I keep taking everything to be a sign

lifestyle, matkailu
8 kommenttia
aamu_palamei_tsi
Päällä: mokkanahkatakki (SE, jota kuolasin yli puoli vuotta, katso kohta kolme!!) JC, toppi pull&bear, farkut NUDIE high kai, Converset, laukku Cristelle & COmaa_tuska

Musta on superkivaa kyläillä toisten luona, koska silloin yleensä syö jotain tavallisesta poikkeavaa (ahh, oivariini vaan maistuu niin paljon paremmalta kuin kevytkeiju…. ja ahh, pitkästä aikaa viinirypäleitä, oikein ihanan mehukkaina!), saa lainata toisen meikinpoistoainetta tai shampoota ja juoda eri aamumehua, mitä yleensä, ihanaa vaihtelua!Onneksi vinkkailitte mulle kivoja shoppailupaikkoja, sillä vaikka ostinkin vain alusvaatteet ja saippuan, oli kiva kierrellä paikallisia kirppareita ja käydä erikoisemmissakin liikkeissä. :–) Hassua miten välimatkat Lahdessa on ihan mielettömän lyhyitä ja sen jälkeen Tampereenkin etäisyydet tuntuu mahdottoman pitkiltä, vaikkei ne oikeasti ole…translation: outfit:suede leather jacket JC, jeans NUDIE high kai, top pull&bear, bag Cristelle&CO, Converse & some photos from Lahti.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. "Ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella" :-) Monet ihan tuikitavalliset asiat tuntuvat minustakin muualla paljon juhlavammilta!

 2. Moikka! Tää ei liity aiheeseen, mutta päätin tulla kertomaan vähän lisää Everyday Minerals -kokemuksia. :D Tilasin nimittäin Sunlight Color Corrector -samplen ja täytyy sanoa, että se kyllä piilottaa tummat silmänaluset aika kivasti! Ennen tosiaan peitin ne ihan vaan sillä pohjalla, mut tota ei tartte laittaa niin paljon. :) Eipä muuta!

  – Pauliina

 3. Daniela, no tuntuu olevan!:-D juhlava on juuri oikea sana, oli niin kiva lainata eri tuoksuista saippuaa…

  Pauliina, voi että, sinä olet mielettömän mukava kun jaksat aina vinkkailla, tuun näistä tosi iloiseksi!:-) Mun itseasiassa pitäisikin käydä läpi kunnolla ja ajatuksella nuo edm:n testerit ja miettiä, tilaisinko sieltä jostain sävystä oikean kokoisen putelin – oon tykännyt fairly light neutralista ehkä eniten, mutta käytän kyllä kaikkia aikalailla sekaisin aina, että en tiiä onko fiksua tilata isoja puteleita ollenkaan, haha:-D

  Haa, kuulostaa hyvältä, mäkin nimittäin olen käyttänyt pohjia silmien allekin (thank god ne eivät useimmiten tarvi hirveästi peittoa….. mutta miten ne pussit saa pois??!?:-D), mutta tuo tosiaan vois olla toimivampi:-) Uusi edm-tilaus on ollut mielessä ja arvaa onko nyt vielä enemmän?!?!?:-D

  Anonyymi, kiitti!:-) se on kyllä täydellinen.