Nicole Richie as a guest editor for WhoWhatWear

lifestyle
7 kommenttia

Nicole Richien lempparit syksylle ovat yllättäen minunkin lemppareitani: isot, pyöreät aurinkolasit, rennon mallinen paljettimekko, musta+kulta -kombo, leopardikuosinen takki, bustier-toppi yhdistettynä pappahousuihin, punainen nahka (mistä löytäisin klassiset punaiset korkokengät?) ja  niin edelleen. Minä tykkään, entäs te?:-)
Image and video hosting by TinyPic
kuva ja video: whowhatwear

Joku uusi bustier-mallinen toppi iltakäyttöön olis kyllä löydettävä – se pitsinen vetää viimeisiään, mutta kyllä sitä vielä hetken voi käyttää ennen kuin se lahoaa käsiin lopullisesti:-D Pitsi on ottanut vähän osumaa ja kangas sen alla on ruvennut purkaantumaan…..  Nooh, mitä pienistä, se päällä vetelin eilenkin!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. vaikka oma tyylini on hyvin mustaharmaa, niin ah toi punainen laukku ! kelpais oikein hyvin.

 2. uumama toi toinen leoparditakki jota nicole kokeili, täydellinen yksilö! leotekoturkis himottais kyllä ihan liikaa. oli se punainen baskerintapainenkin ihana♥

 3. mun mielenterveyden takia voitko ottaa selvää Martti koiran rodun, koska rakastuin palavasti ja olen koittanut löytää googlen avulla martti koira rotua mutta turhaan :'( ja sydäntä särkee jos en saakkaan koskaan omaa marttia </3 (ja kukaan ei vastannut minkä rotuinen martti on kuin kyselin sitä)

 4. Itse asiassa melko yllättäen H&M myy tosi klassisen nättejä kirkkaanpunasia korkkareita! Laadusta ei tietty sit oo takuuta, mut syötävän suloset ne oli :)

 5. lilly, hihii, uskon!

  iina, no älääääää!!!! leoparditakki ois niin rouhee, ahhh :-( tosin ei ehkä tekoturkiksena, jonai muuna matskuna mayyybe?!

  Anonyymi, voi kuule en mä tiedä yhtään?!?! :-( laita jutalle komsuu tai lähetä sähköpostia, tietääkseni jutta lukee sitä ahkerimmin- se vastaa jos vastaa:-D mä en todellakaan tiedä koirista mitään, sorry honey!

  AnsQ, kiitti:-)

  Anonyymi, jep, ihan sieviä olivat, mutten osta kuin nahkaisia kenkiä, ellei oo ihan pakko, ja nyt ei ole;-) odotan että täydelliset löytyy!

  teresa, niin on:-)