in my room

lifestyle
8 kommenttia
Huone on nyt siisti ja ajankohdan vuoksi hetken aikaa valoisakin, joten nyt vähän niiden eilisten Ikea-ostosten esittelyä:

problem
Mulla on kyllä ollut säilytyspaikka hiustenlaittotarvikkeille, mutta koska se on huoneen toisella puolella (meikkauspaikastani katsottunua), se on liian kaukana – hiuslakat ja – harjat ovat aina jääneet meikkauspöydän viereen hujan hajan. Nyt löytyi ratkaisu ongelmaan, uusi kori hiustenlaittotarvikkeille:
in order

Laitoin korin meikkipöydän lähelle ja täytin sen tuotteilla, jotka ovat useimmin käytössä. Nyt toinen hyllyssä olleista isoista koreista tyhjeni ja toiseen jäi loput, harvemmin käyttämäni tuotteet ja fööni, kiharrin sekä suoristusrauta.
run
falling

Ikeasta mukaan lähti myös kaunis hopeanvärinen kynttilänjalka ja siihen sopiva kynttilä. Rakastan tuollaisia kynttilänjalkoja! Aiemmin en vain ole löytänyt mitään budjettiystävällisiä, tämä taas ei alle kympin hinnallaan lompakkoon tehnyt suurta lovea. Ostin myös kynttilänjalkaan mätsäävät kehykset kultaisten tilalle, nyt mulla on Laurin kuva yöpöydällä ja Jutan, Miinan ja Lindan kuva lähellä meikkauspöytää, hopeisissa kehyksissä :- )

anyhow

Hiustenlaittotavaroille ostamani kori myytiin kolmen korin paketissa, joista pienin pääsi  yöpöydälle käsirasvojen säilytyskoriksi.
falll

Voi miten oonkaan odottanut hämäriä iltoja ja kynttilöiden polttamista :’–) Olin eilen aika herkissä tunnelmissa kynttilän palaessa, Aikamatkustajan vaimon loppuun luettuani ja Spotifyn soittaessa Nouvelle Vaguen Love will tear us apart:ia. Nyt on syksy, mun lempivuodenaika!

translation: my room and something new: the candlestick and the white baskets. 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. en voi oikeesti ylistää sua liikaa. sun huonekin on älyttömän ihana !

  2. Ihana huoneeeee, mä haluaisin myös hirveesti tollasia pikku koreja ja laatikoita, mutta niiden pitäminen a) paikoillaan ja b) siisteinä on ihan mahdotonta, ja levitän niissä olevat tavarat joka tapauksessa ympäri huonetta nyyh

  3. oi, ihana tunnelma näissä kuvissa, etenkin viimesessä :)
    – laura

  4. miten sulla voi olla noin siistiä! tai siis mulla on niin paljon tavaraa että vaikka kuinka siivoisin, ei ikinä näytä siistiltä:D

  5. lilly, höpönhöpön, ei kai ketään voi ylistää kivan huoneen takia?;-D

    EEVA, hihii kiitos! Haha, mun huone on juuri nyt poikkeuksellisen siisti, en vaan osaa pitää sitä tämmöisenä. :D

    birgit, thanks a lot!:–D

    laura, voi kiitos!:-))

    Irina, hahahah sama fiilis, mutta oon alkanu tunkea kaikkia pikkujuttuja ja "koristeita" sun muita laatikoihin, inhoon jos joka paikassa on jotain hirputtimia!

  6. MÖÖÖÖÖÖöööö mullekin tuli sisustusfiilis kun tajusin että oon sisustanu mun huoneen joskus 16-vuotiaana (siltä tää näyttääkin………..) -.- -.- vitti ku toi Nouvelle Vaguen versio tosta biisistä on vieläpä tuollainen the Sims -sisustusmusaversio! PRKL PITÄÄKIN ALKAA SIIVOILEEN!!!!!!!

  7. miina, ei HELLLLVETTI niin onkin!!!!!! the sims saa minut herkistymään……….. XDXD hahahahahah!!!!

    Niin mäkin mut onneks tajusin sillon joskus hmm 12-vuotiaana että vaaleen siniset seinät _ei oo cool_ ja siitä lähtien ne on ollu valkoset, hahahah kaiholla muistelen vaaleen sinisiä seiniä ja sydän kruunu boordia <3<3<3<33 …not =)

    Oon ostanu viime aikoina/vuosina vaan semmosia juttuja jotka voin ottaa sit omaan kotiin!