eräs yövieras

/// lifestyleTags: , ,
lispert
i
mm
tridii
Sain eilen yökamukseni erään kuvissa näkyvän Lindun ja teimme superhyvää iltapalaa! Harmi ettei meidän kanansiivet päätyneet kuviin asti, ovathan ne aika esteettisiä ja siten sopineet tänne hyvin…. Jälkkäriks tehtiin paras hedelmäsalaatti ikinä, mussutettiin sitä tuollaisen vaniljapäärynäkinuski-jugurtin ja kinuskikastikkeen kera, ahh! Alunperin oli tarkoitus tehdä hedelmärahka, mutta mulla ei ole tehosekoitinta kermavaahdon vatkaamiseen, niin keksittiin sit toisenlainen jälkkäri :– D 
Omaan kotiin muuttaessa huomaa kaikenlaisten itsestäänselvyyksien puuttumisen melko konkreettisesti. ”Raastoin” kerran porkkanan kuorimaveitsen avulla kun mulla ei ollut raastinrautaa ja saksien virkaa ekat päivät ajoi ruuvi – kyllä, sillä sai revittyä paketit auki melko näppärästi. Pakkasessa olevat avatut wokkivihannespussit oon sulkenut pitkällä palalla muovipussia, kun ei ole noita kumilenkkejäkään…. Ja kuka kaipaa elmukelmua kun hedelmäpussin voi sujauttaa ruoka-annosten suojaksi? Ootteko te tehneet yhtä näppäriä viritelmiä jonkin jutun puuttuessa? :– D

19 kommenttia

 1. Avatar Krista /// 16/11/2010 / 13:52:09

  Sulla on tosi kiva blogi, ja oon tykännyt seurailla sun juttuja Puukkohupparitytöistä asti. (: En oo varmaan koskaan aiemmin kommentoinut sulle mitään, koska oon siinä hommassa auttamattoman laiska. :D
  Nyt on kuitenkin pakko kysyä mistä toi ihana tumma pöytä on ja muistatko hintaa? Itellä ois just ton tyyppinen etsintöjen alla.
  Mukavaa syksyn jatkoa ja onnea uuteen kotiin!

  Vastaa
 2. Avatar Anonymous /// 16/11/2010 / 13:52:20

  Mistä toi ruokapöytä on peräisin? :)

  Vastaa
 3. Avatar Ada /// 16/11/2010 / 14:14:38

  Kerran veljen kanssa avattiin säilykepurkki naulalla ja vasaralla. Tietysti ensin pestiin naula hyvin.

  Vastaa
 4. Avatar ritu /// 16/11/2010 / 14:34:13

  Ihan alussa huomasin niinkin oleellisen asian kuin vispilän puuttumisen siinä vaiheessa, kun juustokakku oli jo vaiheessa ja kaikki aineet mitattu ja olisi pitänyt vatkata jotain vaahdoksi. En luovuttanut, vaan päätin kokeilla haarukkaa…….. Ei toimi, en suosittele kenellekään. Ihan tuskaista, eikä sillä mikään hyvin vatkaannu :D
  Toinen saman tyyppinen kerta oli se, kun päätettiin Kertsin kanssa maistella yhdet kauan jääkaapissa pyörineet viinit. Ja oliko täällä pullonavaajaa? Korkkia taottiin auki ruuvimeisselillä, saksilla, naulalla ja ruuveilla. Lopulta se hajosi, eli tällä kertaa onnellisempi loppu kuin haarukka- episodissa.

  Vastaa
 5. Avatar Lauriina /// 16/11/2010 / 15:09:46

  Muutin ekaan omaan kotiini syksyn alussa ja tuntuu, että vieläkin tulee viikoittain vastaan kaikkia pikku juttuja, mitä ei ole ennen tiennyt edes tarvitsevansa, koska ne on aina ollut tarvittaessa saatavilla. Vaikka näiden kaikkien hassujen viritelmien tekeminen on kivaa pikku seikkailua arkeen niin kivaa on myös omaan kotiin kaikenlaisten pikku juttujen ostelu – ehkä välillä vähän liiallisuuksiinkin asti.. :-D

  Onnea uuteen kotiin! <3

  Vastaa
 6. Avatar Petra /// 16/11/2010 / 18:43:41

  No mulla on esimerkiksi löylykippona sipsikulho ja mukilla voi heittää vettä.. sakset on myös ihan yliatvostettuja, ruuvi ja ja voiveitsi ajaa kyllä asiansa :D tölkinavaaja olis kans aika kova juttu. Mikään ei kuitenkaan oo niin hyvä kun se että, mun lähemmäs 30v isoveli ei edelleenkään omista silitysrautaa, vaan kuumentaa kattilan ja silittää paitansa sen pohjalla :——————DDDDDddddddddddddd

  Vastaa
 7. Avatar Anonymous /// 16/11/2010 / 19:28:40

  Itsekin kaulin tänään piparkakkuni elmukelmuun käärityllä tasavaltapullolla…

  Vastaa
 8. Avatar Anonymous /// 16/11/2010 / 19:32:27

  Toi ruokapöytä on ihana! Onko se Ikeasta?

  Vastaa
 9. Avatar Ida /// 16/11/2010 / 20:04:33

  Krista, voi kiitos, ihana kuulla! On mukavaa, että te "hiljaiset" seurailijatkin välillä ilmoitatte itsestänne :–) Mutta ymmärrän, oon itsekin erittäin laiska kommentoimaan, pitäisi parantaa tapoja!

  Tumma pöytä on Ikeasta, sen saa pidennettyä kahdesta päästä, jolloin ympärille mahtuu isompikin jengi. Hintaa taitaa olla 129e jos en ihan väärin muista:-) KIITOS!

  Anonyymi, Ikeasta totta kai:- )

  Ada, hahah :–D mulla ei oo naulaa eikä vasaraa! Ruuvi löytyy…

  ritu, ai kamala:–D mullakaan ei oo vispilää, vois olla hyvä ostaa semmoinen ennen ku tulee sama tilanne…. Toi viinipullon avaus on kyllä aina yhtä hankalaa:–D PAKKO ostaa tännekki vinkkupullon avaaja!

  Lauriina, niin, mutta kyllä omaan kotiin voi ostella kaikkea kivaa…. ;-) Ja oot oikeessa, omat viritelmät on ihan hauskoja :–D

  + kiitos<3

  Petra, D::d.d.d:D::D:DDD EIKÄ!!!!!!!!!:———–DDDDD toi ei ees voi olla mahdollista, miten kukaan on noin kekseliäs?!?! :–DD hahahahahhaha AI ETTÄ

  Anonyymi, hahahha ihana! musta tuntuu että mäki teen piparit tolla tyylillä, ja mihin niitä muotteja tarvii ku voi painella kupeilla ja kipoilla ympyröitä?!

  Anonyymi, kiitos, se on kyllä! Ja jep, Ikeasta hyvinki :- )

  Vastaa
 10. Avatar Anonymous /// 16/11/2010 / 22:12:59

  oltiin ulkona piknikillä ja tehtiin siellä ruokakin mutta tajutttiin ettei ollu purkinavaaja tullu mukaan niin hakattiin sitte papupurkkia kiveen niin kauan et siihen tuli jonkunlainen reikä ja sitten haarukalla revittiin auki :D

  Vastaa
 11. Avatar Nora-Alexandra /// 16/11/2010 / 22:14:50

  ihaniaaaa kuvia 1 (:

  Vastaa
 12. Avatar Ida /// 17/11/2010 / 12:15:10

  Anonyymi, hahahah käy se noinkin!

  Nora-Alexandra, kiitti!

  Vastaa
 13. Avatar T /// 17/11/2010 / 15:36:24

  Säilykepurkin avaaminen veitsellä ja kermavaahdon "vatkaaminen" sekoittamalla sitä suljetussa, vaan ei kovin tiivissä purkissa. Ei voi muuta kuin suositella näitä vinkkejä ;)

  Vastaa
 14. Avatar nauroora /// 17/11/2010 / 18:25:28

  Hitsi tää sun blogis vaan paranee! Ihanaaa, sitä paitsi oli pakko kokeilla tota teiän iltapalaa heti eilen kun näytti niin hyvälle! ja onnee uuteen kotiin! oon niin kateellinen t.kämppäkuumeesta kärsinyt pienen ikuisuuden verran

  Vastaa
 15. Avatar liisa /// 17/11/2010 / 20:53:29

  ihana blogi!

  Vastaa
 16. Avatar Ida /// 18/11/2010 / 10:41:03

  T, hahah mekin mietittiin että oisko mulla tohon "vatkaamiseen" sopivaa purkkia/astiaa, mutta päädyttiin tekemään helpompi ratkasu ja unohdettiin kermavaahto tältä erää :D ehkä hyvä niin!

  nauroora, voi että, ihana SINÄ♥ kiitos, oot piristävä! Tuliko herkkua iltapalaa?;-)

  liisa, oikeasti?! huippua, koska mä luen sun blogia ja tykkään siitä ihan hullusti! ( I don't know if you understand Finnish well or not, but I'm happy because I love your blog too!:–D )

  Vastaa
 17. Avatar nauroora /// 18/11/2010 / 17:03:09

  No tuli tuli erittäin herkkua! Sulta saa kyllä aina hitsin hyviä herkutteluideoita että tattista vaan :)

  Vastaa
 18. Avatar sininensaapas /// 18/11/2010 / 19:24:11

  Mullakin oli muutettuani juuri toi viinipullon avaamis ongelma. Tökkäsin siihen veitsen ja väänsin ja vedin samaan aikaan. Sain sitä jo jonkun verran nousemaan! :D mutten tarpeeksi niin lopulta vaan painoin sen sillä veitsellä sinne pullon sisään ja viiniä loiskui suoraan mun SILMÄÄN! auts se kirveli :D

  Vastaa
 19. Avatar Ida /// 19/11/2010 / 08:40:57

  nauroora, hienoa!:—D hahhaa semmosta se on, välillä pitää herkutella!

  sininensaapas,haha, ei oo helppoo! pitäis varmaan ostaa pullonavaaja tännekin, kerta sit ku huomaan ostaneeni pullon, jossa ei ole kierrekorkkia, ei enää naurata :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.