memories

lifestyle, matkailu
11 kommenttia
099
104Rome 2009

Välillä on hyvä palata ajassa taaksepäin vanhoja valokuvia katsellen. Inspiroiduin Rooma-kuvista sen verran, että innostuin muokkailemaan niitä uudelleen ja eri tavoin kuin ennen – kuvia olisi itseasiassa parinkin postauksen verran, sillä muokkasin niistä keskenään niin eri tyylisiä, etteivät ne sopineet samaan postaukseen tyyliltään.Mulle kuuluu hyvää, oltiin eilen Mimmillä viettämässä iltaa ja tapaamassa kavereita. Tänään oon vain ollut, lukenut kirjaa, siivoillut ja sovittanut erilaisia asukokonaisuuksia sekä kerännyt omenoita. Kohta laitan itseni valmiiksi ja suuntaan keskustaan hellimään kipeää poikaystävää. Kirpeää sunnuntaita muruset ja kiitos postista, jota olen tähän mennessä saanut! En ole ehtinyt vastata teille henkilökohtaisesti vielä, mutta lupaan tehdä sen pian :-) Lähettäkää lisää esittelyitä, niitä on ihana lukea!

sunnuntain biisi: broken bells – the high road

 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi vitsi, varmaan ihania ne loputkin kuvat, nää on ainakin nättejä! :)

 2. Anonyymi, aivan ihania ja suloisia esittelyitä!:–)) väsäilen niistä postauksia jahka ehdin! ja niitä ei vielä ole paljoa, lähettäkää lisää;-)

  Annamari, hiii kiitos!<3

  ctrl, kiitos ihana:-D

  tiiku, hihii kiitos!

 3. toi ilta jäi vähän lyhyeks kun kaikki lopulta feidas, sara ja jopi lähti melkein heti kaupungista kotiin ja muut lähti jonnekin, eetu ei koskaan ilmestynyt samaan paikkaan asti niin me oltiin vaan rumassa mä mimmi ja vesa :—-D no joku toinen ilta sit vähän onnistuneemmin! :DD

 4. juuli, nojoo, mekin lhdettiin melki heti keskustaan saavuttuamme kotiin kun lindan tuli hoppu himbeen ja miina oli käännytetty rumassa ku se oli ollu niiden 18-19v poikien kanssa joita poke ei halunnu päästää sisään:-D passioniin taas oli kaamee jono jajajaa mutta onneks alkuilta oli super!:-)

 5. ei vitja katoin muuten et onks tossa kuvassa joku heijastus vai onks se oikeesti mun masu, ihan kiva pömppis :——-DD huhhu

 6. juuli, noh toi paita ei oo kaikista imartelevin, ellei oo korkeavyötärö:–DD nim kokemusta on ja sama paita!

 7. rooma<3 oon ollut siel neljä kertaa, viimeks varmaan vuonna 2008 ja ei hitsi haluaisin päästä sinne uudestaan. minä<3rooma

 8. Thelma, Rooma on kyllä kiva, uutta ja vanhaa sekaisin :-) Mä olin koulun reissulla tyttöjen kanssa, joten aika kului suurilta osin historiallisissa kohteissa vierailuun – haluisin lähteä uudelleen, ja kiertää paikkoja omin nokkineni!:-)