Pikkuisen kevätinspiraatiota

muoti
23 kommenttia

lalaaaa

kuva: polyvore


Mun ostoslista kevättä ja kesää ajatellen näyttää seuraavalta:
* herrainkengät, mieluiten ruskean tai harmaan sävyisinä – mustatkin kelpaavat joissain tapauksissa. Nahkaa, ehdottomasti.
* sinivalkoinen pilkkuhame – mieluiten ei sitä ihan perinteisintä polka dotsia, mutta en ole kovin tarkka, kunhan hame on söpö ja korkeavyötäröinen
* medaljonki, sellainen, jonka sisälle saa jonkun kuvan (mamiii?)
* hiusväri, sillä haluan kevättä kohden punertavammat hiukset, pitkästä aikaa!
* isot, pyöreät aurinkolasit (kilpparinkuorikuviolla tai koko mustat, jolloin linssit voisivat olla vaikka liukuvärjätty chanel-tyliin)

Onko siellä jo hahmoteltu kevätostoslistoja? :– )

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. voi kuule täällä päässä ainakin tuo kevään ostoslista vaan kasvaa kasvamistaan päiväpäivältä:DD:

 2. Ida ihanainen, aihiot medaljonkeihin on jo stanssattu, mutta kun vielä löytäisin jostain aikaa tehdä ne loppuun…

  1. Hihii, ihana juttu! Vähän muistelinkin että niitä taisi olla jo aloitettuna ;–) Ei kiirettä, ehkä kesällä sitten?:- D

 3. im totally in love with herrainkengät! iteltä löytyy muutamat kans ja keväällä on kyllä kovassa käytössä varmasti :–) toi medaljonkijuttu kuulostaa mahtavalta ♥ ja noi aurinkolasit on kerrassaan täydelliset!

  1. mulla ei vielä oo, kun en oo löytänyt sopivia!:-( ekaa kertaa haaveilin tollasista lukion ykkösellä eliii 2007, mutta sitten ne unohtui kun tyylistä tuli hetkeksi baari/bilemuija…yök! tän kevään missiona on löytää herrainkengät!

   noi aurinkolasitkin ois ihanat, tommonen malli vaan ei sovi mulle:–( semmoset isot pyöreät sitä vastoin kylläkin, hiii!

 4. Ei oo erikoisemmin hahmoteltu, mutta kyllähän sitä olis hirveesti kaikkea mitä pitäis ostaa. esim. uusia housuja ja t-paitoja, uusi kevättakki ja kengät. Myös joku uusi laukku olisi kiva.

 5. yks ilmottautuu! ostoslistalta löytyy myös (!) tuollaiset ruskeat, nahkaiset herrainkengät – ne on ihan pakkopakko saada. kuvittelisi, että niitä löytyisi keväämmällä useammastakin kaupasta :) ylipäätänsä tahdon jo päästä käyttämään noita ohkasempia vaatteita ilman hirmuisia toppakerroksia päällä.

  1. Näin mäkin luulisin, kun niitä näkyy nyt jo – tosin suurin osa MUOVIA…. ja samma häääär, äää!!

 6. juuuuuri katselin tuollaista hametta urban outfittersillä! ei kuitenkaan täyttänyt sitten ihan mun unelmaa, joten sinne se jäi.

  1. Aiaii, tarvii kurkata sieltä, vaikken varmaan ala ennen nycin matkaa tilaileen mitään! etenkään ku siellä on niiiin kalliit postikulut.

 7. Voi että kevätostoslistat on ihan laatimatta, en ole edes ajatellut mitään kevään/kesän pukeutumista, vaikka se yleensä olisi ihan mun tapaista. Syytän tästäkin näitä yo-kirjoituksia. Tuntuu että tällähetkellä kevään on jakanut aikaan ennen kirjoituksia ja aikaan jälkeen kirjoitusten. Kummasti tuntuu aina ajattelevan että ”sitten kirjoitusten jälkeen mä….”, joten ehkä ne kevättyylien suunnittelut ja ostosreissut toteutuu sitten kirjoitusten jälkeen. :-)

  1. Mä ymmärrän, kirjoitukset vie kyllä energian ja ajatukset ihan muualle:- ( Mutta sen jälkeen on sitten kyllä aikaa!;–)

  1. Kiitos linkistä!:-) Tuo on kuitenkin hieman liian tavallista polka dotsia mun silmään, tykkäisin ehkä pienemmistä pilkuista ja tummemmasta kankaasta – kiitos silti!:-)

 8. Juu, kyllä alkaa lista hahmottumaan :)

  Katselin itsekin medaljonkeja jokin aika sitten. Jätin vielä ostamatta,katselen sitten reissun päältä jonne lähden kuun lopulla.