi, JOOOO tarkotat tämmösiä: http://lifestyle.indiainfo.com/2009/05/07/images/howtogetsixpackabs2.jpg !!!!??? ;)

  Elina, hahahaha ihanaa:–D mä oon kyllä tykästyny lyhyisiin paitoihin, mutta en tykkää käyttää niitä niin, että niissä on toppi alla, joten nään ainoona mahdollisuutena korkeet farkkushortsit… :-D mullaki on ollu napapaitoja junnuna mut ne oli niin übercuul että ei vieläkään oo yliannostusta, haha!

 9. juuri tollasia vatsalihaksia tarkoitin !!.. vois kyl meinaa olla viel vähä paremmat etkehtais toi paita pääl hiihtää !!!!

 10. Anonyymi, nojoo, mut lupaan öljytä mun vatsalihakset kyllä sitte!!!! ;);)))