10. tammikuuta 2011 (=Miina 20weee!)

lifestyle
12 kommenttia

mm

herkkua

Hyvää maanantaita muruset!

Oon saanut hoidettua muutamia tärkeitä aikataulusumplimisia sekä verokorttiasioita, joten viikko on alkanut oikein tehokkaasti (siitäkin huolimatta, että heräsin vasta kun Lauri tuli aamureeninsä jälkeen herättämään mua kello 10.30 :-D). Kohta kipitän keskustaan Juttaa vastaan ja sitten suuntaamme Miinan luo (jolla on tänään synttärit, iiikkks, 20 vee!!) leipomaan kakkupohjia ens viikonlopun 60wee-kemujamme varten. Kiva päivä tiedossa siis, kamuja, leipomista sekä Martti ja Pirkko. Nyt hörpin chai latten loppuun mun synttärilahjateemukista (kiitos emma♥) ja mutustan hapankorput loppuun -sitten keskustaan, adios!

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hyvä että tykkäät jee :–) onnittele miinaa munkin puolesta, fb-onnittelut tuntuu vähän persoonattomilta! :–D

  ps, mistä saa chai lattea, vai teetkö sitä ite? opeta muaaaaaa

  1. jee ofkoors!:–) hei kuule ihan vaan clipperin chai -teetä ja maitoo ja hunajaa, yumm! :-) miie onnittelen joo!

 2. Toi muki on kyllä niiiiiiiiiin nätti! Mulla on samanlainen ;)
  …taisin muuten nähdä sut töissä ennen vuodenvaihdetta…

 3. mulla on kans just clipperin chai-teetä!
  pitää opetella vielä tekee se maitovaahto, niin saa ihan ehtaa lattea. oon juonu vaa maidolla tähän asti, eikä oo vaahdotintakaan, mut rebe neuvoi, että mikroon ku laittaa maitoa muovipurkissa joku 20sec täysillä, sit ottaa pois, ravistaa kovaa hetken ja laittaa viel 30sec täysillä mikroon ni pitäs tulla herkkua maitovaahtoa:–)

  -eve

  1. Joo mä arvasin!:- D Tiedätkö, ostin ton teen pari päivää ennen ku luin lj:stä/kirjeestä että olit kans ostanu tota!:D nauratti vähän, hassua, koska ostin ton kans jonain heräteostoksena ku se oli sokoksella minitarjouksessa. haha! JA JOOO, pitäs kyl opetella! muistaakseni myös sauvasekoittimella sai maitovaahtoa jos sitä jotenki vatkas kuumana tai jotain…. noo, ei ikean maitovaahdotin maksa kovin paljoa 8–)

 4. Sun pitää tehdä teidän kämpästä postaus. Tyylisi on niin ihana että tahtoisin kovasti nähdä miten olette ehtineet laittaa asuntoanne muuton jälkeen.

  1. Huuh, no kun ei me olla ehditty mitenkään superpaljon, enkä halua esitellä mun kotia kaikille :-) jotain pieniä yksityiskohtia kuitenkin oon kuvaillut blogia varten, niistä myöhemmin!