oldies & dear diary….

lifestyle
12 kommenttia

yesyto

Hellouu puput! 
Nyt on sitten ajokortin kakkosvaihe ajettuna – huh helpotus, eipä tarvi sitäkään enää murehtia.  Sen oikean kortin saan kuitenkin vasta parin kuukauden kuluttua, ajokortin saamisesta kun ei vielä ole 18kk kulunut. Melko kallista huvia, etenkin kun konkreettinen hyöty jäi aika pieneksi (sain tietää että meidän autossa on abs-jarrut ja nyt osaan ajaa Nokialle päin……..:D). Koetin suhtautua mahdollisimman positiivisesti, etenkin siksi että tuo on pakollisuutensa lisäksi kallista, mutta vähän kyllä tylsistytti ajaa samoja harjoituksia liukasajoradalla, mitä ajoin ajokoulussakin…  Ei vika oo autokoulussa tai opettajissa, vaan koko järjestelyssä, opettajat itseasiassa olivat tosi mukavia. Kakkosvaihe haiskahtaa pahasti rahastukselta, etenkin kun mitään uutta ei opeteta ja eihän arvioivaa ajoa edes voi mitenkään olla läpäisemättä (onneksi….) – jos on kyse rahasta, niin miksi ihmeessä esim. mopoautoilla huristelevilta ei vaadita ajotaitoa mittaavaa ajokoetta? Oon nähnyt pari NIIN mielenkiintoista tapausta että ois ihan kiva että joku tarkistais osaako ne yhtään mitään liikennesääntöjä, muutenkin kuin teoriassa……..? Mitään yleistämättä siis, heh heh.
Velvollisuuksien hoitamisen jälkeen onkin ollut oikein kiva päivä. Kävin äidin kanssa Ikeassa ja mukaan lähti pari kivaa ja tarpeellista juttua – niistä kuvaa varmaankin huomenna paremmassa valossa. Käytiin totta kai myös Ikean lihapullilla, ne on muuten tilattava keitettyjen perunoiden kanssa eikä minkään ranskisten!! ;–) Oon vieläkin ihan täynnä, nams! 

ii

öö

Heheh, kuvitus ei ole kovin ajankohtaista, mutta ei mulla ollut muutakaan niin copypastesin noi sitten jostain vanhoista postausluonnoksista. Lempparitoppi kummassakin asukokonaisuudessa, ylläriii! Nyt meen lämmittään mustaherukkamehua mun ärtyneelle kurkulle, moikkaaaa tovrut! ♥

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Haha, eka vähän katoinkin, että hillutko vielä syyskuun lopussa shortseissa ja topissa :-D No joo, kakkosvaihe on täysin turha, ja kyllä ketutti erikseen pyytää ja tuhlata yksi vapaapäivä töistä viime talvena koko hommaan. Ja päivän paras opetus – näin poistut katolleen lentäneestä autosta. No, toivottavasti niille taidoille ei tuu koskaan tarvetta.

 2. Ihanat noi sun asut!:) Mä sain vähän aikaa sitten mopoauton ja mä kyl ymmärrän sua et jotkut ajaa sitä tosi huolimattomasti… mun iskä ei viä anna mun ajaa ilman et se on kyydis koska se haluu varmistaa et osaan ajaa sitä kunnolla:) se on harmi et sit ne osa jotka ajaa huonosti pilaa myös niitten maineen jotka ajais kunnolla:(….:))

 3. Anička/Rozárka, thanks sweetie♥!!

  sara., hehehe juujuu;–D oh, voin kuvitella, onneks itse järkkäsin juuri tämmöiselle vapaalle hetkelle koko setin niin ei tarvi töistä pyydellä vapaita. :- ( nojoo, se meillekin opetettiin, mutta niin, toivottavasti sitä taitoa ei tarvi.

  Roosa, kiitti!:-) Haha joo, en mä sitä mieltä oo että kaikki mopoautoilijat ei osais ajaa, mutta kyllä mun mielestä ajokoe tarvittais kaikille jotka ajaa normiliikenteen mukana, eli mopoilijoille ja skootterikuskeille myös! Onhan niitä aivan hulluja kuskejakin, omassa kaveripiirissäni myös, että ei sillä ollenkaan:-D ihana että isäs jaksaa olla kannustava ja huolehtivainen, noin sä opit varmasti hyvin:—)

 4. hei ootko koulussa nyt vai pidätkö välivuotta?
  oot yhä ihanampi, puspus

 5. oiii, oot niin ihanan näköinen, että mun huonoon päivään tulee heti vähän piristystä ♥

 6. Mun mielestä kakkosvaihe tuollaisena kuin se on, on turhaa rahastusta. Liukkaanradan yms arvioivan ajon sijaan voisi keskittyä liikenneturvallisuuteen ja asennekasvatukseen. Esim videot ja järkyttävätkin kuvat kolareista ja niiden seurauksista saisivat ehkä nuoret miettimään. Myös se, jos paikalle saataisiin joku nuorista vain vähän vanhempi henkilö, joka olisi loukkaantunut kolarissa jossa esim ajoi jonkun kanssa kilpaa, kertomaan omia kokemuksiaan. Ehkä se auttaisi avaamaan edes joidenkin silmät.. :)

 7. Ingen, ei, en hakenut minnekään, olen töissä :–) kiitos höpsö♥

  Twins, i like it too, as you can see:D:D♥

  lilly, no ohhoh, aika pienestä!;–D

  hen-u, meille vihjattiin että vuoteen 2013 mennessä ajokoulun tulee muuttumaan,myös kakkosvaiheen osalta – tosin mihin suuntaan, i don't know. Ajotunteja ainakin tulee lisää ykkösvaiheeseen.

  Niin, en itse oikein tiedä millainen kakkosvaihe olisi mielestäni hyvä – on ihan ok että ajotaitoa testataan ajokortin saamisen jälkeen, mutta niin, en tiedä, jotenkin neuvot ja vihjeet taloudelliseen ajoon jäivät nekin loppujen lopuksi aika vähäisiksi. En mä tiedä pidänkö kakkosvaihetta mitenkään järkevänä järjestelynä, mutta niin…..ei se tuollaisenaan ainakaan toimi:D

 8. ois jännää kuulla millanen ääni sulla on! oisko mahollista mikään videopostaus? :-)

 9. inka, haha tuskin, mulla ei oo mitään millä kuvata sitä:–D enkä muutenkaan oikeen perusta videopostauksista, en osaa höpöttää yksin kameralle:-D