Nicole Richie as a guest editor for WhoWhatWear

/// lifestyleTags: ,

Nicole Richien lempparit syksylle ovat yllättäen minunkin lemppareitani: isot, pyöreät aurinkolasit, rennon mallinen paljettimekko, musta+kulta -kombo, leopardikuosinen takki, bustier-toppi yhdistettynä pappahousuihin, punainen nahka (mistä löytäisin klassiset punaiset korkokengät?) ja  niin edelleen. Minä tykkään, entäs te?:-)
Image and video hosting by TinyPic
kuva ja video: whowhatwear

Joku uusi bustier-mallinen toppi iltakäyttöön olis kyllä löydettävä – se pitsinen vetää viimeisiään, mutta kyllä sitä vielä hetken voi käyttää ennen kuin se lahoaa käsiin lopullisesti:-D Pitsi on ottanut vähän osumaa ja kangas sen alla on ruvennut purkaantumaan…..  Nooh, mitä pienistä, se päällä vetelin eilenkin!

7 kommenttia

 1. Avatar lilly /// 23/09/2010 / 16:04:00

  vaikka oma tyylini on hyvin mustaharmaa, niin ah toi punainen laukku ! kelpais oikein hyvin.

  Vastaa
 2. Avatar iina /// 23/09/2010 / 16:58:19

  uumama toi toinen leoparditakki jota nicole kokeili, täydellinen yksilö! leotekoturkis himottais kyllä ihan liikaa. oli se punainen baskerintapainenkin ihana♥

  Vastaa
 3. Avatar Anonymous /// 23/09/2010 / 17:57:59

  mun mielenterveyden takia voitko ottaa selvää Martti koiran rodun, koska rakastuin palavasti ja olen koittanut löytää googlen avulla martti koira rotua mutta turhaan :'( ja sydäntä särkee jos en saakkaan koskaan omaa marttia </3 (ja kukaan ei vastannut minkä rotuinen martti on kuin kyselin sitä)

  Vastaa
 4. Avatar AnsQ /// 23/09/2010 / 19:34:31

  Oi ihana postaus! Nicole on niin inspiroiva :>

  Vastaa
 5. Avatar Anonymous /// 23/09/2010 / 19:36:49

  Itse asiassa melko yllättäen H&M myy tosi klassisen nättejä kirkkaanpunasia korkkareita! Laadusta ei tietty sit oo takuuta, mut syötävän suloset ne oli :)

  Vastaa
 6. Avatar teresa /// 23/09/2010 / 22:22:44

  Tykkään! Nicole on muutenkin niin kaunis :-)

  Vastaa
 7. Avatar Ida /// 24/09/2010 / 16:46:10

  lilly, hihii, uskon!

  iina, no älääääää!!!! leoparditakki ois niin rouhee, ahhh :-( tosin ei ehkä tekoturkiksena, jonai muuna matskuna mayyybe?!

  Anonyymi, voi kuule en mä tiedä yhtään?!?! :-( laita jutalle komsuu tai lähetä sähköpostia, tietääkseni jutta lukee sitä ahkerimmin- se vastaa jos vastaa:-D mä en todellakaan tiedä koirista mitään, sorry honey!

  AnsQ, kiitti:-)

  Anonyymi, jep, ihan sieviä olivat, mutten osta kuin nahkaisia kenkiä, ellei oo ihan pakko, ja nyt ei ole;-) odotan että täydelliset löytyy!

  teresa, niin on:-)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.