fisheye pics

lifestyle
26 kommenttia

12

11

9

8

7

6

4

3

2

1

5

Jee, eka filmi kehitetty joululahjaksi saamaltani lomon fisheye -filmikameralta. Tykkään kuvien fiiliksestä ihan hirmuisesti, ja siitä, että oon kerrankin ikuistanut kaikkia kreisejä, hulvattomia ja ihania hetkiä – järkkäriä tulee harvemmin raahattua mukana mihinkään kemuihin. Laurin skanneri ei ollut kovin yhteistyökykyinen, joten skannasin vasta osan kuvista – eli kaikki bilekuvat, hehe  :- D Osa on meidän tupareista, osa mun, Jutan ja Miinan synttärikemuista. Kaikki kuvat eivät ole mun kuvaamia, sillä kamera kiersi jossain välissä teillä tietämättömillä, mutta onneksi filmiltä ei paljastunut mitään rajuja ylläreitä – mistään ei voi olla varma, kun kaveripiiri on melko kreisi…

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Filmikamerat on kyllä ihania, mutta noista kalansilmä yms. valmiista efektikameroista en ole koskaan tykännyt.. Tuo kalansilmä on kyllä tosi IN nykyään, että taidan kuulua vähemmistöön:D

  Mutta tosiaan ihania kuvia! Jotenkin vähän ”old school” -tunnelma näissä:D

  1. Ymmärrän kyllä pointtisi, muakin hieman tylsistyttää tuo fisheyen hypetys….. Filmikamerat on ihania, ja tykkään itse fisheyen efektistä, mutten niinkään digijärkkärikuvissa vaan juurikin filmikuvissa – ihan eri fiilis jotenkin. Mutta ymmärrän varsin hyvin, mitä tarkoitat!:- D Ja kiitti!

  1. Ha ha, skannaamattomina lipaston laatikossa!!! Kiitti vaan sille joka otti kuvan mun hameen alta………… -.- mara?! mikko?!? anssi!?? tunnustakaa!!

 2. Moi Ida. Muistat varmaan lukioajat, silloin oli rankkaa. Nyt voit kuitenkin auttaa entisiä kohtalotovereita äänestämällä osoitteessa: http://elonor.com/diili/

  Kuumat kinkut kiittävät!

  1. haha, wtf, en kyllä tiiä miten mikään liittyi tässä mihinkään, mutta autettu on!

 3. onko sulla tosta lomosta se versio missä on salama vai se missä ei oo? koitin metsästää oisitko maininnu aikasemmin mut en löytäny! :-D
  ku itellä ois kans haaveissa hankkia tuo lomo fisheye mut en tiiä sit sen ilman salamaa olevan valovoimasta, liekö riittää tällasiin kuviin :-)

  1. Haa, en maininnut täällä en, mutta siis on salama, mulla on tämä kamera: http://www.superkauppa.fi/lomo-fisheye-compact-kalansilmakamera-valkoinen.html jossa siis salama on sisäänrakennettu. Kaikki kuvat, jotka otin salamalla, onnistuivat, ja kaikki ne, jotka otin ilman (yhtä lukuunottamatta) epäonnistuivat, eikä niitä edes kehitetty, joten salama on aika must, ainakin talvella, sisällä ja hämärässä. :-) Näissä kuvissa siis on käytetty salamaa, vaikkei siltä ehkä heti näytäkään!

   1. ooraidi! ku kovinhan tossa lupaillaan et vaikka ois kuin pimeetä ni hyviä kuvia tulee. mut nää näyttää vallan mainioilta tolla sisäsellä salamalla otetuks, great job ja niin edelleen!

    1. true!:-) kuvat, jotka on otettu läheltä, on huomattavasti parempia kuin kaukaa otetut – esim toi kuva, jossa tytöt istuu sängyllä koiran kanssa, on huono, kun se on niin kaukaa:-( eli läheltä ottaessa ei ainakaan mun ole tarvinnut pelätä, että kasvonpiirteet häipyis kokonaan ja naama ois ihan ylivalottunu:-D Eli suosittelen tota kyllä!:-)

  1. Not much – only added contrast in some pictures that were gray because of the scanner :-)

 4. Heips! kivan näkösii noi kuvat :) Toi filmi on varmaankin 135mm? Missä kehitit ja miten paljon makso?

  1. Heippa! Kiitos:-) Niin siis 35mm on filmi:-) Kehitin Tampereen fotomaxissa, maksoi n. 13e, ei paha! Se sisälsi filmi+30kuvaa.

 5. Mistä ostat filmiä tohon? :) Mietin ku toi ite kamera ei oo ollenkaan pahan hintanen, mut filmistä + kuvien kehittämisestä kertyy varmaan sit vähän enemmän maksettavaa, vai? :D

  1. Tuolta superkauppa.fi:stä löytyi eka satsi, sieltä varmaan tilaan seuraavatkin – 3kpl alle 10e. Kehittäminen maksoi n. 13e, joten ei paha sekään, tosin olen kuullut, että monessa paikkaa maksaa paljon enemmän, joten tee hieman taustatyötä kehityspaikan suhteen! Jos oot Tampereelta, voin vinkkaa sulle hyvän paikan, mikä mulle vinkattiin :- )

  1. ………………………….mahdoitkohan lukea postauksen tekstiosiota ollenkaan!? =) sieltä selviää miten kuvat on ”muokattu”…

 6. ihania kuvia !! luvluvluv ♥ pitää vissiin ottaa itteä niskasta kiinni ja viedä noi _flow_ kuvat kehityksee…….. :-DD

  1. voi vitsi, kiitti<3! ja joo, nyt ihmeessä kuvat kehitykseen!!!:-D

 7. aika hyviä kuvia! mulla on tuo sama kamera ja eka filmi oli kyllä aika floppi, samoten kaikki ei-salamalla otetut epäonnistui eikä niitä edes kehitetty. mulla oli ehkä pimeämmässä otettu ne sitten, salamakuvissa ei näkynyt tota ’rengasta’ vaan pelkkä kohde ja mustaa taustaa. uus filmi kokeiluun sitte keväämmällä :-)

  1. Ai no höh!:–( multakin jäi kyllä vissiin 7 kuvaa kehittämättä, ne on varmaan just niitä, jotka otin ilman salamaa – hyvä tietää jatkossa. Mikä filmi sulla on, mikä asa-luku? mä kuvasin 400, tuli näemmä ihan hyviä kuvia:-) kerro ihmeessä mikä sulla on, niin tiedän että mitä kantsii ostaa jne!