älä soita tänne enää koskaan

lifestyle
16 kommenttia

Huh, olipa kiireinen viikonloppu. Vasta tänään olen ehtinyt rentoutua ja koko viikonlopun vaivannut päänsärkykin on alkanut vihdoin helpottaa. Perjantaina kävin pikaisesti Helsingissä erään salaisen projektin vuoksi, lauantaina menin pitkästä aikaa käymään kotikotona ja jäin oikein yökyläänkin – en olisi sen herkkuillallisen jälkeen kyennytkään liikkumaan muualle kuin yläkertaan. :- D Sunnuntaina treffasin töiden jälkeen viime kesäisiä työkavereita herkkujen ääressä, oli oikein mukava ilta.

Tänään aamupäivällä näin Lindaa keskustassa, käytiin herkullisella lounaalla ja päivitettiin uusimmat kuulumiset. Äsken siivoilin, kunnes lempparipikkusisko tuli hakemaan paitansa täältä ja keskeytti täysin mun siivousflow:n! Onneksi ehdin tiskata, imuroida ja luututa, enää pitäisi siivota vessa ja järjestellä…

sieee

mugi

mieee

Noh, ei se mitään, on superkivaa kun sisko käy kylässä. Juotiin meidän tän hetken lempparijuomaa, chai lattea, rupattelun lomassa. Huomatkaa kakkoskuvassa näkyvä Kippis – servetti, ihan mahetsu! Sain noita eräiltä kivoilta tyypeiltä osana tuparilahjaa. Ja eräistä kivoista tyypeistä puheenollen, Jutta leikkasi mun hiukset viime viikolla – ne todella kaipasivat sitä, ja tiesin että olin luistanut hiustenleikkuusta jo aivan liian kauan. Nyt mulla on kuitenkin hiuskriisi, sillä en muista koska mun hiukset olisivat olleet näin lyhyet (…ja näin ihanan siloiset)! Ei tee mieli pitää hiuksia auki, kun ne loppuu ihan kesken :– D Hoh hoh, pitäis ehkä käydä säännöllisemmin leikkauttamassa latvoja, niin ei tarvis leikata kerralla kymmentä senttiä. No, ainakin ne on nyt hyväkuntoiset, ei tarvi etsiä niitä yhdeksänhaaraisia enää.

Ps. Otsikko viittaa siihen, että oon joutunut puhelinmyyjien hyökkäyksen kohteeksi! Viimeisen viikon aikana mulle on soitettu joka päivä lehdenmyyntitarkoituksissa, yhden kerran perääni lähetettiin jopa viestiä, kun ilmoitin ettei mulla ole rahaa tilata mitään (viestissä luki jotain sen suuntaista, että jos tarviin rahaa niin voisin tulla heille töihin…. hohhoi). Jättäkää mut rauhaan, mä en osta mitään puhelinmyyjiltä!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulla kans syksyllä soitteli hirveesti lehtimyyjät, esim. parin viikon ajan tuli aina puheluita (olin koulussa enkä pystynyt vastaamaan) silleen että oli soitettu kahdesta eri numerosta minuutin sisään. Ja välillä oli kuudesta eri numerosta soitettu saman päivän aikana. Ärsyttävää tommonen, kun ei yhtään tiedä mistä on soitettu. Niitä numeroita on mun puhelimessa varmaan kymmeniä, pistin kaikkiin kysymysmerkkejä :D. Muistaakseni jostain niistä numeroista on soitettu kahesti, mutta muuten aina eri numerosta. Siis kun toi numero on vielä semmonen mitä oon antanut työpaikkoihin, että voivat soittaa mulle.

  1. No tollasta mun viime viikko on ollut !:–D Päivässä soittanut parhaillaan tosin vain kaksi tai kolme myyjää, mutta SILTI:- D hoh hoi, alkaa mennä hermo!

  1. thank you, it is Marimekko’s! :- ) Try google translator? I know it’s not that good, but better than nothing?

 2. Sulla on ihana blogi! Eksyin tänne ekakertaa ihan vasta ja tykkään kovasti, erityisesti siitä että oot noin luonnollisen kaunis. :) Se lähti kiinnostaan, ku oon juonut tuota chai lattea joskus kahvilassa (ja oli ihan simon hyvää), niin miten sitä voi tehä ite?

  1. kiitos!:’—) Sitä voi tehdä niin, että ostaa chai-teetä (myydään myös nimellä indian chai), hauduttaa teetä ja lisää maitoa ja pikkuisen hunajaa (tai miksei sokeriakin). Jos haluaa sellaisen kahvilatyyppisemmän, niin maitovaahto ja rasvaisempi maito ois kaiketi aika must;-)

 3. saako tuollaista chai lattea jostain kaupasta? olen joskus kahviloissa juonut sitä ja se on kyllä hirmu hyvää! kävisin heti ostamassa jos jostain kaupasta saa! ei ole kyllä ainakaan silmään pistänyt kauppojen kahvihyllyiltä..

  1. Tosiaan tuohon edelliseen juuri vastasinkin, että joo, chai-teetä saa, lattehan meinaa maitoa :-) clipperin chai-latte on parasta, sitä saa ainakin sokokselta!:-)

   1. totta! hahah juu anteeksi en tajunnut lukea noita aiemmin kysyttyjä juttuja täältä kommenttiboksista! onneksi jaksasit silti vastata, kiitos :)

 4. Hei Ida!

  Suosittelit joskus vanhan blogisi puolella jotain itseruskettavaa voidetta. Arkisto ei tunnu venyvän sinne saakka, joten voisitko vinkata voiteesta uudelleen?

  1. Jep! Se näinkin vaalealle iholle sopiva itseruskettavasuihke on Sim Sensitiven Solstice Self Tanning spray 5% dha. Omani ostin pikkuisesta kampaajanliikkeestä, en tiedä myydäänkö tätä missään marketeissa? Mutta luulisi, ettei tämä oo kovin ”harvinainen”, kun oon nähny tän kahdessakin naistenlehtien arvioinnissa mukana! :-)

 5. mulla oli myös syksyllä sama homma, kun muutin eri kaupunkiin opiskelemaan. puhelin soi tauotta ja aina sielä oli jonkin sortin puhelinmyyjä! ja eihän niiltä saa edes suun vuoroa. eikä ne ymmärrä jos niille sanoo, että on opiskelija eikä ole varaa tilailla kaiken maailman lehtiä-.- välillä kyllä kiehahti oikein kunnolla kun miljoona kertaa sai sanoa ”EI KIITOS, EN TILAA NYT MITÄÄN!”

  1. Ahh, raivostuttavaa!!! :–D Mäkin oon pari kertaa aika kiukkuisena sulkenut puhelimen, hohhoi. Niille ei kyllä kantsi antaa vissiin yhtään aikaa kertoa mistään, koska sit ne on jo että ”laitetaan sulle nyt tuleen tää paketti……….” HYH ei!!